Bixby va rula orice aplicație nativă de pe Samsung Galaxy S8

2387

Conform unei informații publicată în exclusivitate de site-ul SamMobile, Samsung va utiliza Bixby ca asistent personal inteligent.

După cum știm cu toții, Samsung a achiziționat Harman și Viv acum câteva săptămâni. Chiar dacă s-ar putea că să nu ajungă să folosească sistemele audio Harman în smartphone-urile sale, Samsung, are cu siguranta planuri de a utiliza o parte din inteligență artificială Viv în smartphone-ul pilot viitor.

În conformitate cu informațiile primite de site-ul sus citat, Samsung va utiliza Bixby (alimentat de inteligenta lui Viv) în aproape toate aplicațiile native care vor veni pre-instalate pe Galaxy S8.

Spre deosebire de S Voice, Bixby va fi mult mai avansat, și va funcționa la nivel de sistem.

De exemplu, în aplicația Galerie, puteți cere lui Bixby să vă arate imagini și clipuri video care îndeplinesc anumite criterii speciale.

Samsung a confirmat recent că Galaxy S8 va avea un asistent digital în dotare, iar compania a oferit chiar și unele detalii despre ce este capabil.

Bixby va fi în măsură să ofere răspunsuri și acțiuni bazate pe context, la fel ca Google Assistant și Apple Siri. Cu toate acestea, rămâne de văzut modul în care Google va reacționa la Bixby.

Samsung va actualiza, de asemenea, cele mai multe dintre aplicațiile native cu o nouă interfață, astfel încât toate acestea să aibe design similar.

O altă modificare importantă în ceea ce privește software-ul de pe Galaxy S8 este că bara de stare va fi întotdeauna vizibilă, astfel încât nu va trebui să butonăm de două ori la notificările de acces și pentru a comuta pe respectivele aplicații.

Este de așteptat ca Samsung Galaxy S8 să fie anunțat cândva în luna aprilie 2017, cu o întârziere de două luni, comparativ cu ciclul obișnuit de lansare a lui Samsung.

Ar putea dispune de un ecran 2K Super AMOLED, cu margini curbate și, eventual, de 5 și de 6 inch ca dimensiune.

O mult mai bună cameră foto orientată spre spate și o cameră frontală cu aparat foto cu autofocus, un scanner de amprente optic, un port USB tip C, și un design neted.

Există o mare posibilitate ca Galaxy S8 să vină fără jack de 3,5 mm pentru căști, cu toate că nu este nimic confirmat în acest moment

SURSĂSamMobile