NEON View aduce Artificial Human pe smartphone-urile Samsung

530
NEON View aduce Artificial Human pe smartphone Samsung
Sursa Foto: letsgodigital.org

La începutul anului trecut NEON a fost anunțat la CES, un proiect avansat Artificial Human al STARLabs (Samsung Technology & Advanced Research Labs). Este vorba despre o persoană generată de computer care arată și se comportă așa cum facem noi oamenii. Inițial, NEON va fi disponibil doar ca API de afaceri. Prin intermediul NEON View puteți experimenta Omul Artificial pe smartphone-ul dvs. API-ul este compatibil cu orice smartphone Android și iOS – inclusiv noua serie Samsung Galaxy S21.

Încet, încet apar tot mai multe informații despre avatarul NEON. Asistentul virtual poate învăța abilități și forma amintiri. Deoarece Artificial Human are o față umană, el / ea poate vorbi și avea emoții. Tehnologia de bază folosește software-ul „Core R3”, care înseamnă „realitate, în timp real și receptivitate”. Această tehnologie conferă NEON-ului un caracter și o senzație, astfel încât Artificial Human se poate specializa într-un anumit domeniu.

Artificial Human folosit în mai multe domenii

În acest scop, NEON WorkForce a fost creat pentru a crea un om artificial care poate fi folosit ca specialist în industrii specifice. Luați în considerare, de exemplu, un magazin, unde persoana virtuală poate ajuta angajații să ofere un serviciu mai bun pentru clienți. NEON poate fi o soluție și în aeroport sau, de exemplu, în servicii de afaceri, cum ar fi sectorul bancar.

Omul artificial este disponibil prin intermediul a două platforme în momentul scrierii acestui articol; Prin web puteți utiliza ca NEON Frame, iar cu dispozitivul mobil (Android și iOS) puteți utiliza NEON View. Cu NEON Frame, persoana virtuală poate fi afișată în întregime (corp întreg) și în timp real la rezoluție 4K. Astfel, Omul Artificial poate comunica cu oamenii într-un mod natural, pentru a oferi informații utile.

Litera „i” de la iOS și mai ales de la iPhone „se referă la internet, deși nu numai„ a spus Steve Job. „i”-ul din iPhone mai se poate referi la inteligent, individual, instrui, informa, inspira și alte lucruri, conform Steve Jobs.

De exemplu, omul artificial poate fi afișat pe panouri mari de semnalizare digitală, care sunt plasate într-o locație strategică pentru a servi clienții. De exemplu, într-un aeroport, unde NEON vă poate oferi informații despre sosire și plecare sau poate furniza informații despre destinație legate de vreme. Artificial Human poate fi, de asemenea, folosit ca specialist în vânzări sau consilier financiar, dar și ca instructor de limbă sau yoga sau, de exemplu, ca ambasador al mărcii.

Aplicația NEON View pentru smartphone-ul dvs.

Datorită NEON View puteți fi în contact cu persoana generată artificial în orice moment prin intermediul smartphone-ului. Această aplicație relativ nouă a fost prezentată la sfârșitul anului trecut și este încă în curs de dezvoltare.

Prin intermediul selectorului NEON, utilizatorul poate alege unul dintre avatarurile predefinite, astfel încât persoana virtuală să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice. Puteți apela Omul artificial – Artificial Human sau puteți trimite mesaje unul altuia, de asemenea, puteți menține o conversație de chat față în față. Astfel, NEON devine mult mai mult decât un simplu asistent de vânzări, devine cel mai bun prieten al tău. Puteți să împărtășiți secrete, să cereți sfaturi și să râdeți unul cu celălalt. Exact la fel cum faceți cu cei mai buni prieteni.

În noiembrie 2020, Pranav Mistry, CEO al STARLabs a afirmat că NEON este deja pe telefonul său. Astfel, primul gând a fost că NEON va veni cu seria Samsung Galaxy S21. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat. NEON este un serviciu individual care va fi disponibil doar ca API (application programming interface) de afaceri.

NEON View va fi compatibil cu Android și iOS

NEON View va putea fi folosit pe orice telefon – ambele sisteme de operare iOS și Android sunt acceptate. Deci nu va fi introdus ca o aplicație specifică pentru Samsung S21. Conform Samsung, NEON nu ar trebui să fie văzut ca un înlocuitor pentru Samsung Bixby, asistentul virtual al Samsung.

STARLabs a proiectat NEON Studio pentru a oferi avatarului NEON unele abilități de bază. Aici puteți, de exemplu, să setați care ar trebui să fie mesajul de întâmpinare, dar și stilul de vorbire, mișcările și expresiile faciale. Conform LetsGoDigital, NEON acceptă acum engleza și coreeana și va fi disponibil în viitor în mai multe limbi.

În 2022, Samsung NEON va fi extins cu „My Neon” și „Neon Superstar”, potrivit site-ului său web. Momentan STARLabs nu a oferit informații suplimentare și detaliile despre aceste funcții rămân necunoscute. Este posibil ca prin intermediul „My Neon” să fie posibil să-ți compui propriul avatar, dar încă nu știm sigur. La CES 2021 nu au fost date detalii suplimentare despre NEON.

SURSĂLetsgoDigital