Samsung și Dr. Denim au lansat blugii Z Flip Pocket Denim

442
Samsung si Dr. Denim au lansat blugii Z Flip Pocket Denim
Sursa Foto: via bandt.com.au

Samsung Australia, în colaborare cu una dintre cele mai îndrăgite mărci de blugi din Australia, Dr. Denim, a anunțat lansarea „Z Flip Pocket Denim”. Este o ediție limitată de blugi care celebrează factorul de formă pliabil unic al Galaxy Z Flip 3. Ediția limitată de Z Flip Pocket Denim va include doar 450 de perechi, concepute de specialiștii Denim. Blugii se vând cu amănuntul la 1.499 USD, cu Galaxy Z Flip 3 inclus.

Samsung a încheiat un parteneriat cu Dr. Denim pentru a elimina buzunarele voluminoase, demodate. Noii blugi au buzunare care să se potrivească perfect noului smartphone pliabil Galaxy Z Flip 3. După cum știți Z Flip 3 se pliază la aproximativ jumătate din dimensiunea unui telefon plat standard. A trecut vremea buzunarelor mari, dreptunghiulare, pe care nu te poți abține să nu le umpli până la refuz. Blugii Z Flip 3 Pocket Denim au buzunarele mici, pătrate, care vor fi următoarea mare tendință în modă.

Blugii Z Flip Pocket Denim în ediție limitată

Partenerul perfect pentru un telefon pliabil și elegant este o pereche de blugi la fel de stilați. Aceștia trebuie să se potrivească perfect, asigurându-se că iubitorii de modă pot avea atât stil, cât și practicitate cu un telefon care se potrivește perfect în blugi, fără să iasă în afară! Reproiectați astfel încât să se potrivească exclusiv cu Galaxy Z Flip 3, blugii Z Flip Pocket Denim fac din buzunarele mari un lucru din trecut.

De multe ori telefoanele inteligente nu sunt prietenoase cu buzunarele. Așa că am folosit acreditările stilului Dr. Denim pentru a proiecta blugi care schimbă noțiunea de buzunar și se potrivesc perfect cu Galaxy Z Flip 3. Utilizatorii de Galaxy Z Flip 3 se așteaptă la cel mai bun design și material care să se potrivească cu Flip 3”. A declarat Hayley Walton, șeful de marketing al mărcii, Samsung Mobile, conform Bandt.com.au.

Dr. Denim a fost fondat în 2004 în Göteborg, Suedia, de doi frați care doreau să creeze blugi contemporani cu design tradițional. Brandul s-a impus în scurt timp ca un producător de blugi care se potrivesc bine și rezista în timp.

Mattias Friberg de la Dr Denim a spus: „Am refăcut o pereche de blugi clasici a mărcii Denim pentru a scoate în evidență pe Galaxy Z Flip 3. Considerăm că Z Flip Pocket Denim este un plus binevenit, chiar dacă limitat. Suntem încântați să colaborăm cu Samsung pentru a aduce aceste articole de îmbrăcăminte la viață”.

Pentru ca această ediție exclusivă să atragă și mai mult atenția, atât Galaxy Z Flip 3, cât și blugii vin într-un ambalaj personalizat și elegant. Disponibili atât pentru bărbați, cât și pentru femei, blugii pot fi achiziționați de pe site-ul Dr Denim cu 1.499$, cu Galaxy Z Flip 3 inclus. De aici clientul poate alege și culoarea însoțitorului, Galaxy Z Flip 3.