Aplicații Samsung Gear pentru criptomonede – Bitcoin, Ripple și Ethereum

2065

O mulțime de dezvoltatori de aplicații par să beneficieze de recentele explozii din domeniul criptomonedelor. În timp ce unii dezvoltatori se axează pe portofele de tip criptomonede, fondurile speculative, etc., alți dezvoltatori realizează aplicații care afișează valoarea în timp real a sumelor deținute în aceste monede virtuale, astfel încât utilizatorii acestor sume să poată decide când să-și investească sau să-și comercializeze activele. Dar, în ultima vreme, au apărut atât de multe noi criptomonede, încât devine din ce în ce mai greu pentru oameni să aibă o privire reală în orice moment asupra valorilor lor volatile.

Dacă aveți un smartwatch, cum ar fi Samsung Gear S2, Gear S3 sau Gear Sport, atunci există o soluție pentru problemele dvs., de fapt, există mai multe soluții. Aplicațiile de pe ceasurile inteligente au acoperit multe tipuri de cursuri de schimb între diferitele monede virtuale existente pe piață și monedele reale din unele țări. Acum grație unui dezvoltator de astfel de aplicații, Serghei Zhdanov, se poate merge mult mai departe.

Serghei Zhdanov a devenit popular în magazinul Galaxy Apps cu ajutorul aplicației sale de criptomonede, Bitcoin Widget. Această aplicație a fost una dintre celelalte aplicații  cripto existente în magazin, deoarece a afișat valoarea în timp real a Bitcoins în mai multe valute și, mai important, a avut capacitatea de a afișa prețul de piață al monedei virtuale Bitcoin din alte diferite platforme de monede virtuale (Bitfinex , Bitstamp, Coinbase, Binance, Blockchain.info).

Acum, dezvoltatorul Serghei Zhdanov se întoarce cu alte patru aplicații smartwatch pentru alte criptomonede populare – Ripple Widget, Widget Ethereum, Dogecoin Widget și Litecoin Widget.

Criptomoneda este echivalentul în română al termenului CryptoCurrency din engleză. Este un tip de monedă digitală, virtuală, nebancară, folosită ca mijloc de plată. În această categorie intră Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple, Litecoin Dogecoin. Prima monedă digitală descentralizată este Bitcoin-ul, a fost pusă în circulație în 2009.

Spre deosebire de aplicația Bitcoin Widget, dezvoltatorul nu a adus caracteristica afișării prețului de piață de pe diferite platforme la aceste aplicații. Cu toate acestea, noile aplicații au în continuare caracteristica de a afișa ratele de schimb într-un număr mare de valute, cum ar fi AUD, BRL, CAD, CHF, CLP, CNY, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HUF, IDR, ILS, INR, JPY , KRW, MXN, MYR, NOK, NZD, PHP, PLN, RUB, SEK, SGD, THB, TRY, TWD și ZAR. Toate tarifele sunt extrase din API-ul CoinMarketCap și sunt actualizate o dată la fiecare minut.

Acestea nu sunt aplicații gratuite pentru a vă menține la curent privind cursul de chimb, deoarece sunt la un preț de aproximativ un dolar fiecare aplicație. Aplicațiile nu ocupă prea mult spațiu, sunt sub 1 MB.

SURSĂIotGadgets