Acasă Stiri Galaxy S9 cu un design "pe tot ecranul", brevet depus de Samsung

Galaxy S9 cu un design „pe tot ecranul”, brevet depus de Samsung

Brevetul a fost depus de firma sud-coreeană în mai 2016, dar am putut vedea că Samsung a lansat pe piață Galaxy S8 și S8+ în primăvară, iar mai recent Galaxy Note 8, echipate cu Infinity Display. Acum o informație de ultimă oră ne spune că Galaxy S9 va beneficia de un design „pe tot ecranul”.

Cererea de brevet, a fost înaintată și aprobată de KIPRIS (Korea Intellectual Property Rights Information Service), echivalentul Coreei de Sud la USPTO (United States Patent and Trademark Office).

Samsung Galaxy S9 pare a va avea un design fără margini diferit de Samsung Galaxy S8 și S8+.

Schițele depuse de Samsung pentru a-și proteja proprietatea intelectuală dezvăluie un ecran care acoperă întreaga față a smartphone-ului, lăsând doar un spațiu mic situat în mijlocul părții de sus a ecranului.

O veche zicală spune că mințile luminate gândesc la fel, se pare că telefonul Essential al lui Andy Rubin și Apple cu iPhone 8, nu sunt singurii care au ajuns la această concluzie. Design-ul de la Samsung merge și el pe această linie.

Andy Rubin, Andrew E. „Andy” Rubin (născut pe 22 iunie 1962) omul care a fondat compania ce a dezvoltat sistemul de operare Android. Chiar dacă i se mai spune și Android – fiind de fapt părintele acestui sistem de operare, Andy Rubin este și proprietarul unei brutării din Los Altos, California.

Ecranul complet de la margine la margine care ocupă întreaga suprafață, este întrerupt de o mică crestătură în partea de sus, acest spațiu este probabil folosit pentru a cuibări diferiți senzori care se găsesc de obicei în zona superioară, adică senzori de lumină și foto și de exemplu un difuzor.

Este încă prea devreme să spunem că Samsung Galaxy S9 va fi cu echipat cu un ecran din margine în margine. Samsung înregistrează în mod regulat brevete care de multe ori nu ajung niciodata să fie disponibile pe telefoanele lansate de firmă, companiile tind să depună brevete pentru tot felul de idei la care angajații lor lucrează, însa acest brevet este cu siguranta fezabil.

La urma urmei, firma este dispusă să adopte noutăți tehnologice dintre cele mai năstrușnice, totul pentru a satisface dorința de nou a clienților consecvenți lui Samsung.

Industria smartphone-urilor, cu Samsung în prin plan, merge rapid spre display-urile fără margini, dar apare o problemă majoră: unde ar trebui să fie poziționați toți acei senzori orientați spre față? Este foarte clar că la un moment dat vor fi invizibili sub display, deocamdată tehnologia este departe de acest deziderat.

Conform celor mai recente informații Samsung pare să lucreze din greu la următorul său telefon, deoarece am văzut recent primele caracteristici tehnice ale modelului Galaxy S9, dezvăluite de site-ul XDA.

Samsung Galaxy S9 va avea același Infinity Display de 5,8 inch ca și Galaxy S8, în timp ce Galaxy S9+ va încorpora Infinity de 6,2 inch ca Galaxy S8+. Cele două viitoare staruri de la Samsung ar trebui, de asemenea, să implice un scanner de amprente pe ecran, scanner ce Samsung nu a reușit să-l pună la punct pentru Galaxy S8.

Zvonurilre ne încântă și ne fac să visăm de multe ori, confirmările oficiale ne aduc cu picioarele pe pământ.

Putem să ne așteptăm totuși la orice năzbâtie din partea tehnologiei, de mai multe ori realitatea a luat-o înaintea ficțiunii.

Stiri

Samsung Galaxy S22 Ultra primește cameră foto de la Olympus

Din ce în ce mai multe mărci de smartphone-uri caută să colaboreze cu producători renumiți de camere și obiective pentru a îmbunătăți...

Samsung Smart TV va pierde accesul la aplicațiile Google Play Movies & TV

Google a făcut unele modificări la ofertele sale pentru televizoarele inteligente de la lansarea Google TV anul trecut. Acum, compania a anunțat...

Samsung pe locul trei în UE la dispozitive pentru case inteligente în Q4 2020

Samsung Electronics a fost între primii cinci jucători de pe piața produselor pentru case inteligente în Europa în Q4 2020. Datele au...

Samsung Odyssey G9 de 49 inch actualizat la DisplayHDR 2000

Samsung a lansat monitoarele sale pentru jocuri Odyssey G7 și Odysesy G9 în urmă cu aproape un an. La sfârșitul săptămânii trecute...

Samsung SDI va furniza baterii EV pentru compania americană Rivian

Rivian este un producător american de automobile și o companie de tehnologie auto fondată în 2009. Rivian a anunțat oficial că celulele...

Samsung Galaxy S21 FE: un nou telefon mai ieftin este în lucru

Multora le place aspectul gamei Samsung Galaxy S21, dar când vine vorba de prețuri, chiar scăzute față de Galaxy S20, acestea sunt...

Este posibil ca Samsung Galaxy Z Fold Lite să nu mai fie lansat anul acesta

Samsung va lansa doar două smartphone-uri pliabile anul acesta, potrivit mai multor informații. Presa susține că gigantul sud-coreean va lansa doar succesorii...