O autostradă din Texas a primit numele Samsung Highway

63
Samsung
Sursa Foto: via gizmochina.com

Texas este centrul producției de semiconductori Samsung în Statele Unite ale Americii. Compania a avut de mult timp investiții acolo și, de asemenea, a decis să-și înființeze noua fabrică de cipuri în valoare de peste 40 de miliarde de dolari în Taylor, Texas. Am scris despre acest lucru de mai multe ori. Zilele trecute în această locație a fost inaugurată autostrada Samsung Highway.

Samsung a contribuit, de asemenea, la construirea unei infrastructuri publice în jurul acestor unități de producție. Printre alte facilități în această zonă, compania Samsung a construit și o autostradă în zona site-ului din Taylor, Texas. Noua autostradă a fost construită pentru a facilita accesul la site-ul Taylor al companiei și este numită în mod corespunzător Samsung Highway.

O ceremonie de tăiere a panglicii a avut loc înainte de weekend-ul trecut, la care au participat guvernatorul Texasului Greg Abbott și reprezentanți ai comitatului Williamson, Departamentul de Transport din Texas și Samsung. Peste 16,6 milioane de dolari au fost investite de gigantul high-tech sud-coreean în Samsung Highway. Autostrada servește drept poartă către investiția de 40 de miliarde de dolari pe care Samsung a făcut-o în Texas. Este cea mai mare investiție străină directă din istoria statului american aflat la granița cu Mexicul.

Samsung Highway va oferi angajaților, vânzătorilor, partenerilor și rezidenților acces de încredere la site-ul Taylor. Infrastructura îmbunătățită va facilita, de asemenea, ca Samsung să livreze produsele sale clienților. Acum un an, Samsung Highway era un lan de porumb.

US Route 20, parte a sistemului de autostrăzi din SUA, este cel mai lung drum din SUA. Ruta 20 are 3.365 mile (5.415 kilometri) de la Boston, Massachusetts, până la Newport, Oregon. În prezent este cea mai lungă autostradă din SUA.

Este un nou drum cu patru benzi. Au fost făcute, de asemenea, îmbunătățiri în zona înconjurătoare, inclusiv extinderea drumurilor existente, a liniilor de aprovizionare cu apă și a benzilor de urcare și ieșire de pe autostradă. Costul total de construcție pentru aceste îmbunătățiri a fost de 39 milioane USD. Samsung și-a adus cea mai mare contribuție la acest proiect, pe lângă contribuțiile aduse de orașul Taylor și orașul Hutto.

Sursă foto: Google

“Cu peste 40 de miliarde de dolari investiți în Texas și crearea a mii de locuri de muncă, Samsung este compania lider în succesul viitor al marelui nostru stat. Suntem mândri că cipurile care ne conduc viitorul vor fi Made în Texas produse Samsung.” A spus cu ocazia inaugurării autostrăzii guvernatorul statului Texas, Greg Abbott. El a caracterizat investiția Samsung în Texas, drept “cea mai mare investiție străină din istoria Texasului.”