Acasă Stiri Samsung Family Care aplicație de control parental

Samsung Family Care aplicație de control parental

Samsung nu se oprește în a aduce noi aplicații pentru a face viața mai ușoară pentru părinți și copii lor.

Soluția companiei se numește Samsung Family Care și aduce o gramadă de caracteristici, spre a fi folosite pentru controlul parental.

Family Care este destinată utilizatorilor de Samsung Galaxy.

Aplicațiile din telefonul părinților joacă rolul de administrator. Astfel încât să puteți vedea toate informațiile cu privire la ceea ce se întâmplă cu telefonul copilului.

În conformitate cu informațiile avute aplicația Family, are caracteristicile obișnuite de control parental, toate aceste funcții pot fi utilizate pentru părinți și copii și pot fi ușor combinate folosind coduri simple QR, (QR Code – Quick Response Code – cod de bare).

După configurare, aplicația Family oferă o interfață pentru ambele părți, părinți și copii.

Părinții vor fi în măsură să restricționeze instalarea aplicațiilor să blocheze situri neadecvate pentru copii și să restricționeze intervalul când un copil poate folosi un smartphone.

Poate și să seteze o perioadă maximă de utilizare pentru jocurile instalate. Aplicația parentală va trimite, de asemenea, notificări și alerte pentru copii.

De asemenea, o cerere, de a fi preluat de la școală, sau din altă parte, poate fi trimisă în aparatul părintelui. Locația pentru preluare poate fi locația curentă, sau orice alt loc selectat pe o hartă.

Mai mult decât atât, există o listă de sarcini sau memento-uri stabilite de către părinți, pentru a fi sigur că fotbalistul nu a uitat de el, pisica a primit mâncare, iar temele se fac în timpul stabilit. Nu în ultimul rând, copilul poate cere permisiunea de a instala o nouă aplicație sau de a descărca muzică, dar numai după aprobarea părinților.

Părinții vor primi, de asemenea, un avertisment în cazul în care a fost o lungă perioadă de timp de când copilul nu a furnizat actualizări cu privire la sarcini și memento-uri.

Unele aplicații vor fi limitate astfel încât copilul să nu se poată juca pe telefon în timpul orelor sau seara înainte de culcare.

Nu avem nici o informație cu privire la compatibilitatea cu dispozitivele care nu sunt Galaxy, sau dacă va exista o aplicatie dedicata pentru utilizatorii de ceasuri Gear.

În conformitate cu informațiile actuale, se pare că aplicația Family Care va fi disponibilă pe Samsung Galaxy S8, a cărui prezentare oficială este așteptată la MWC 2017 în Barcelona.
Dar nu există nici o îndoială că pilotul generației următoare ar fi o bună platformă pentru lansarea Family Care.

SourceSamMobile

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...