Bluetooth SIG confirmă denumirea noii serii Galaxy M

876

Denumirea seriei Galaxy M de la Samsung este confirmată de Bluetooth SIG. Acolo apare un smartphone Samsung Galaxy M10 și, astfel, indirect și numele Galaxy M20 este confirmat, potrivit site-ului olandez GalaxyClub. Galaxy M10 și Galaxy M20 vor fi cel mai probabil primele două telefoane din această nouă serie.

Cu ceva timp în urmă, am aflat că Samsung va lansa în 2019 o serie Galaxy M complet nouă. Această serie va fi poziționată în locul telefoanele Galaxy J, Galaxy On și Galaxy C. Săptămâna trecută am văzut și publicat câteva detalii despre modelul M20. Acesta are o baterie mare și vine în mai multe țări din Europa. Fratele mai mic al modelului M20, Samsung Galaxy M10, apare acum și el în baza de date a Bluetooth.

Galaxy M10 are numele de model SM-M10F

Conform Bluetooth Special Interest Group (Bluetooth SIG), vedem că Samsung SM-M10F are o conexiune Bluetooth 4.2. Dar acesta nu este cel mai interesant lucru care este dezvăluit. Vedem că telefonul poartă numele comercial Samsung Galaxy M10. Este pentru prima dată când numele apare în afara circuitului zvonurilor. Zvonurile au fost corecte, dar acum sunt confirmate. În plus, în cazul în care există un Galaxy M10, vine mai târziu și un Samsung Galaxy M20.

Bluetooth SIG supraveghează dezvoltarea standardelor Bluetooth, licențierea tehnologiilor Bluetooth și a mărcilor comerciale pentru producători. Dezvoltată inițial de Ericsson, tehnologia Bluetooth este acum utilizată de mulți producători în multe produse diferite. SIG este o societate non-profit fondată în septembrie 1998.

De asemenea, despre noua serie Galaxy A de la Samsung am știut deja că aceasta va avea în denumire două cifre. Nume cum ar fi Samsung Galaxy A30 și Galaxy A50 au fost deja confirmate, în cele din urmă. Pentru seria Galaxy M, acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Prin urmare, listarea apărută pe site-ul de certificare Bluetooth SIG este relevantă.

Despre viitorul Samsung Galaxy M10 nu știm încă exact când și unde va fi lansat. Este posibil să fie lansat în același timp cu Galaxy M20. Anterior am confirmat faptul că modelul M20 vine și în Europa și aproape sigur și în România. Nu putem spune nimic despre Galaxy M10, dacă va ajunge și la noi în țară. Este posibil ca dispozitivul să vină cândva în cursul anului, dar aceasta este doar o speculație.