Acasă Stiri Aspiratoare mai puternice și mai inteligente de la Samsung

Aspiratoare mai puternice și mai inteligente de la Samsung

Samsung extinde portofoliul de produsele de îngrijire pentru casă cu PowerBot VR7000 și PowerBot VR9300. Ambele au fost prezentate la CES 2017 în Las Vegas.

Acestea sunt variante mult îmbunătățite ale modelelor anterioare, din gama de curățenie în casă de la Samsung.

Ne rămâne de multe ori în viața de zi cu zi mult prea puțin timp pentru bunăstare și relaxare.

Samsung Electronics lucrează pentru noi în acest domeniu, producând noi modele de aspiratoare cu tehnologii avansate și sofisticate, mai puternice și cu design revoluționar, pentru casele noastre.

Asta înseamnă că avem mai mult timp pentru cele mai bune lucruri în viață.

Mai multe tipuri de noi produse pentru a ne ajuta la păstrarea curățeniei, la îngrijirea podelelor sunt prezentate de Samsung Electronics în această primăvară.

Colțuri curate, acces facil sub mobilă și forța de aspirație puternică sunt pentru consumatori criterii importante atunci când cumpără un aspirator.

Atât dezvoltarea noului PowerBot seria VR7000, precum și a modelul său cel mai recent, PowerBot VR9300 de la Samsung a venit în întâmpinarea dorințelor clienților.

 Primele modele manuale de aspirator, folosind burduf, au fost dezvoltate în anii 1860, iar primele modele motorizate au apărut la începutul secolului 20. În anul 1901 aspiratoarele alimentate cu curent electric au fost inventate în mod independent de inginerul britanic Hubert Cecil Booth și inventatorul american David T. Kenney. 

Noua serie VR7000 de la Samsung cu un design sofisticat și aspirare puternică, cu înălțimea de 97 mm și o lățime de numai 35 cm, PowerBot se potrivește pentru aspirat sub masa de cafea, canapea și pat – și chiar între picioarele mesei.

Cu ajutorul controlului inteligent, puterea de aspirare este adaptată în mod corespunzător și optimizează funcțiile de curățare în funcție de tipul de suprafață.

VR9300 cel mai recent membru al familiei din domeniul curățeniei în casă de la Samsung, robotul aspirator autonom navighează prin casă fără cablu și are o putere de aspirare puternică și o perie mai mare pentru un impresionant rezultat de curățare. VR9300 poate fi programat pentru a curăța în timp ce nu sunteți acasă.

PowerBot VR9300, lucrează autonom prin apartament și are o putere de aspirare de 40W și o preie de aspirare de 31 cm.

Curăță excelent covoarele și podelele și poate intra, datorită dimensiunilor și în locurile mai puțin accesibile. Cu un nivel de zgomot de 78 dB, este un ajutor de nădejde în casă. Poate fi programat pentru un ciclu de curățenie de 30, 60 și 90 de minute

De asemenea, pe partea de dedesubt a acestui robot sunt două role frontale pentru a urmări caracteristicile de podea, două roți care îi permit să se rotească la fața locului, și două roți de antrenare din cauciuc.

Fiecare roată beneficiază de o suspensie cu arc, dând posibilitatea lui VR9300 de a trece peste tocuri de ușă sau de covoare groase.

Dispune de o baterie reîncărcabilă și are numeroși senzori în față dedesubt și pe părțile laterale.

Samsung VR9300, este unul dintre cei mai eficienți roboți pentru curățenie în casă.

La fel ca și modelele anterioare, noile aspiratoare PowerBot wireless Samsung, pot să fie controlate în mod convenabil prin intermediul Smart Home App și cu un smartphone compatibil sau o tabletă – în special atunci când prietenii sau o familie anunță în mod spontan că vin în vizită.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...