Acasă Stiri Samsung Family Care aplicație de control parental

Samsung Family Care aplicație de control parental

Samsung nu se oprește în a aduce noi aplicații pentru a face viața mai ușoară pentru părinți și copii lor.

Soluția companiei se numește Samsung Family Care și aduce o gramadă de caracteristici, spre a fi folosite pentru controlul parental.

Family Care este destinată utilizatorilor de Samsung Galaxy.

Aplicațiile din telefonul părinților joacă rolul de administrator. Astfel încât să puteți vedea toate informațiile cu privire la ceea ce se întâmplă cu telefonul copilului.

În conformitate cu informațiile avute aplicația Family, are caracteristicile obișnuite de control parental, toate aceste funcții pot fi utilizate pentru părinți și copii și pot fi ușor combinate folosind coduri simple QR, (QR Code – Quick Response Code – cod de bare).

După configurare, aplicația Family oferă o interfață pentru ambele părți, părinți și copii.

Părinții vor fi în măsură să restricționeze instalarea aplicațiilor să blocheze situri neadecvate pentru copii și să restricționeze intervalul când un copil poate folosi un smartphone.

Poate și să seteze o perioadă maximă de utilizare pentru jocurile instalate. Aplicația parentală va trimite, de asemenea, notificări și alerte pentru copii.

De asemenea, o cerere, de a fi preluat de la școală, sau din altă parte, poate fi trimisă în aparatul părintelui. Locația pentru preluare poate fi locația curentă, sau orice alt loc selectat pe o hartă.

Mai mult decât atât, există o listă de sarcini sau memento-uri stabilite de către părinți, pentru a fi sigur că fotbalistul nu a uitat de el, pisica a primit mâncare, iar temele se fac în timpul stabilit. Nu în ultimul rând, copilul poate cere permisiunea de a instala o nouă aplicație sau de a descărca muzică, dar numai după aprobarea părinților.

Părinții vor primi, de asemenea, un avertisment în cazul în care a fost o lungă perioadă de timp de când copilul nu a furnizat actualizări cu privire la sarcini și memento-uri.

Unele aplicații vor fi limitate astfel încât copilul să nu se poată juca pe telefon în timpul orelor sau seara înainte de culcare.

Nu avem nici o informație cu privire la compatibilitatea cu dispozitivele care nu sunt Galaxy, sau dacă va exista o aplicatie dedicata pentru utilizatorii de ceasuri Gear.

În conformitate cu informațiile actuale, se pare că aplicația Family Care va fi disponibilă pe Samsung Galaxy S8, a cărui prezentare oficială este așteptată la MWC 2017 în Barcelona.
Dar nu există nici o îndoială că pilotul generației următoare ar fi o bună platformă pentru lansarea Family Care.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung pentru a zecea oară cel mai popular brand din Rusia

Pentru a zecea oară, Samsung Electronics a devenit lider în clasamentul anual „Branduri favorite ale rușilor - 2020”. Acest top anual este...

Sunetele nedorite: istoria tehnologiei de anulare a zgomotului (ANC)

În 1978, guvernul SUA a abordat o companie din domeniul audio cu o propunere neobișnuită. Aceasta trebuia să dezvolte o tehnologie specială...

Samsung Electro-Mechanics face mai multe camere pentru seria Galaxy A

Samsung Electro-Mechanics va crește cantitatea de camere furnizate pentru modelele de smartphone-uri bugetare ale companiei. Aceste dispozitive Galaxy A vor ajunge în...

Noul laptop Chromebook Samsung Nightfury gata de a intra în producție

Nu am prea scris despre misteriosul Chromebook Samsung Nightfury pentru că, să fim sinceri, nu știm sigur ce va fi și când...

Samsung a realizat un profit net de 8,2 miliarde USD pe Q3 2020

Samsung a făcut ieri publice rezultate financiare obținute în trimestrul trei din 2020. Compania declarat că a înregistrat o creștere semnificativă a...

Seria Samsung Galaxy S21 ar putea veni fără încărcător și căști în cutie

Recent Apple a lansat noua gamă iPhone 12. Deși dispozitivele diferă unele de altele, ele au un numitor comun. Nu au încărcător...

Seria Samsung Galaxy S21 (S30) va fi lansată cu One UI 3.1

Galaxy S21 (Galaxy S30) ar încorpora direct interfața Samsung One UI 3.1. Contrar primelor informații care au apărut pe web, Samsung ar...