Bixby merge mai departe, primește un nou design

177
Bixby merge mai departe
Sursa foto: sammobile.com

De mai mulți ani Bixby este asistentul inteligent al companiei Samsung aflat pe dispozitivele Galaxy. Dar, Samsung a introdus Galaxy AI cu seria Galaxy S24, o suită de funcții bazate pe AI integrate în lucrurile pe care utilizatorii le folosesc zilnic. Odată cu introducerea Galaxy AI, erau așteptări ca Samsung să retragă Bixby sau să-i dea un nou nume.

Cu toate acestea, nu s-a întâmplat așa ceva, iar Bixby este în viață și sănătos. Mai mult, majordomul Samsung a fost revigorat, a primit un nou design și nu se limitează doar la Galaxy S24. Acum. Potrivit SamMobile, asistentul inteligent Samsung a primit un nou design UI și îmbunătățiri cu cea mai recentă actualizare.

Bixby are acum un nou design de interfață de utilizare. Este o nuanță mai închisă de albastru amestecată cu nuanțe mai deschise de albastru și violet. Acest nou design poate fi văzut pe globul care apare pe ecran atunci când îl chemi la ordin pe asistentul Samsung. Are, de asemenea, o animație lichidă în interiorul globului și arată mai atractiv decât designul mai vechi, apărut cu câțiva ani în urmă. Această nouă actualizare este disponibilă cu versiunea 3.3.53.16. Noua actualizare se lansează în prezent pe smartphone-urile și tabletele Galaxy care rulează Android 14 și One UI 6.0.

Noua interfață de utilizare pentru Bixby este disponibilă și pe dispozitivele Galaxy Tab care rulează One UI 6.0. Meniul pop-up pentru asistentul vocal și rezultatele la întrebările dvs. apar în colțul din dreapta jos al ecranului. Nu vă împiedică vizualizarea sau conținutul de pe ecran. Mai mult, designul UI al răspunsurilor preluate de Bixby arată, de asemenea, puțin mai curat, la fel și animațiile. Vedeți pe I❤️Samsung cum se compară asistenții vocali Siri și Bixby!

Bixby vine preinstalat pe cele mai bune telefoane Samsung, televizoare, frigidere și alte dispozitive. Bixby poate trimite mesaje, poate verifica vremea, poate suna prietenii și familia, lansa aplicații și poate controla redarea muzicii, printre altele.

Jurnalul oficial de modificări al Samsung spune că au fost aduse îmbunătățiri funcționale suplimentare și remedieri de erori odată cu actualizarea din ianuarie 2024 pentru Bixby. De asemenea, se precizează că pictogramele pentru Bixby Discover, Setări și Intrare de la tastatură au fost acum eliminate. Dacă nu ați primit încă actualizarea Bixby, puteți verifica Galaxy Store pentru noua actualizare.