Aplicația OQEE disponibilă gratuit pentru Samsung Smart TV din Franța

377
Interfata OQEE agratuit pentru Samsung Smart TV din Franta
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung Electronics colaborează acum cu furnizorul francez de servicii de internet gratuite Free pentru a aduce peste 500 de canale live în gama sa de televizoare inteligente. Free a dezvoltat o interfață / aplicație TV numită OQEE, lansată vara trecută împreună cu Freebox Top TV Player.

Aceeași aplicație OQEE este acum disponibilă pe aproape fiecare Samsung Smart TV. În acest fel oferă abonaților Freebox Pop și Freebox Delta acces la conținutul lor fără a necesita hardware suplimentar. Aplicația OQEE este compatibilă cu televizoarele inteligente Samsung lansate în 2018 și ulterior. Mai este o condiție, trebuie să ruleze Tizen 4.0 sau o versiune ulterioară.

Aplicația OQEE oferă și servicii de streaming cu plată

Samsung France susține că aplicația va fi instalată automat pe televizoarele compatibile, potrivit SamMobile. Asta înseamnă că, dacă sunteți abonat Freebox Pop sau Delta, va trebui doar să lansați aplicația și să faceți clic pe Conectare înainte de a avea acces la biblioteca de conținut Freebox. Free este un furnizor de servicii de internet în Franța și în țările OCDE (Organizația pentru Cooperare Economică Europeană).

Inovația este fundamentală pentru ADN-ul Samsung. Datorită acestuia, redefinim standardele pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a utilizatorilor noștri. Acesta este motivul pentru care suntem mândri că suntem primii care susținem Free în implementarea aplicației sale TV. Timp de zece ani, Samsung a lucrat pentru a oferi cea mai largă gamă de conținut de pe piață și cea mai bună experiență posibilă. Acest parteneriat încheiat cu Free întărește această ambiție”. A spus Guillaume Rault, vicepreședinte al diviziei Consumer Electronics la Samsung Franța.

Free este o companie franceză de telecomunicații fondată în 1999 și are sediul la Paris. Furnizează telecomunicații de voce, video, date și internet consumatorilor din Franța. Este al doilea cel mai mare ISP (Internet Service Provider) din Franța.

Aplicația OQEE de pe televizoarele Samsung include funcționalități de redare, controale live pentru a întrerupe sau derula înapoi programele, profiluri personalizate și recomandări de programe. Abonații Freebox au acces la 100 de ore de conținut ca parte a acordului. Dacă doresc pot decide să plătească suplimentar pentru mai mult timp de vizionare. Platforma OQEE oferă acces la alte servicii de streaming cu plată, inclusiv Netflix, Prime Video, CANAL Plus și Disney Plus.