Acasă Stiri Avertizare Samsung împotriva îndepărtării foliei de protecție la Galaxy Fold

Avertizare Samsung împotriva îndepărtării foliei de protecție la Galaxy Fold

Samsung se pregătește pentru data finală de lansare a smartphone-ului Galaxy Fold. După ce a trimis câteva exemple pentru testare câtorva specialiști, Samsung a rezolvat problemele semnalate de aceștia. Acum, manualul de utilizare pentru versiunea destinată operatorului american de telefonie mobilă AT & T a scăpat în mass-media coreeană. Acesta conține un avertisment de a nu desprinde stratul superior de protecție al dispozitivului, deoarece este o parte integrantă a ecranului.

Acesta este de fapt același avertisment care este prezent pe ambalajul exterior al dispozitivului de vânzare. Iată cum cum a fost prezentat chiar de către directorul de marketing al companiei T-Mobile, Desmond Smith:

ATENȚIE – Ecranul principal include un strat special de protecție. Îndepărtarea stratului protector sau folosirea oricăror adezivi pe ecranul principal, cum ar fi protectorii de ecran sau autocolante, poate provoca daune.

Atenționări clare și explicite pentru utilizarea lui Galaxy Fold

În afară de această atenționare mai mult decât explicită pe ambalaj și pe ecranul telefonului, mai există câteva lucruri interesante în manualul lui Galaxy Fold. Cel mai important dintre acestea este despre despre vârful/creasta care se formează în mijlocul afișajului, în locul unde se deschide telefonul. În legătură cu acest lucru este făcută următoarea precizare:

NOTĂ: Este posibil să observați o încrețire în centrul ecranului principal. Aceasta este o caracteristică normală a dispozitivului. Când pliați dispozitivul, asigurați-vă că nu sunt plasate obiecte între ecrane.

Acolo utilizatorii vor trebui să se obișnuiască cu o mică încrețire care se formează în mijlocul ecranului Galaxy Fold. O astfel de suprafață este prezent și pe Huawei Mate X, conform PhoneArena. La telefonul Huawei apare sub forma unei mici adâncituri și se pare că este o experiență integrală a acestora telefoane flexibile.

Huawei a fost fondată de Ren Zhengfei în 1987. Acesta a fost inginer în Armata de Eliberare din China. Telefoanele Huawei și ZTE nu pot fi folosite de instituțiile guvernamentale în SUA. În Statele Unite și în alte țări, oficiali și politicieni și-au exprimat îngrijorarea că Huawei a produs telefoane pentru a permite accesul neautorizat al guvernului și armatei chineze la datele din dispozitivele mobile.

Data lansării lui Galaxy Fold poate fi în luna iunie

Potrivit informațiilor, Samsung vrea să lanseze telefonul pliabil luna viitoare pentru a lua fața lui Mate X ce va fi lansat în luna iulie. Se presupune că lansarea a fost amânată pentru a instrui mai bine potențialii cumpărători cum să folosească telefonul. De exemplu, să nu dezlipească folia de acoperire care s-a dovedit o parte integrantă a afișajului flexibil de dedesubt. Folia trebuie protejată de zgârieturi sau loviri, fiindcă arată la fel ca un protector de ecran. Arată ca un film de protecție mai dur care nu acoperă complet colțurile, arată ca o folie de protecție detașabilă, ce o avem și pe celelalte smartphone-uri Samsung.

Înainte de distribuirea unităților de previzualizare și testare a lui Galaxy Fold, mass-media sud-coreeană a sugerat că Samsung a colaborat cu japonezii de la Sumitomo Chemical pentru a produce o „luxoasă poliamidă transparentă tactilă” (PI) care poate fi îndoită de nenumărate ori, fără diferențe vizibile.

Acum mass-media coreeană clarifică, totuși, că nu este doar o poliamidă transparentă, de fapt, este ceva nou și extra. Acest strat de top este ceea ce asigură protecția finală a ecranului Galaxy Fold. Seamănă foarte bine cu acoperirea de sticlă oleofobă de pe telefoanele noastre. Indiferent de neajunsurile avute cu această folie de protecție, un cunoscut specialist din domeniu spune că mulți producători de telefoane și-au exprimat interesul față de noul pachet de afișare flexibil dezvoltat de Samsung.

Anterior s-a crezut că folia de poliamidă este pur și simplu atașată la ecranul OLED cu un adeziv extrem de durabil și flexibil pentru a permite telefonului să se îndoaie la mijloc. Această folie se întinde un pic păstrându-și în același timp dimensiunea și forma originală. Dacă mai adăugăm la aceasta și noul strat de top Hard Anat Anti-amprentă acum, partea superioară a telefoanelor pliabile poate deveni dintr-o dată o alternativă viabilă la ecranele de sticlă.

Stiri

Samsung Galaxy M11 și Galaxy M01 lansate în India cu afișaje HD+

Samsung a anunțat în sfârșit smartphone-urile Galaxy M11 și M01 pe piața indiană. Au apărut destul de multe detalii despre aceste două...

Exynos 850, un procesor de 8 nm pentru smartphone-uri mid-range

Smartphone-ul Samsung Galaxy A21s a fost anunțat luna trecuta cu un nou procesor Exynos 850. Pe atunci, nu se știa prea mult...

Televizorul Samsung The Sero la vânzare în SUA și Marea Britanie

Samsung Sero este un televizor din categoria Lifestyle, alături de The Wall și The Frame și The Serif. The Sero se rotește...

Samsung SDI investește 39 milioane USD în componente pentru baterii EV

Samsung SDI a declarat zilele trecute că va investi aproximativ 39 de milioane de dolari în componente pentru baterii EV. Subsidiara Samsung...

Galaxy Note 20 cu baterie mai mare din cauza ecranului de 120Hz și 5G

În ultimul timp au fost informații care dădeau o baterie pe Galaxy Note 20 identică cu Galaxy Note 10 (3.500mAh). Acum se...

Samsung începe să vândă televizorul „The Wall” în Coreea de Sud

Samsung Electronics a deschis zona de experiență „The Wall” în Galleria Department Store din orașul Suwon. Acolo au fost instalate mai multe...

Serviciile Google Play pentru AR pe Galaxy A31 / 41 și Galaxy Tab S6 Lite

Serviciile Google Play pentru AR (fostul Google ARCore) este un serviciu software al companiei care permite aplicațiilor să creeze realitate augmentată pe...