Asistentul Google primește stilurile de vorbire Lime și Indigo

160
Asistentul Google primeste stilurile de vorbire Lime si Indigo
Sursa Foto: Google

Asistentul Google primește două noi stiluri de vorbire, numite Lime și Indigo. Google spune că speră să adauge o nouă diversitate opțiunilor sale de voce. Aplicarea unei noi voci a Asistentului Google se poate face din meniul Asistentului sau spunându-i Asistentului Google să-și schimbe vocea. Momentan noile voci Lime și Indigo sunt disponibile doar pentru engleza SUA.

Conform anunțului Google din urmă cu două zile, compania spune că aduce două noi stiluri de voce pentru vorbitorii de engleză americană, numite Lime și Indigo. Aceste voci Lime și Indigo, ar trebui să aducă mai multă varietate stilurilor actuale vorbite de Google Assistant. Lime este o voce masculină, iar Indigo este o voce feminină, potrivit AndroidCentral. Ambele își propun să „aducă mai multă diversitate” opțiunilor de voce oferite de Asistentul Google.

Lime și Indigo noi voci pentru Google Assistant

Dacă nu doriți să căutați setările Asistentului Google, puteți găsi mai ușor noile voci spunându-i Asistentului „Hei Google, schimbă-ți vocea”. Toate vocile Asistentului au fost denumite după o culoare, iar Google a continuat această tendință cu cele mai recente adăugări.

Asistentul Google este disponibil în 29 de limbi, iar Google a oferit de mult timp diferite voci pentru Asistent. Cu toate acestea, spre deosebire de alte servicii, compania nu actualizează sau adaugă altele noi foarte des, iar selecția este destul de limitată. Cu cele două noi opțiuni, Lime și Indigo, Google oferă utilizatorilor de limbă engleză 12 voci din care să aleagă.

Jo-Issa Rae Diop, născută în 12 ianuarie 1985, Los Angeles, California, cunoscută sub numele de Issa Rae, este o actriță, scriitoare, producătoare și comediantă americană. A fost nominalizată la mai multe premii Globul de Aur și Primetime Emmy.

Ultima extindere majoră a avut loc în mai 2018, când Assistant a câștigat șase voci noi  Google a adăugat chiar și vocea lui John Legend, dar a fost eliminată în martie 2020. Issa Rae a fost a doua voce celebră pentru Google Assistant. A fost adăugat în 2019 și apoi eliminat în septembrie 2021. Alături de Bixby, Google Asistent este disponibil și pe unele telefoane Samsung Galaxy. Vedeți pe I❤️Samsung cum să schimbați vocea la Google Assistant pe un telefon Samsung Galaxy!

Rețineți că atunci când vă schimbați vocea Asistentului Google, aceasta se va schimba nu doar pentru smartphone-ul dvs. Acest lucru se va reflecta și asupra difuzoarelor și afișajelor inteligente cu Google Assistant, cum ar fi Nest Audio și Nest Hub (a doua generație). Actualizarea pare să fie una pe partea de server, dar ar trebui să înceapă deja să apară pentru utilizatori.