Bespoke Jet Bot Combo: un aspirator Samsung AI impresionant!

60
Aspirator Bespoke Jet Bot Combo AI
Sursă foto: SamMobile

Bespoke Jet Bot Combo AI a fost prezentat la începutul anului la CES 2024 Las Vegas. Apoi, aspiratorul cu inteligență artificială a fost lansat la un eveniment global de lansare „Bun venit la „BESPOKE AI”. Acest eveniment a avut loc aproape simultan la Seul, Paris și New York City, la începutul lunii aprilie, când au fost prezentate mai multe electrocasnice Samsung cu AI.

Samsung a lansat un nou videoclip cu Bespoke Jet Bot Combo pe YouTube, clip care durează patru minute. Și este un lucru bun că a făcut acest lucru. Pentru că dacă nu sunteți familiarizat cu aspiratoarele robot Samsung, veți fi surprins de cât de inteligente sunt aceste aspiratoare mici.

Cu acest clip video despre Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI, compania încearcă să arate experiența de a trăi cu unul dintre aspiratoarele inteligente ale companiei. Și aceasta ar putea fi cea mai bună explicație a capabilităților impresionante ale aspiratorului inteligent până în prezent.

După cum puteți vedea în videoclipul oficial de mai jos, Bespoke Jet Bot AI de la Samsung nu este doar un robot roaming echipat cu camere și LiDAR pentru a detecta și a aspira obiectele. De fapt, are multe alte funcții automate în afară de roaming și detectarea obiectelor – deși acestea sunt, de asemenea, componente cheie care par să funcționeze foarte bine.

LiDAR – Light Detection and Ranging – Detectarea și măsurarea luminii. LiDAR utilizează lumina sub forma unui laser pulsat pentru a măsura distanțe. Lidar folosește lumină ultravioletă, vizibilă sau infraroșie pentru imaginea obiectelor.

Jet Bot AI poate nu numai să aspiră, dar și șterge și aburește podelele, în funcție de tipul de pete. Se poate ajusta automat pentru podele dure și covoare. Știe când să descarce murdăria în stația Jet Bot și chiar să-și spele și să curețe tampoanele la stație. Acesta din urmă are propriile sale compartimente de spălat și este aproape la fel de inteligent ca aspiratorul în sine.

Cea mai mare parte a acestei inteligențe aparente este activată de utilizarea pe scară largă a AI de către Samsung. Inteligența artificială de la bord ajută aspiratorul să discearnă între diferite tipuri de podele și suprafețe de curățare, să folosească recunoașterea versatilă a obiectelor și multe altele.

O componentă cheie a experienței Jet Bot este SmartThings. Este aplicația mobilă prin care utilizatorii pot controla și monitoriza de la distanță aspiratorul. Prin intermediul aplicației SmartThings, Jet Bot poate chiar să anunțe utilizatorii dacă câinele lor latră. De asemenea, utilizatorii pot cere aspiratorului să redea muzică liniștitoare sau să pornească televizorul pentru animalele lor de companie. Produsele Samsung Bespoke sunt parte dintr-un ecosistem puternic de produse, iar pentru utilizatorii de telefonie mobilă, totul se reunește prin aplicația SmartThigns.