Samsung va utiliza baterii produse de Samsung SDI pentru Galaxy S8

1839

Samsung Electronics va folosi baterii furnizate de filiala sa Samsung SDI pentru Galaxy S8, potrivit unui nou raport.

Informația vine de la The Korea Herald, ziar sud-coreean de obicei bine informat, care susține că Samsung Electronics solicită servicii de furnizare a bateriilor pentru Galaxy S8, departamentului SDI. Aceasta în ciuda suspectării anterioare că bateriile produse de SDI au fost responsabile pentru supraîncălzirea lui Galaxy Note 7.

Samsung a pierdut destul de mult prin tragerea pe linie moartă a lui Note 7 anul trecut, ca urmare a rapoartelor despre autocombustia acestuia.

Inițial au înlocuit bateriile produse în familie, cu o alternativă de la chinezii de la firma ATL.

Amperex Technology Limited – ATL – lider în proiectarea, fabricarea și vânzarea de baterii reîncărcabile, utilizate pe scară largă în produse electronice de larg consum, cum ar fi  laptopuri, telefoane inteligente, vehicule electrice etc.

Dar telefoanele au continuat funcționarea defectuoasă, ceea ce a dus la decizia lui Samsung să înceteze definitiv producția dispozitivului.

Samsung este așteptat să facă public raportul pentru problema bateriei în această lună, dar se pare că bateriile SDI nu au fost responsabilele principale pentru aprinderea smartphone-ului Note 7.

SDI furnizeaza mai mult de 65% din bateriile pentru smartphone-uri Samsung în fiecare an.

Informația mai vine dintr-o sursă.

Samsung Electronics a confirmat recent că pentru a alimenta smartphone-ul premium Galaxy S8, se va folosi de baterii produse de Samsung SDI pentru moment, deși poate diversifica canalele de aprovizionare în viitor„, scrie ziarul Maeil Business citând o sursă din interiorul companiei. Maeil Business este principalul cotidian de afaceri din Coreea de Sud.

Samsung trebuie să fie foarte atentă la orice pas în lansarea noilor telefoane, o nouă greșală poate duce la o nouă pată pe stelele sale.

Samsung înseamnă trei stele în limba coreeană.

Dar avem încredere în Samsung care este ghidat de o filozofie simplă, valori puternice și standarde înalte.

SURSĂKoreaHerald