Acasă Stiri Bixby 2.0, o reinventare îndrăzneață a platformei Bixby

Bixby 2.0, o reinventare îndrăzneață a platformei Bixby

Prima zi a Samsung Developer Conference 2017 din San Francisco a debutat cu o serie de anunțuri din partea firmei Samsung, primul este despre Bixby 2.0, cea mai recentă versiune a asistentului digital inteligent al firmei sud-coreene.

Bixby 2.0 este, conform Samsung, o „reinventare îndrăzneață” a platformei Bixby. Se presupune că transformă asistenții digitali de bază, de la o noutate, la un instrument de inteligență – și se pare că o să facă exact asta.

Beneficiind de noua platformă SmartThings Cloud a firmei, Bixby 2.0 este omniprezent, adică poate fi folosit pentru a controla întregul dvs. ecosistem de dispozitive, totul de la frigidere la mașini de spălat și la temperatura din casă.

Conceput pentru a depăși erorile de relaționare cu utilizatorii ale lui Bixby 1.0, recent anunțatul asistent inteligent Bixby 2.0 are caracteristici de limbă îmbunătățite, astfel încât să înțeleagă nu numai cine sunteți, ci și pe membrii familiei.

Conform Samsung, asistentul inteligent Bixby 2.0 va reprezenta un salt fundamental pentru asistenții digitali și o piatră de hotar importantă pentru transformarea vieții noastre digitale.

Asistenții digitali de astăzi sunt folositori, dar, în cele din urmă, joacă un rol limitat în viața oamenilor. Oamenii îi folosesc pentru a seta temporizări și mementouri, dar și pentru a răspunde la întrebări, unele triviale.

Pentru viitor prin Bixby 2.0 vedem o lume în care asistentul digital joacă un rol mai mare, un rol inteligent, unde într-o zi de lucru poate face totul, de la funcția de secretar al telefonului și gestionarea frigiderului până la dirijarea sistemului de stropire a gazonului din jurul casei. Bixby 2.0 va avea un alt grad de inteligență pentru a ne ajuta să interacționăm fără probleme cu tehnologia care o folosim în fiecare zi.

Bixby a văzut lumina zilei la începutul acestui an odată cu lansarea dispozitivelor mobile Samsung Galaxy S8 / S8+ și Galaxy Note 8. Bixby este disponibil acum în peste 200 de țări, cu peste 10 milioane de utilizatori înregistrați. Acesta este doar începutul.

Bixby s-a concentrat la început doar în a ajuta oamenii să profite la maximum de smartphone-urile și aplicațiile lor pentru a le ușura viața.

Numele Bixby este asociat cu Star Trek, Jerome Bixby a fost scriitor american de science-fiction, a scris mai multe episoade din Star Trek. Episodul „The New Cloak of the Emperor” din Star Trek este dedicat memoriei lui Bixby. Ceea ce în film era considerată o ficțiune acum a devenit realitate – comanda vocală a dispozitivelor.

Acum Bixby a trecut la nivelul următor. Bixby 2.0 va fi omniprezent, disponibil pe orice dispozitiv. Aceasta înseamnă că inteligența lui Bixby acționează ca un turn de control al ecosistemului dispozitivului dvs., va controla vocal totul inclusiv telefoane mobile, televizoare, frigidere, boxe, aerul condiționat, absolut totul de acasă, sau orice altă tehnologie conectată pe care o puteți imagina.

Și în sfârșit, și cel mai important, Bixby 2.0 va fi deschis tuturor dezvoltatorilor și serviciile lor în toate domeniile de aplicații, cum ar fi sportul, alimentația, divertismentul sau călătoria – oportunitățile sunt cu adevărat fără sfârșit.

Dar când va veni Bixby 2.0? Data exactă este deocamdată necunoscută, dar suntem convinși, după modul de acțiune a lui Samsung, că va începe munca până la sfârșitul anului.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...