Samsung a lansat Bixby Voice în peste 200 de țări la nivel global

1808

Ziua care mulți fani Samsung, și nu numai, au așteptat-o a venit în sfârșit, Samsung a lansat serviciul Bixby Voice în peste 200 de țări de pe mapamond.

Au fost informații tot mai multe despre această lansare, chiar zilele trecute lansarea serviciului Bixby Voice a fost pe prima pagină a site-urilor cu informații din domeniul telefoniei mobile.

Samsung a confirmat oficial că Bixby Voice este acum disponibil pentru utilizatorii din mai mult de 200 de țări și teritorii de pe glob.

Prin această extindere, Bixby Voice permite milioanelor de consumatori să experimenteze un mod mai inteligent de a interacționa cu telefoanele lor. Pe lângă Corea de Sud și Statele Unite, unde acest serviciu a fost lansat puțin mai devreme, acum utilizatorii ai lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ din întreaga lume, inclusiv din Regatul Unit, Australia, Canada și Africa de Sud, vor putea utiliza interfața inteligentă pentru ai ajuta să facă lucrurile mai repede și mai ușor.

Nu există momentan suport pentru limbi noi, astfel încât Bixby Voice poate fi utilizat numai în limba engleză și coreeană. Samsung promite să extindă capacitățile de voce ale Bixby în mai multe țări, limbi, pe mai multe dispozitive, cu noi caracteristici și aplicații terțe în viitor.

Bixby mărește eficiența smartphone-urilor prin intermediul comenzilor rapide, o funcție care vă permite să creați cu ușurință o comandă vocală personalizată care să fie utilizată în locul mai multor comenzi. De exemplu, puteți folosi comanda „noapte bună” ca o comandă rapidă pentru „Porniți modul Do-not-disturb, setați o alarmă pentru 6:00 AM și activați filtrul de lumină albastră„.

Bixby înțelege și modul în care vorbești, pune întrebări și cere explicații. De exemplu, dacă priviți o fotografie și apoi îi spuneți lui Bixby „trimite fotografia la mama„, Bixby înțelege comanda și va ști care este fotografia la care te referi și o va trimite mamei tale. Această înțelegere a limbajului natural face ca interacțiunea cu telefonul să fie mai ușoară și mai intuitivă. Cu tehnologia iterativă de învățare profundă, Bixby se va îmbunătăți în timp pentru a vă recunoaște preferințele și modalitățile de a vorbi.

Bixby este unic prin faptul că este o interfață inteligentă, mai degrabă decât o aplicație independentă. Atunci când o aplicație Bixby este activată, Bixby va efectua aproape orice sarcină pe care aplicația o poate suporta.

Acum milioane de clienți din întreaga lume au acces la un mod ușor și inteligent de a interacționa cu telefonul„, a declarat Injong Rhee, vicepreședinte executiv și șef al departamentului R&D de la Samsung Electronics. „Extinderea capabilităților de voce ale lui Bixby este un prim pas în continuarea lansării funcționalității Bixby. În viitor, Bixby va învăța mai multe pentru a oferi interacțiuni mai inteligente, personalizate și conexiuni fără întreruperi pe mai multe dispozitive.

Începând de astăzi, utilizatorii telefoanelor Samsung Galaxy S8 și S8+ pot activa capabilitățile de voce ale lui Bixby prin apăsarea butonului dedicat Bixby sau pur și simplu spunând „Bună Bixby„.

Nu toate accentele, dialectele și expresiile sunt recunoscute de majordomul Bixby. Capacitatea serviciilor oferite de Bixby poate varia în funcție de țară sau operatorul de telefonie mobilă.

Înțelegerea limbajului natural îi permite lui Bixby să-și îmbunătățească continuu capacitatea de a interpreta dialectele regionale. Bixby învață repede termeni de comanda mai frecvent utilizați, dar, este posibil ca lui Bixby să îi ia mai mult timp să înțeleagă pe deplin dialectele regionale care sunt folosite mai rar.

Nu este deloc surprinzător faptul că Samsung a anunțat astăzi lansarea globală a lui Bixby Voice. Compania sud-coreeană va prezenta mâine Galaxy Note 8 și noul pilot Samsung va oferi Bixby Voice tuturor utilizatorilor încă din prima zi.

SURSĂSamsung News