Acasă Stiri Brevet Samsung: Bixby ca moderator între diferiți asistenți AI

Brevet Samsung: Bixby ca moderator între diferiți asistenți AI

Samsung a depus o cerere de brevet pentru integrarea mai multor asistenți AI pe telefoanele Galaxy. Bixby va fi moderatorul unei echipe de asistenți vocali inteligenți. Poate unii au crezut că acest lucru este o nebunie, dar Samsung s-a gândit să breveteze acest lucru. Probabil ne vom întâlni cu acest brevet Samsung pe viitoarele smartphone-uri emblematice.

Unui telefon îi lipsea odată un asistent inteligent artificial controlat de voce. Acum fiecare telefon are unul. Sau mai mulți. Și astfel apare întrebarea: vor argumenta, se vor certa sau vor coopera? Și cine este șeful? Cu ceva timp în urmă, Amazon s-a gândit deja la această problemă și a sugerat că puteți pur și simplu să apelați și să folosiți diferiți asistenți separat. Acum se pare că Samsung și-a dezvoltat propriile idei de ceva timp. Vrea să facă din Bixby șeful asistenților inteligenți din telefoanele Galaxy.

O cerere de brevet a fost depusă de Samsung în Coreea la sfârșitul anului 2019 și publicată zilele trecute de WIPO. Se numește „Aparat electronic pentru selectarea asistentului AI și metoda de furnizare a răspunsului la acesta„. În brevet, Samsung descrie diferite moduri de utilizare a mai multor asistenți AI. În mai multe cazuri, un „asistent AI intermediar”, probabil Bixby, acționează ca moderator.

Samsung Bixby poate fi moderatorul asistenților dintr-un telefon

În documentația care însoțește cererea de brevet sunt explicate mai multe moduri moduri de operare. Cel mai simplu scenariu este de a înregistra diferite comenzi implicite pentru asistenți specifici. De exemplu: vremea este întotdeauna gestionată de asistentul A, muzica de asistentul B, GPS-ul de asistentul C, etc. Un pic mai complicat este scenariul în care utilizatorul indică în comanda vocală care asistent ar trebui să răspundă sau să execute comanda. Nici asta nu ar trebui, desigur, să fie o problemă.

Dar se poate face mai mult. Unele întrebări pot primi răspuns de mai mulți asistenți. Moderatorul – asistentul șef – se uită apoi la diferitele răspunsuri și întocmește un răspuns pentru utilizator. De exemplu, există întrebarea „care sunt noutățile?” Răspunsul final poate fi compus din diferitele răspunsuri ale diferiților asistenți.

Cortana este un asistent inteligent virtual dezvoltat de Microsoft. Cortana vorbește în limba engleză, portugheză, franceză, germană, italiană, spaniolă, chineză și japoneză. Microsoft a întrerupt Cortana pentru Android și iOS la 31 ianuarie 2020.

În alte cazuri, „Moderatorul șef AI” poate verifica care este răspunsul cel mai precis și care asistent oferă cea mai bună soluție pentru întrebarea specifică. Și bineînțeles va fi un șef! Samsung în sine, desigur, nu se referă la Bixby ca „moderator șef” între utilizator și ceilalți asistenți, conform GalaxyClub. Nu credem că va alege altul în afară de Bixby. Asistenții inteligenți Bixby, Alexa, Google Assistant și Cortana sunt menționați ca exemple de asistenți care pot fi folosiți în același timp.

Ca întotdeauna în cazul cererilor de brevet, nu este clar dacă și când toate acestea vor apărea pe piață. Există un decalaj semnificativ între realitatea juridică a unui brevet și realitatea aplicată, la urma urmei.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...