Un brevet de husă pentru Galaxy Note 20 dezvăluie design-ul camerelor

870
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

În luna următoare, Samsung va dezvălui noua serie Galaxy S20, precum și un nou telefon pliabil, numit Galaxy Z Flip. Noile smartphone-uri Note sunt așteptate abia în a doua jumătate a anului și presupunem că se vor numi Galaxy Note 20. Anul trecut au fost lansate pentru prima dată două telefoane în gama Note, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. La începutul acestui an, a fost introdus și Note 10 Lite, care, spre deosebire de frații săi mai scumpi, are o conexiune pentru căști de 3,5 mm.

La ce ne putem aștepta de la seria Note din 2020? Probabil că Samsung intenționează să schimbe numele seriei Note la fel cum a făcut cu seria Galaxy S din acest an. Prin urmare, aceeași numerotare va fi transferată și la seria Note, caz în care vom avea un Galaxy Note 20 și un Galaxy Note 20+. Un model Lite este de obicei pasager și nu putem vorbi momentan de așa ceva. Nu se cunosc încă informații despre designul noilor telefoane. Un brevet recent publicat pentru o carcasă de telefon Samsung ne poate oferi mai multe informații despre cum va arăta Samsung Galaxy Note 20.

Brevet pentru o husă Samsung pentru Galaxy Note 20

La 19 noiembrie 2019, Samsung Electronics a depus la IPI (International Property India) un brevet de design pentru o husă de telefon mobil. Brevetul a fost publicat zilele trecute pe 10 ianuarie 2020. Descrierea este foarte scurtă și este inclusă o singură imagine.

Husa este pentru un smartphone cu design destul de dreptunghiular, așa cum suntem obișnuiți cele din seria Note. Dispozitivul nu are margini rotunde, așa cum am vedem în seria Galaxy S sau Galaxy A. Dacă privim partea de jos, există un loc în colț pentru un compartiment pentru stilou. Cu modelele actuale de Note 10, aceasta se află în partea dreaptă jos (cu telefonul văzut din față). Husa Samsung brevetată nu are conexiune pentru căști, fiind clar că nu este pentru modelul Galaxy Note 10 Lite, recent lansat.

Cei mai mari producători de huse și carcase de protecție sunt Spigen Inc., Otterbox, Ringke, Incipio și Poetic. Toate produc diferite huse de protecție confecționate din material textil, piele sau policarbonat. O husă din titan fabricată de compania Gray pentru iPhone 8 Plus a costat 1.345 de dolari!

Partea din dreapta a dispozitivului este lipsită de butoane, la stânga sunt vizibile doar două butoane. Posibil un buton lateral (butonul on / off și butonul Bixby într-unul) și butonul de volum. Nu vedem diferențe față de modelele actuale la acest viitor smartphone.

Sistemul de camere din spate arată clar diferit – așa cum nu am mai văzut niciodată pe un smartphone Note. S-a făcut o adâncitură dreptunghiulară pentru un sistem de camere, similar cu Galaxy A51 și Galaxy A71. Note 10 Lite a optat pentru un modul pătrat care poate găzdui trei camere și un bliț.

Husa oferă spațiu pentru un departament foto cu cinci camere

În fotografie vedem că husa patentată pare să ofere spațiu pentru cinci camere și un bliț. Sau, așa cum ne așteptăm la Galaxy S20+, o cameră cvadruplă cu bliț și microfon. De obicei modele Note preiau specificațiile de pe cel mai mare model Galaxy S anterior. Această adâncitură este diferită în mod clar față de modulul foto aflat pe Note 10 și Note 10+. Pentru comparație, Note 10 și 10+ au optat pentru triple-camera poziționată vertical. Pe Note 10, blițul este lângă modulul foto, la Note 10+ există bliț și o cameră ToF lângă el.

Husa brevetată este în mod clar pentru un viitor smartphone Samsung Galaxy Note. Designul pentru cameră este foarte similar cu modelele preconizate a fi pe Galaxy S20. Cu siguranță nu este de neconceput că acesta este o husă pentru viitoarea serie Samsung Galaxy Note 20. Deoarece nu sunt menționate dimensiuni, din imagine nu este clar dacă este modelul standard sau Galaxy Note 20+.

Faptul că brevetul a fost solicitat în India nu este surprinzător, deoarece cea mai mare fabrică de smartphone-uri Samsung este situată în Noida, aproape de Delhi.

Va trece ceva timp până Samsung va introduce noua serie Galaxy Note. În mod normal, aceste dispozitive sunt prezentate în august. S-ar putea să ne așteptăm, tot atunci și la un nou smartphone pliabil.

SURSĂLetsgoDigital