Acasă Stiri Asistentul Bixby va avea un rol foarte important în casele noastre

Asistentul Bixby va avea un rol foarte important în casele noastre

Președintele și CEO al Samsung North America, Tim Baxter, consideră că asistentul inteligent Bixby al companiei Samsung va coordona aproape toate dispozitivele din casele viitorului.

Samsung vrea să vorbim mai mult cu telefonul. Nu neapărat în sensul tradițional de a apela pe cineva, ci mai degrabă prin chat direct cu telefonul prin intermediul asistentului Bixby pentru a interacționa cu aparatele din casa noastră.

Lansat la începutul acestui an cu Samsung Galaxy S8, Bixby nu s-a ridicat la potențialul estimat de Samsung, sunt multe lucruri care Samsung trebuie să le facă pentru ca utilizatorii săi să poată profita la maximum de capacitatea asistentului personal. În acest scop, Samsung a anunțat recent lansarea lui Bixby 2.0. O reinventare îndrăzneață a lui Bixby, conform companiei Samsung.

Am anunțat săptămâna trecută, la Samsung Developer Conference 2017 din San Francisco, ceea ce numim Bixby 2.0, acum aducem această interfață de utilizator nu numai în telefon, ci și în televizoare și aparatele casnice și în alte dispozitive„, a declarat Tim Baxter la Summit-ul All Markets al Yahoo Finance. „și credem că va aduce noi experiențe și multe beneficii pentru consumatori” a continuat el.

Tim Baxter prevede un ecosistem de dispozitive controlate de Bixby în casele noastre. Deci, dacă doriți să știți ce se află în frigider, veți putea să întrebați asistentul inteligent și veți obține informații asupra vechimii laptelui și a altor produse, ce trebuie cumpărat și chiar temperatura din frigider. Toate vor fi comunicate prin intermediul lui Bixby și a smartphone-ului.

Nu e vorba de nici un vis. Vicepreședintele Samsung, Eui-Suk Chung, a prezentat un scenariu similar săptămâna trecută când a fost anunțat Bixby 2.0.

Vedem o lume în care asistenții digitali joacă un rol tot mai important, iar într-o zi totul de la frigidere la sistemul nostru de aspersoare va fi coordonat de un asistent inteligent, pentru a ne ajuta să interacționăm fără probleme cu tehnologia care o folosim în fiecare zi„, a spus Chung.

Samsung nu este interesat să-și limiteze asistentul la dispozitivele mobile. Compania a spus în trecut că dorește să extindă asistentul la mai multe dispozitive și aparate.

Bixby, față de asistenții rivali Alexa și Siri, a fost proiectat să interacționeze în mod specific cu toate dispozitivele Samsung din casa noastră, nu doar ca un mijloc de căutare online sau de cumpărare de articole online.

Telefoanele sunt din ce în ce mai complexe, mai inteligente, cu o putere tot mai mare, putem comanda acestora să efectueze diferite sarcini, „închide pentru noapte” sau „treci pe mute”, „setează alarma pentru 6 dimineața”, „treci pe o luminozitate mai mare”. Samsung vrea un asistent care să depășească aceste comenzi de control ale telefonului, iar Bixby 2 va fi setat pentru a coordona în viitor totul din casă.

Compania sud-coreeană nu a dezvăluit încă momentul în care vom începe să vedem primele apariții ale lui Bixby 2.0 în dispozitivele Samsung.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...