Bixby face televizoare Smart TV 2018 mai inteligente

2061
La standul Samsung de la CES 2018, în prim plan s-a aflat conexiunea dintre produsele și serviciile oferite de firma sud-coreeană. Printre altele Samsung a detaliat modul în care Bixby, prezent pe televizoarele Smart TV 2018, va schimba modul în care priviți televizorul. CES 2018 a fost plin de știri legate de televizoarele de la Samsung. A fost prezentat „The Wall„, primul televizor microLED, modular Samsung, care are o diagonală imensă de 146 inch (3 metri și 71 cm.). Am văzut și Samsung QLED Q59S de 85 de inch, care are o tehnologie unică de inteligență artificială care îmbunătățește orice fel de conținut într-unul de 8K. Legătura cu ecosistemul de Internet a obiectelor (IoT) de la Samsung frigidere, televizoare și chiar noua interfață Digital Cockpit – este făcută prin SmartThings o platforma deschisă și puternică a lui Samsung, proiectată să conectați dispozitive inteligente și să vă simplificați viața de zi cu zi. Acum Bixby adaugă inteligență dispozitivelor Samsung conectate la platforma SmartThings. Interfața de comandă a lui Bixby creează o abordare mai inteligentă și mai simplă pentru a controla nu numai televizorul, ci fiecare dispozitiv din cadrul ecosistemului Internet of Things. În loc să trebuiască să ridicați telecomanda pentru a schimba canalul sau pentru a afla ce se află în frigider, puteți să-i comandați lui Bixby să o facă pentru dvs. Adăugarea suportului de voce al Bixby la o gamă largă de produse de uz casnic nu numai că va ușura utilizarea, ci va permite, de asemenea, utilizatorilor să vorbească cu Bixby de pe un singur dispozitiv și să îi comanda să acceseze și să controleze mai multe dispozitive. Această integrare va permite transferul unui videoclip de pe un smartphone cu ajutorul lui Bixby direct la televizor.

Videoclip – primul videoclip din lume este considerat un scurt film pe melodia Subterranean Homesick Blues lansată de Bob Dylan în 1965. Această filmare a fost inclusă doi ani mai târziu în deschiderea filmului Dont Look Back, un film documentar despre turneul lui Dylan în Marea Britanie din anul 1965.

Atunci când emisiunea dvs. preferată este aproape să înceapă, Bixby va trimite o notificare pe telefon și vă va permite să vă conectați instantaneu la canalul unde are loc emisiunea. Puteți chiar să-l solicitați pe Bixby să diminueze lumina și să scoată unul dintre filmele preferate din programul de noapte. Samsung vrea să integreze Bixby în toate dispozitivele sale conectate până în 2020, începând cu 2018 va fi integrat pe Smart TV și frigiderele Family Hub.
SURSĂSamMobile