Aplicația Samsung Music actualizată, rezolvă problemele de notificare

289
Samsung Music
Sursa foto: via samlover.com

Samsung are o mulțime de aplicații stoc care sunt special concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Între acestea se află și Samsung Music. În vremea de astăzi, în care toate aplicațiile oferă servicii multiple, ceea ce le face mai greu de utilizat, gigantul coreean, cu aplicațiile sale de stoc, încearcă să ofere o formă curată și simplă care să se dovedească convenabilă utilizatorilor.

Cu toate acestea, uneori, din anumite motive, aplicațiile Samsung pot avea diferite probleme. Din această cauză, pentru a le elimina, compania lansează permanent noi actualizări. La fel se întâmplă cu aplicația Samsung Music, potrivit SamLover. Aceasta este o aplicație stoc care oferă toate funcțiile importante pentru a asculta melodiile tale preferate.

Aplicația Samsung Music actualizată la versiunea 16.2.34.0

Samsung Music a fost numit inițial Music Hub, un serviciu de muzică bazat pe cloud lansat de Samsung. A permis utilizatorilor să asculte muzică de pe o varietate de dispozitive Samsung. Prima dată serviciul a fost disponibil pe telefoanele Samsung Galaxy S III și Galaxy Note II, ambele lansate în 2012.

Acum Samsung a lansat o nouă actualizare pentru Samsung Music, care vine cu numărul de versiune 16.2.34.0. Conform jurnalului de modificări, cea mai recentă actualizare aduce o remediere pentru controlerul de notificare care nu dă un răspuns corespunzător. Actualizarea este acum disponibilă pentru toate dispozitivele Galaxy, iar utilizatorii pot actualiza cu ușurință aplicația prin Galaxy Store. Aplicația este accesibilă doar pe dispozitivele Samsung, așa că nu încercați să o instalați pe alte dispozitive Android deoarece nu va fi compatibilă cu acestea.

Samsung Music este special optimizată pentru dispozitivele Galaxy. Oferă o funcționalitate puternică de redare a muzicii și cea mai bună interfață cu utilizatorul. Suportă redarea diferitelor formate de sunet, cum ar fi MP3, WMA, AAC, FLAC.

Aplicația Samsung Music acceptă toate caracteristicile importante care ajută utilizatorul să asculte melodiile preferate. Are capacitatea de a reda diferite formate, o caracteristică care ajută la gestionarea eficientă a melodiilor listate pe categorii și capacitatea de a afișa recomandări de liste de redare de la Spotify. Aplicația de muzică Samsung are peste 5,3 milioane de descărcări din Galaxy Store în noiembrie 2023.