Acasă Stiri "Best New Connected Device" pentru Galaxy S9+ la MWC 2018

„Best New Connected Device” pentru Galaxy S9+ la MWC 2018

La Mobile World Congress 2018 Barcelona s-au tras draperiile, acum Samsung se bucură de premiile și gloria câștigată, mai multe din produsele sale fiind încununate cu premii. Samsung Electronics a anunțat că a primit peste 30 de premii la Mobile World Congress 2018, inclusiv „Cel mai bun dispozitiv conectat” la Global Mobile Awards (GLOMO Awards) pentru Galaxy S9+.

Modelul Samsung Galaxy S9+ a fost selectat pentru designul său rafinat, camera avansată și performanțele remarcabile, S9+ a fost un succes din toate punctele de vedere. Samsung Galaxy S9+ reimaginează modul în care oamenii comunică, împărtășesc și experimentează lumea.

Felicitări tuturor câștigătorilor și nominalizaților la Premiile GLOMO din 2018„, a declarat Michael O’Hara, Chief Marketing Officer, GSMA. „Premiile GLOMO răsplătesc cele mai bune dintre cele mai bune dispozitive din domeniul mobil, subliniind tehnologiile, produsele, companiile și persoanele care împing limitele ingeniozității și inovării, creând un viitor mai bun pentru noi toți. Mulțumim tuturor participanților, juriului, sponsorilor și partenerilor pentru sprijinirea premiilor GLOMO din 2018„.

De asemenea, Samsung Galaxy S9+ a primit recunoaștere de la TechRadar, Android Authority, Alphr și PC Mag, iar Samsung Galaxy S9 a fost premiat de site-uri precum PhoneArena, Android Central, Expert Reviews, Android Police, T3 și Ubergizmo.

Ubergizmo este un blog de top din domeniul electronicii de consum fondat în 2007 cu sediul în San Francisco. Are știri corecte și recenzii despre produse, multe din ele pline de umor despre tehnologiile actuale. Ubergizmo este unul dintre cele mai respectate site-uri de tehnologie. Ubergizmo are francize în franceză, spaniolă, germană și italiană.

Mai multe dintre tehnologiile și dispozitivele inovatoare ale companiei high-tech Samsung au fost de asemenea premiate, printre care:

Samsung Pay – a fost premiat cu “Best Mobile Innovation for Payment” la GLOMO Awards pentru serviciul său de plăți în telefonia mobilă de vârf, care este simplu, sigur și disponibil aproape oriunde puteți să glisați sau să atingeți cardul.

Gear VR – a fost recunoscut ca fiind “Best Mobile VR or AR” la Premiile GLOMO pentru setarea și depășirea standardului pentru experiențele VR.

Samsung DeX – a primit premiul „Best of MWC 2018” de la ITPro și pentru cel mai bun accesoriu de Tom’s Guide and Digital Trends pentru capacitatea sa de a oferi un stil de viață mobil prin aducerea pe telefonul mobil a unei experiențe de desktop complete și ușor de utilizat.

Suntem onorați să fim recunoscuți de GSMA și de multe organizații pentru tehnologiile noastre mobile„, a declarat Younghee Lee, șef al Global Marketing, Mobile Communications Business la Samsung Electronics. „Modul în care oamenii folosesc dispozitivele și ceea ce doresc de la tehnologie se schimbă. La Samsung, suntem în continuare angajați să ascultăm clienții și să le furnizăm cele mai bune produse și servicii„.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...