BlackBerry și Samsung, nou acord pentru soluții de securitate

916

BlackBerry și Samsung au semnat un nou acord pentru a aduce soluții de securitate clienților. BlackBerry și Samsung lucrează împreună de patru ani. Cele două companii au semnat un parteneriat strategic în 2014, care le-a permis să furnizeze clienților soluții de securitate mai bune, cum ar fi BlackBerry SecuSUITE și Universal Endpoint Management, precum și Samsung Knox.

Deoarece acordul urma să expire anul acesta, BlackBerry și Samsung au decis să-și extindă parteneriatul „pentru a dezvolta în colaborare și pentru a aduce pe piață soluții integrate pentru a accelera transformările digitale și inițiativele Enterprise of Things ale clienților lor de afaceri„. Potrivit anunțului, Samsung va aduce expertiza în soluțiile de dispozitive, în timp ce compania canadiană se va concentra pe securitatea și managementul punctelor finale. De fapt, primul lucru pe care parteneriatul îl va avea în vedere sunt toți clienții întreprinderilor comune care folosesc dispozitive Samsung – telefoane mobile, tablete și alte dispozitive, cărora li se oferă posibilitatea de a-și gestiona dispozitivele prin platforma BlackBerry Universal Endpoint Management.

Clienții noștri nu vor să compromită securitatea și cer din ce în ce mai mult soluții integrate pentru transformarea digitală în întreaga lor afacere. În Samsung, avem un partener care înțelege pe deplin aceste cerințe și se mișcă repede cu noi pentru a le aborda„, a spus Vito Giallorenzo, vicepreședinte al parteneriatelor strategice, BlackBerry„.

Acest anunț subliniază faptul că ne concentrăm asupra furnizării de soluții de transformare digitală la scară largă care să contribuie la extinderea ofertelor Samsung„, a declarat Sean Kae, vicepreședinte la Global Services, Samsung Electronics.

BlackBerry are sediul în Waterloo, Ontario și a fost fondată în 1984. Operează în America de Nord, Europa, Asia, Australia, Orientul Mijlociu, America Latină și Africa. Numele a fost ales datorită asemănării butoanelor tastaturii cu cea a ciorchinilor care compun fructele de mur.

Securitatea este extrem de importantă atât pentru Samsung Electronics cât și pentru BlackBerry, platforma Knox pe un dispozitiv Samsung împreună cu BlackBerry Universal Endpoint Management dă garanția furnizării unor servicii care să aducă siguranța clienților la nivelul dorit de aceștea. Securitatea este preocuparea noastră numărul unu, au concis cele două companii.

Termenii acordului nu menționează momentul expirării prezentei înțelegeri, dar este sigur că acesta va fi prelungit dacă nu se întâmplă nimic rău cu nici una dintre cele două companii.

SURSĂPhoneArena