Bixby își extinde funcționalitatea și va vorbi mai multe limbi

5755

Bixby, noul asistent inteligent AI de la Samsung, este una dintre caracteristicile cheie ale noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S8 și S8+.

Faptul că Samsung a decis să adauge un buton fizic dedicat special pentru Bixby vorbește de la sine, dar mulți au fost dezamăgiți să afle că asistentul virtual va vorbi numai în limba engleză și coreeană la lansare, și, probabil, nu va veni cu o gamă completă de funcționalități.

Deci, atunci când va fi actualizat Bixby cu noi capabilități și va vorbi mai multe limbi?

Până de curând, nimeni nu știa cu adevărat, dar pagina web de la Samsung Germania ne-a dat răspunsul. Aparent, mulți utilizatori au fost dornici să afle punând întrebări frecvente, acum această secțiune a site-ul a fost actualizată, iar acum putem afirma că Bixby va putea conversa și în limba germană, începând cu trimestrul patru al acestui an.

De asemenea, pe site a fost adăugat un atașament cu o captură de ecran mic, în care Bixby spune «Hello», în limba germană.

Cu toate că nu a fost dată nici o altă informație, acest lucru ne dă un motiv să credem că Samsung ar putea avea planificat pentru a lansa un update major pentru asistentul său inteligent în această toamnă.

După cum probabil știți, Bixby nu va fi un majordom exclusiv pentru Samsung Galaxy S8 și S8+, și va fi cel mai probabil pe același post și în viitorul Samsung Galaxy Note 8.

Noul smartphone din seria Note, Galaxy Note 8, va fi cel mai probabil, lansat în prima săptămână a lunii septembrie la IFA Berlin 1-7 septembrie 2017.

 IFA Berlin -Internationale Funkausstellung Berlin, este o expoziție de electronice destinată consumatorilor individuali. Prima ediție a avut loc în 1924 iar până în 1939 a fost un eveniment anual. Din 1950 până în 2005, expoziția a fost organizată odată la 2 ani, după aceea din nou anual. IFA este „cel mai mare show-tech din Europa“. 245.000 vizitatori și 1.645 expozanti au participat la IFA 2015. 

Este greu de imaginat o ocazie mai potrivită pentru lansarea unei actualizări de software așa de mare. În final Bixby va vorbi în opt limbi, în limba engleză, chineză, franceză, germană, italiană, coreeană, portugheză latină și spaniolă.

VIAPhoneArena