Aplicație YouTube 4K disponibilă pe Samsung Quantum TV și UHD TV

1517

Aplicația YouTube este disponibilă pe toate televizoarele Samsung Quantum TV și UHD TV 2016 și va fi lansată treptat în întreaga lume, începând cu decembrie 2016.

Aplicația YouTube, va fi adăugată la televizoare printr-o actualizare automată a software-lui, aceasta va avea suport pentru High Dynamic Range (HDR) de jocuri video și va oferi acces la o gamă largă de conținut HDR.

Toți utilizatorii Samsung Quantum dot TV și UHD TV 2016 vor avea un flux de conținut HDR, prin simpla deschidere a categoriei HDR în aplicația YouTube pe canalul YouTube 4K.

„Cu disponibilitatea globală a YouTube HDR, noi cei de la Samsung suntem încântați să sprijinim cea mai bună experiență de vizionare HDR și o gamă largă de conținut HDR pentru ca utilizatorii să se bucure”, a declarat Seline Han, Vice President al Visual Display Business de la Samsung Electronics.

Suntem siguri că televizoarele noastre vor aduce o experiență de vizionare captivantă HDR. – toate acestea pentru confortul din casele utilizatorilor noștri”

„Prin combinarea angajamentului Samsung față de calitatea imaginii și dorința noastră de a oferi cel mai bun conținut disponibil, vom lucra împreună pentru a construi un ecosistem puternic, care permite utilizatorilor să se bucure de un conținut cât mai diversificat și de cea mai bună calitate”, a declarat Heather Thompson Rivera, director la YouTube.

Cu un număr tot mai mare de furnizori de conținut HDR, precum și numeroși creatori și producători de conținut video HDR, aplicația YouTube HDR este de așteptat să introducă mai multe oferte de acest gen în anul următor. Totul pentru a satisface cererea utilizatorilor pentru o adevărată experiență de vizionare.

Apărută ca una dintre cele mai căutate tehnologii din ultimii ani, HDR este o tehnologie de reproducere a imaginii, care analizează raportul de contrast al unui video, pentru exprima diferențele cele mai subtile de nuanțe și tonuri de culoare. Cuplat cu Quantum TV Samsung, imaginea care este produsă apare mai realist pe ecran, apropiată de ceia ce vedem în viața reală.

În plus, televizoarele Quantum Samsung au capacitatea de a genera o luminozitate de vârf de 1.000 de nits, și sunt optimizate pentru cea mai ideală experiență de vizionare HDR.

SURSĂSamsung News