Acasă Stiri Samsung Family Care aplicație de control parental

Samsung Family Care aplicație de control parental

Samsung nu se oprește în a aduce noi aplicații pentru a face viața mai ușoară pentru părinți și copii lor.

Soluția companiei se numește Samsung Family Care și aduce o gramadă de caracteristici, spre a fi folosite pentru controlul parental.

Family Care este destinată utilizatorilor de Samsung Galaxy.

Aplicațiile din telefonul părinților joacă rolul de administrator. Astfel încât să puteți vedea toate informațiile cu privire la ceea ce se întâmplă cu telefonul copilului.

În conformitate cu informațiile avute aplicația Family, are caracteristicile obișnuite de control parental, toate aceste funcții pot fi utilizate pentru părinți și copii și pot fi ușor combinate folosind coduri simple QR, (QR Code – Quick Response Code – cod de bare).

După configurare, aplicația Family oferă o interfață pentru ambele părți, părinți și copii.

Părinții vor fi în măsură să restricționeze instalarea aplicațiilor să blocheze situri neadecvate pentru copii și să restricționeze intervalul când un copil poate folosi un smartphone.

Poate și să seteze o perioadă maximă de utilizare pentru jocurile instalate. Aplicația parentală va trimite, de asemenea, notificări și alerte pentru copii.

De asemenea, o cerere, de a fi preluat de la școală, sau din altă parte, poate fi trimisă în aparatul părintelui. Locația pentru preluare poate fi locația curentă, sau orice alt loc selectat pe o hartă.

Mai mult decât atât, există o listă de sarcini sau memento-uri stabilite de către părinți, pentru a fi sigur că fotbalistul nu a uitat de el, pisica a primit mâncare, iar temele se fac în timpul stabilit. Nu în ultimul rând, copilul poate cere permisiunea de a instala o nouă aplicație sau de a descărca muzică, dar numai după aprobarea părinților.

Părinții vor primi, de asemenea, un avertisment în cazul în care a fost o lungă perioadă de timp de când copilul nu a furnizat actualizări cu privire la sarcini și memento-uri.

Unele aplicații vor fi limitate astfel încât copilul să nu se poată juca pe telefon în timpul orelor sau seara înainte de culcare.

Nu avem nici o informație cu privire la compatibilitatea cu dispozitivele care nu sunt Galaxy, sau dacă va exista o aplicatie dedicata pentru utilizatorii de ceasuri Gear.

În conformitate cu informațiile actuale, se pare că aplicația Family Care va fi disponibilă pe Samsung Galaxy S8, a cărui prezentare oficială este așteptată la MWC 2017 în Barcelona.
Dar nu există nici o îndoială că pilotul generației următoare ar fi o bună platformă pentru lansarea Family Care.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...

JBL a împlinit 75 de ani: un brand care a făcut istorie

Printre aniversările acestui 2021 merită menționat și cei 75 de ani ai lui companiei JBL. La mulți ani! Brandul american, născut în...

Virgin Media O2 UK testează echipamente de rețea Samsung 4G și 5G

Samsung a anunțat o înțelegere pentru furnizarea de echipamente de rețea compatibile Open RAN pentru testele 4G și 5G efectuate de Virgin...

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun...

Samsung SDI se asociază cu Stellantis pentru o fabrică de baterii în SUA

Samsung SDI a semnat un acord cu Stellantis pentru a forma o societate mixtă, pentru a construi o fabrică de baterii pentru...