Acasă Stiri Asistentul Bixby va avea un rol foarte important în casele noastre

Asistentul Bixby va avea un rol foarte important în casele noastre

Președintele și CEO al Samsung North America, Tim Baxter, consideră că asistentul inteligent Bixby al companiei Samsung va coordona aproape toate dispozitivele din casele viitorului.

Samsung vrea să vorbim mai mult cu telefonul. Nu neapărat în sensul tradițional de a apela pe cineva, ci mai degrabă prin chat direct cu telefonul prin intermediul asistentului Bixby pentru a interacționa cu aparatele din casa noastră.

Lansat la începutul acestui an cu Samsung Galaxy S8, Bixby nu s-a ridicat la potențialul estimat de Samsung, sunt multe lucruri care Samsung trebuie să le facă pentru ca utilizatorii săi să poată profita la maximum de capacitatea asistentului personal. În acest scop, Samsung a anunțat recent lansarea lui Bixby 2.0. O reinventare îndrăzneață a lui Bixby, conform companiei Samsung.

Am anunțat săptămâna trecută, la Samsung Developer Conference 2017 din San Francisco, ceea ce numim Bixby 2.0, acum aducem această interfață de utilizator nu numai în telefon, ci și în televizoare și aparatele casnice și în alte dispozitive„, a declarat Tim Baxter la Summit-ul All Markets al Yahoo Finance. „și credem că va aduce noi experiențe și multe beneficii pentru consumatori” a continuat el.

Tim Baxter prevede un ecosistem de dispozitive controlate de Bixby în casele noastre. Deci, dacă doriți să știți ce se află în frigider, veți putea să întrebați asistentul inteligent și veți obține informații asupra vechimii laptelui și a altor produse, ce trebuie cumpărat și chiar temperatura din frigider. Toate vor fi comunicate prin intermediul lui Bixby și a smartphone-ului.

Nu e vorba de nici un vis. Vicepreședintele Samsung, Eui-Suk Chung, a prezentat un scenariu similar săptămâna trecută când a fost anunțat Bixby 2.0.

Vedem o lume în care asistenții digitali joacă un rol tot mai important, iar într-o zi totul de la frigidere la sistemul nostru de aspersoare va fi coordonat de un asistent inteligent, pentru a ne ajuta să interacționăm fără probleme cu tehnologia care o folosim în fiecare zi„, a spus Chung.

Samsung nu este interesat să-și limiteze asistentul la dispozitivele mobile. Compania a spus în trecut că dorește să extindă asistentul la mai multe dispozitive și aparate.

Bixby, față de asistenții rivali Alexa și Siri, a fost proiectat să interacționeze în mod specific cu toate dispozitivele Samsung din casa noastră, nu doar ca un mijloc de căutare online sau de cumpărare de articole online.

Telefoanele sunt din ce în ce mai complexe, mai inteligente, cu o putere tot mai mare, putem comanda acestora să efectueze diferite sarcini, „închide pentru noapte” sau „treci pe mute”, „setează alarma pentru 6 dimineața”, „treci pe o luminozitate mai mare”. Samsung vrea un asistent care să depășească aceste comenzi de control ale telefonului, iar Bixby 2 va fi setat pentru a coordona în viitor totul din casă.

Compania sud-coreeană nu a dezvăluit încă momentul în care vom începe să vedem primele apariții ale lui Bixby 2.0 în dispozitivele Samsung.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...