Avatar animat în WhatsApp beta pentru telefoanele Samsung Galaxy

453
Avatar animat in WhatsApp beta pentru telefoanele Android
Sursa foto: mysmartprice.com

Aplicația de mesagerie WhatsApp este într-o ofensivă puternică în ultimul timp, a adus foarte multe noutăți în beneficiul utilizatorilor. Utilizatorii WhatsApp Beta pentru Samsung Galaxy și Android pot acum adăuga mai mult caracter avatarului lor. Cel mai recent program beta al aplicației pentru Android oferă suport pentru avatare animate. Noua caracteristică avatar animat va adăuga un element mai dinamic avatarului. Animațiile vor fi adăugate la avatarul deja existent creat de utilizator.

Avatarul animat WhatsApp este acum disponibil pentru utilizatorii beta pe telefoanele Android. Platforma de mesagerie instantanee deținută de Meta a adăugat o nouă funcție la cea mai recentă versiune beta WhatsApp pentru actualizarea Android 2.23.15.6. Cei care și-au creat deja avatarul în WhatsApp și au descărcat cea mai recentă actualizare beta ar trebui să vadă noul pachet de avatar animat în tava cu stickere. Această nouă caracteristică adaugă mai multă personalitate și un element dinamic autocolantelor cu avatar de pe WhatsApp.

Caracteristica avatar animat în WhatsApp beta pe Android

Utilizatorii de telefoane Samsung Galaxy sau alte modele de Android, vor putea trimite avatare animate. Potrivit WABetaInfo, citat de MySmartPrice, noua actualizare WhatsApp Beta pentru Android 2.23.15.6 este pe Play Store. Cea mai semnificativă schimbare în noua actualizare este pachetul de avatar animat. Funcția este deja disponibilă pentru cei cu cea mai recentă versiune beta și funcționează impecabil. Nu se știe când va fi lansată caracteristica pentru utilizatorii stabili, dar nu ar trebui să dureze mult.

Noul pachet de avatar animat îmbunătățit primește o filă separată pentru el în stickere și tava GIF. Noua caracteristică pare a fi menită să îmbunătățească calitatea conversației WhatsApp prin adăugarea unui element dinamic la avatar. Aceste noi avatare îmbunătățite fac mult mai convenabilă exprimarea trăirilor și sentimentelor prin mesaje, datorită expresiilor și gesturilor animate.

Numele Avatar provine din cuvântul sanscrit avatāra care înseamnă „coborâre”. În hinduism, înseamnă o manifestare a unei zeități în formă corporală pe pământ. Prima utilizare a cuvântului avatar într-un joc PC a fost Avatar în 1979, produs de PLATO.

WhatsApp a îmbunătățit și experiența creării unui avatar pe platforma sa, făcând-o mult mai ușoară. Anterior, utilizatorii trebuiau să-și personalizeze avatarul selectând individual diferite elemente, cum ar fi forma feței, părul, nasul, urechile, sprâncenele etc. WhatsApp a făcut mai convenabil crearea unui avatar făcând clic pe un selfie. Avatarul este creat automat pe baza autoportretelor pe care utilizatorii fac clic. Compania a adăugat, de asemenea, mai multe autocolante animate pentru avatar pentru a ajuta utilizatorii să se exprime liber.

Cum avatarele animate sunt în prezent în curs de dezvoltare, ne putem aștepta să fie lansate în curând pentru utilizatorii din întreaga lume. Vedeți pe I❤️Samsung cum să vă ascundeți fotografia de profil WhatsApp de anumite persoane!