Acasă Stiri Aplicația Samsung Focus transformă telefonul într-un centru de productivitate

Aplicația Samsung Focus transformă telefonul într-un centru de productivitate

Samsung Focus, este o aplicatie all-in-one de mare productivitate, ajută utilizatorii să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult pentru ei. Samsung Focus, realizează acest lucru prin asigurarea unui acces rapid la e-mail (disponibil cu mai multe conturi), calendar, memo, contacte, dintr-o singură aplicație printr-o interfață cu tab-uri.

Fiecare filă poate face schimb de informații, pentru crearea, prioritizarea și finalizarea sarcinilor cu mai multă eficiență. De exemplu, utilizatorii pot crea rapid o intrare în calendar bazată pe conținutul de e-mail sau să localizeze elementele conexe doar cu o atingere a unui buton.

Aceste instrumente de comunicare sunt puse împreună printr-o caracteristică de căutare unificată, pentru a ajuta utilizatorii să găsească exact ceea ce au nevoie. Cu aplicația Focus, utilizatorii pot vedea un rezumat al notificărilor majore prin intermediul unui card tip UX, care poate fi personalizat în funcție de preferințele utilizatorului.

Mai mult, Samsung Focus va trimite memento-uri și vă poate sugera acțiuni, cum ar fi trecerea la un apel de conferință atunci când este cazul.

Interfață simplificată „Samsung Focus”, are, o bară de notificare și un buton de acțiune care oferă utilizatorilor mai mult control asupra mediului lor de lucru. Și, pentru că aplicația mobilă poate fi sincronizată cu un PC, utilizatorii pot comuta înainte și înapoi între dispozitive, oricând, și oriunde.

Caracteristicile lui Samsung Focus lucreaza în tandem pentru a spori productivitatea la locul de muncă, de la gestionarea de email-uri la efectuarea unui apel de conferință.

 

Setare cuvânt cheie

Cu configurare simplă pentru cuvinte cheie în Focus Tab, Samsung Focus afișează o notificare de e-mail sau program care conține un cuvânt înregistrat anterior, cum ar fi „conferință” sau „călătorie de afaceri.” Această caracteristică asigură utilizatorii că nu pot pierde informațiile esențiale.

 

Expeditor prioritar

O semnalare notifică utilizatorii de e-mailuri primite de la expeditori prioritari, prestabiliți.

 

Apel de conferință

Efectuarea de apeluri de conferință a devenit mai simplă cu Samsung Focus. Utilizatorii pot face acum o cerere de întâlnire prin e-mail direct prin intermediul aplicației, și pot, apela instantaneu cu un singur click.

 

Istoric

Aplicația sortează automat email-uri și evenimente planificate astfel încât utilizatorii să poată gestiona mesajele anterioare și întâlnirile cu mai multă ușurință.

 

Cea mai recentă versiune de Samsung Focus este disponibilă pentru descărcare de pe Google Play și este acceptată pe dispozitivele mobile care rulează Android 6.0.1 Marshmallow sau mai performante.

Stiri

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...

Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie 2021

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane bugetare care aparțin liniei Galaxy A 2021. Este vorba despre Galaxy A12 și Galaxy A02s,...

Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul eveniment Unpacked

Nu au existat prea multe zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Era de așteptat ca gigantul tech să lanseze acest...

Un viitor smartphone Samsung Galaxy Note rulabil dotat cu S Pen

Smartphone-ul rulabil pare a fi noua tendință pentru 2021. Diverși producători au anunțat că au în curs de dezvoltare un astfel de...

Samsung va beneficia din nou din furnizarea de ecrane OLED pentru Apple

Samsung a fost ales, alături de LG Electronics și BOE, pentru a furniza ecrane OLED pentru Apple. Majoritatea ecranelor și în special...

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...