Samsung Bespoke Windless System, un nou sistem de aer condiționat

190
Samsung Bespoke Windless System
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat ieri în Coreea de Sud noul sistem de aer condiționat Samsung Bespoke Windless System. Sistemul fără vânt este un produs personalizat care poate selecta tipul, numărul și capacitatea de răcire în funcție de spațiul de locuit și nevoile consumatorului. În funcție de forma casei, este posibil să combinați aparatele Samsung Bespoke Windless System pentru tavan, suport sau perete.

Dacă se folosește unitatea exterioară aplicată acestui sistem de aer condiționat, o unitate exterioară poate fi utilizată în combinație cu minim 2 unități și maxim 5 unități interioare, nu numai de tip tavan, ci și de tip suport și de tip montat pe perete. În trecut, era incomod să instalați separat un aparat de aer condiționat și unități exterioare și montate pe perete.

În plus, Samsung Bespoke Windless System are avantajul de a putea adăuga sau schimba în mod flexibil aparatele de aer condiționat cu o singură unitate exterioara chiar dacă dimensiunea spațiului de instalare se modifica din cauza mutării sau crește numărul membrilor familiei. Numai unitățile interioare și exterioare ale aparatului de aer condiționat pot fi combinate sau adăugate. Cel puțin două unități interioare trebuie conectate la o unitate exterioară.

Samsung Bespoke Windless System are o capacitate mare de răcire

Samsung Bespoke Windless System are un tip de tavan cu un total de șapte poziții variind de la 13 la 58,5 m² capacitate de răcire; un tip stand cu patru capacități de la 56,9 la 81,8 m²; și un produs montat pe perete cu o capacitate de 18,7 m². Prețurile pentru Samsung Bespoke Windless System variază de la aproximativ 3.500 până la 7.500 de euro în funcție de model.

Noul tip de tavan de aer condiționat are o funcție de control fin a temperaturii în trepte de 0,5 ℃. Astfel permite utilizatorilor să seteze temperatura optimă foarte precis. Vă puteți bucura de o răcire confortabilă utilizând „Modul fără vânt”, în care aerul rece moale iese din micro-găurile de pe panoul larg fără a mișca aerul.

Aproximativ 91% dintre casele din Japonia aveau un tip de aparat de aer condiționat în martie 2022. Urmează SUA cu 90% și Coreea de Sud cu 86%, conform Statista. Arabia Saudită (63% și China (60%) sunt în primele cinci.

Pentru a îmbunătăți inconvenientele aparatelor de aer condiționat de tip tavan, la care era greu de gestionat igienizarea, „Easy Care 5 steps” a fost aplicată aparatelor bazate pe AI, „AI Clean” și „Bespoke”. A fost implementat și „Custom Comfort”. Cei 5 pași de întreținere ușoară sunt: „Uscare automată” care usucă automat umiditatea interioară după ce s-a terminat răcirea; „Spălare Curățare” care curăță și sterilizează interiorul schimbătorului de căldură; „Panou Easy Open” care vă permite să îndepărtați cu ușurință grila frontala cu buton; „Diagnoza AI” care verifică starea aparatului în sine de la cantitatea de agent frigorific până la motorul și senzorul unitatii interioare/exterioare; un filtru care poate fi spălat în siguranță cu apă.

Integrare cu ecosistemul Samsung SmartThings

Funcția de curățare AI este „SmartThings Air Care”. Aceasta vă permite să verificați calitatea aerului din interior și exterior dintr-o privire. În plus, funcția de confort personalizată AI detectează informațiile de mediu din interior și exterior precum temperatura, umiditatea și calitatea aerului și activează automat modurile de răcire/curățare/dezumidificare în funcție de spațiu. Este convenabil să activați modul de curățare în avans pentru a verifica dacă exista aparate care nu au fost oprite.

Samsung Bespoke Windless System poate fi conectat la Wi-Fi sau la altă rețea fără fir. Toate dispozitivele conectate la SmartThings trebuie să fie înregistrate cu un singur cont Samsung. SmartThings este optimizat pentru smartphone-urile Samsung Galaxy, iar dacă unele dispozitive mobile nu pot fi utilizate sau funcționa, este posibil să existe restricții. Este nevoie de 2GB de memorie RAM sau mai mult.

Funcția de curățare AI de pe Samsung Bespoke Windless System este „SmartThings Air Care”. Aceasta vă permite să verificați calitatea aerului din interior și exterior dintr-o privire și activează automat modul de curățare atunci când trebuie să curățați aerul, analizând calitatea aerului exterior pentru a efectua personalizarea curățeniei pe tot parcursul anului.

În plus, funcția de confort personalizată Bespoke AI detectează informații despre mediul interior și exterior, potrivit Samsung Newsroom. Este vorba despre temperatură, umiditatea și calitatea aerului și activează automat modurile de răcire/curățare/dezumidificare în funcție de spațiu. Toate modelele de aparate cu sistem fără vânt sunt pe locul 1 în ceea ce privește eficiența consumului de energie.