Acasă Stiri Samsung Family Care aplicație de control parental

Samsung Family Care aplicație de control parental

Samsung nu se oprește în a aduce noi aplicații pentru a face viața mai ușoară pentru părinți și copii lor.

Soluția companiei se numește Samsung Family Care și aduce o gramadă de caracteristici, spre a fi folosite pentru controlul parental.

Family Care este destinată utilizatorilor de Samsung Galaxy.

Aplicațiile din telefonul părinților joacă rolul de administrator. Astfel încât să puteți vedea toate informațiile cu privire la ceea ce se întâmplă cu telefonul copilului.

În conformitate cu informațiile avute aplicația Family, are caracteristicile obișnuite de control parental, toate aceste funcții pot fi utilizate pentru părinți și copii și pot fi ușor combinate folosind coduri simple QR, (QR Code – Quick Response Code – cod de bare).

După configurare, aplicația Family oferă o interfață pentru ambele părți, părinți și copii.

Părinții vor fi în măsură să restricționeze instalarea aplicațiilor să blocheze situri neadecvate pentru copii și să restricționeze intervalul când un copil poate folosi un smartphone.

Poate și să seteze o perioadă maximă de utilizare pentru jocurile instalate. Aplicația parentală va trimite, de asemenea, notificări și alerte pentru copii.

De asemenea, o cerere, de a fi preluat de la școală, sau din altă parte, poate fi trimisă în aparatul părintelui. Locația pentru preluare poate fi locația curentă, sau orice alt loc selectat pe o hartă.

Mai mult decât atât, există o listă de sarcini sau memento-uri stabilite de către părinți, pentru a fi sigur că fotbalistul nu a uitat de el, pisica a primit mâncare, iar temele se fac în timpul stabilit. Nu în ultimul rând, copilul poate cere permisiunea de a instala o nouă aplicație sau de a descărca muzică, dar numai după aprobarea părinților.

Părinții vor primi, de asemenea, un avertisment în cazul în care a fost o lungă perioadă de timp de când copilul nu a furnizat actualizări cu privire la sarcini și memento-uri.

Unele aplicații vor fi limitate astfel încât copilul să nu se poată juca pe telefon în timpul orelor sau seara înainte de culcare.

Nu avem nici o informație cu privire la compatibilitatea cu dispozitivele care nu sunt Galaxy, sau dacă va exista o aplicatie dedicata pentru utilizatorii de ceasuri Gear.

În conformitate cu informațiile actuale, se pare că aplicația Family Care va fi disponibilă pe Samsung Galaxy S8, a cărui prezentare oficială este așteptată la MWC 2017 în Barcelona.
Dar nu există nici o îndoială că pilotul generației următoare ar fi o bună platformă pentru lansarea Family Care.

SourceSamMobile

Stiri

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...

Samsung Smart LED Signage aduce o cascadă digitală în Times Square

Imaginați-vă un moment de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată. Pe 27 iulie, atât turiștii, cât și cetățenii...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra va fi lansată alături de seria Galaxy S22

În acest moment majoritatea privirilor sunt îndreptate spre evenimentul Samsung Unpacked din 11 august. Aici ar trebui să vedem debutul telefoanelor pliabile...

Galaxy A52 este primul telefon Samsung ce primește patch-ul din august 2021

Din nou, Samsung deschide balul și a devenit primul brand de smartphone-uri care a lansat o nouă actualizare de securitate. După lansarea...