Acasă Stiri Samsung Electronics a lansat aplicația de jocuri Valve Steam Link

Samsung Electronics a lansat aplicația de jocuri Valve Steam Link

Pentru utilizatorii de televizoare smart, Samsung a lansat aplicația „Valve Steam Link” pentru prima dată în industria TV, permițând utilizatorilor să se bucure de mii de jocuri de pe PC prin intermediul televizoarelor cu ecran mare.

Aceasta înseamnă că oricine are un Samsung Smart TV 2016 sau 2017 ar trebui să poată descărca aplicația și să înceapă redarea de jocuri de pe PC direct la televizor.

Samsung Electronics a anunțat extinderea link-ului Steam, de la Valve, la toate televizoarele Smart 2016 și 2017, inclusiv televizoarele QLED recent lansate. Samsung este primul producător de televizoare care are această aplicație live pe televizoarele Smart.

În loc să conectați hardware-ul Steam Link la televizor, această tehnologie le permite utilizatorilor să transmită jocurile preferate de pe PC-ul lor de acasă direct la televizoarele Samsung Smart printr-o aplicație din Samsung Smart Hub. Dacă utilizatorii își conectează PC-ul și televizorul la domiciliu, pot juca jocul pe ecranul Samsung Smart TV prin intermediul aplicației Steam Link.

Valve Corporation, este o companie americană producătoare de jocuri video și tehnologie de distribuție digitală, cu sediul în Statele Unite. Compania a fost fondată în 1996 de foștii angajați Microsoft, Gabe Newell și Mike Harrington. Începând cu anul 2011, Valve avea o valoare estimată de 2 până la 4 miliarde de dolari, și era cea mai profitabilă companie per angajat din Statele Unite.

Majoritatea veniturilor companiei Valve provin din serviciul Steam, care controlează între 50 și 70% din piața jocurilor PC descărcate.

Aplicația Steam Link, care a fost disponibilă anterior ca versiune beta gratuită pe piața din S.U.A., este acum disponibilă în 55 de țări, inclusiv S.U.A., Regatul Unit și Coreea de Sud. Acesta suportă streaming total de 4K pe modelele TV 2017 și permite utilizatorilor Samsung Smart TV să se bucure de mii de jocuri de pe PC prin intermediul televizoarelor lor cu ecran mare.

Am primit un feedback incredibil despre caracteristica noastră Steam Link și suntem încântați să o aducem consumatorilor noștri din întreaga lume„, a declarat Heeman Lee, vicepreședinte al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Suntem încântați de faptul că televizoarele noastre inteligente ajută la redefinirea experienței jocurilor pe PC, oferind jucătorilor posibilitatea de a utiliza ecrane mari care oferă o calitate reală a imaginii” a continuat d-nul Heeman Lee.

În ceea ce privește calitatea, aplicația este în prezent capabilă de 1080p și 60 de cadre pe secundă.

Modelele Samsung QLED TV 2017 sunt, de asemenea, optimizate pentru jocuri. Televizoarele au latență extrem de scăzută la intrare și afișare, împreună cu o calitate excelentă a imaginii tehnologiei Dot Quantum. De asemenea, televizoarele Samsung QLED nu suferă probleme de luminozitate sau de retenție a imaginii, chiar și pe o durată prelungită și intensă de joc.

Valve și-a anunțat planurile de a se alătura companiei Samsung la conferința Steam Dev Days anul trecut. Acum, în acest an, aplicația este așteptată cu o versiune globală înainte de sfârșitul verii.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...