Acasă Stiri Bixby revoluționează interacțiunea cu smartphone-ul

Bixby revoluționează interacțiunea cu smartphone-ul

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus au adus pe piață cele mai recente soft-uri și probabil un jucător major în spațiul asistentului inteligent – pe Bixby.

Sistemul este o îmbunătățire semnificativă a aplicației S Voice mai veche și a lui Google Assistant, rezultând un impresionant și atractiv asistent inteligent.

Samsung spune că Bixby este un „multi-nodal serviciu inteligent“, prin asta societatea ne asigură că asistentul său nu funcționează numai cu vocea, dar răspunde și la comenzi tip text și prin cameră.

Unul dintre obiectivele Samsung a fost de a se asigura că prin atingere și prin control vocal se pot obține aceleași rezultate.

Activarea noul asistent inteligent este, un pic diferită decât la alți asistenți dinaintea sa.

Mai repede decât a spune „OK Bixby“ sau „Hey Bixby“, apăsați pe butonul fizic dedicat lui, situat chiar sub tasta de volum de pe partea stângă a telefonului.

 Numele Bixby este asociat cu Star Trek: The Next Generation, un serial SF foarte popular unde ficțiunea este la ea acasă. Jerome Bixby a fost un scriitor american de science-fiction, a scris mai multe episoade din Star Trek. Ceia ce nu demult era considerată o ficțiune acum a devenit realitate – comanda vocală a dispozitivelor.  

Samsung crede că aceste solicitări de activare vocală sunt un pas inutil pentru utilizator, și butonul fizic de activare va fi mult mai solicitat.

Bixby este capabil să îndeplinească diferite sarcini, va furniza la cerere informații despre vreme, va apela persoanele de contact și va deschide aplicațiile. Utilizatorii pot crea, de asemenea, memento-uri sau seta o imagine, ca imagine de fundal, cu o comandă vocală, simplu și mai repede decât dacă ar fi nevoie să apăsați mai multe taste pentru a trece prin mai multe meniuri.

Ce e mai impresionant este integrarea asistentului cu alte aplicații Samsung. Bixby este capabil de a crea un nou album foto cu un anumit nume de utilizator solicitat după selectarea câteva fotografii din galerie. Deci, Bixby este în măsură să ia intrări de la una dintre aplicațiile Samsung, cum ar fi o imagine sau un fragment de text, și de a efectua operații mai complicate cu acestea, folosind o comandă vocală.

În total, noul AI va fi integrat cu 10 de aplicații Samsung la lansare, contacte telefon, aparat de fotografiat, Bixby Vision, meteo, galerie, meniul de setări etc. Alte aplicații Samsung vor urma mai târziu.

Apăsând butonul „Bixby Vision“ începe o căutare de imagini în cameră și în galeria de aplicații.

Bixby Vision, care pot fi accesat din aplicația Samsung aparat de fotografiat, sau de la Bixby Acasă, și permite utilizatorilor să efectueze căutări bazate pe imagini.

Bixby poate căuta liste de cumpărături și programul de întîlnire cu oameni de afaceri, în funcție de ceea ce căutați.

De exemplu, Bixby poate găsi informații despre un punct de reper din apropiere, poate verifica prețurile pentru cumpărături on-line, sau pentru o carte de care sunteți interesat să o cumpărați, și chiar vă dă detalii despre tipurile de vinuri și aromele lor și cu ce alimente pot fi consumate.

Bixby nu este doar un asistent pentru a rezolva sarcini ocazionale, ajungeți la pagina Bixby Acasă, fie prin apăsarea butonului dedicat, sau glisați cu degetul spre stânga pe ecranul de pornire, și puteți alege dintr-o varietate mult mai largă de aplicații.

Utilizatorii au posibilitatea de a alege tipul de informații care le-ar dori să le vadă.

Noul asistent inteligent Samsung nu este fără probleme, totuși.

Samsung mai are încă de lucru pe software-ul său și va continua fără îndoială, pentru a-l îmbunătăți cu timpul. Bixby oferă un set de caracteristici convingătoare pentru asistentul inteligent virtual, lucru care Google Assistant le face pe bani.

Majordomul Bixby va fi disponibil cu Samsung Galaxy S8 și S8 Plus direct de pe rafturile magazinelor din Coreea și în scurt timp și din SUA.

Consumatorii europeni vor trebui să aștepte până în ultima parte a anului 2017.

Limba coreeană și engleză americană vor fi limbile vorbite de AI-ul de la Samsung, la lansare, iar celelalte dialecte în care putem comunica cu Bixby vor fi lansate și ele în viitorul foarte apropiat.

Stiri

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G disponibile în culori festive roșu și alb

Galaxy Note 20 5G și Z Flip 5G sunt disponibile într-o pereche de culori noi în SUA începând de ieri. Note 20...

Samsung Galaxy Note 21 va fi lansat într-o singură versiune

Recent am scris că Samsung va întrerupe seria Galaxy Note. Au fost mai multe informații în acest sens, dar se pare că...

Samsung ocupă o treime din piața globală a televizoarelor în Q3 2020

Samsung Electronics a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în al treilea trimestru din anul 2020. Conform companiei de...

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...