Acasă Stiri Noi brevete Samsung pentru un difuzor portabil și un smartwatch

Noi brevete Samsung pentru un difuzor portabil și un smartwatch

Samsung este unul dintre cei mai mari investitori în cercetare și dezvoltare din industria tehnologică. Compania high-tech înregistrează mii de brevete în fiecare an, acoperind diverse domenii din toată gama sa de afaceri. Tendința continuă și în anul 2018, deși Samsung a primit sute de brevete în întreaga lume până acum. Mai de mult, dar și mai recent, am scris despre numeroasele brevete ale companiei sud-coreene unele mai revoluționare și interesante decât altele.

Dar Samsung în spiritul să inovator, privind mereu spre viitor, pare să aibă și mai multe inovații în sertar și suntem convinși de acest lucru dacă ne uităm la noile brevete primite de Samsung și descoperite de site-ul Patently Mobile. Mai mult de 187 brevete noi au fost acordate firmei Samsung până în prezent numai în acest an.

Brevetele publicate de Oficiul pentru Brevete și Mărci din S.U.A. (USPTO) nu dezvăluie informații pertinente despre un anumit design. Tot ce primim sunt schițe ca cele pe care vi le prezentăm.

Samsung a primit peste 187 brevete noi, inclusiv 11 brevete de design. Printre aceste noi brevete Patently Mobile a remarcat unul incluzând un brevet de design pentru un difuzor portabil și unul pentru un posibil smartwatch. În afară de câteva diagrame reprezentative, aceste brevete de design nu dezvăluie nici o informație substanțială despre produsul sau ideea de bază.

USPTO are sediul central în Alexandria, Virginia. Director este Andrei Iancu. Are filiale în Dallas, Denver, Detroit și Silicon Valley. Are peste 12.000 de angajați, inclusiv ingineri, oameni de știință, avocați, analiști, specialiști în computere, care lucrează pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuală din S.U.A.

Brevetul de design pentru difuzorul portabil pare cu fir. Deși ne-am aștepta ca difuzorul să lucreze fără fir cu alte dispozitive, cum ar fi un smartphone sau un notebook. Brevetele de design dezvăluie doar exteriorul unui produs posibil și nimic altceva.

Brevetul de design pentru ceea ce pare a fi un nou smartwatch arată o configurație de terminal cu două butoane pe curea. Din punct de vedere tehnic, Samsung numește acest design „terminal de date portabil de tip Watch„. Încă o dată, nu au fost furnizate nici un fel de specificații sau alte detalii.

Multe brevete sunt destul complexe și nu pot fi înțelese doar prin analizarea diagramelor de brevet. Diagramele ne pot da un indiciu, dar înțelegerea brevetului propriu-zis necesită un studiu mai aprofundat al cererii de brevet.

Ca de atâtea alte ori nu știm dacă aceste brevete vor deveni cândva realitate. Este posibil undeva în viitor ca Samsung să aducă așa ceva pe piață. Este, de asemenea, posibil ca aceste brevete să le regăsim în produsele actuale sub forma unor revizuiri serioase a acestor produse.

Stiri

Nintendo Switch – viitoarea consolă premium cu afișaj OLED Samsung

Compania Nintendo intenționează să dezvăluie anul acesta un model de consolă de jocuri Nintendo Switch echipată cu un ecran mai mare. Noul...

Wildlife Watch – un program Samsung pentru combaterea braconajului

Samsung a anunțat lansarea Wildlife Watch, un nou program pilot care folosește tehnologia pentru a ajuta la combaterea braconajul. Ținta este combaterea...

Samsung a stabilit un nou record de viteză de descărcare în 5G

Samsung Electronics Co. a declarat joi că a atins cea mai rapidă viteză de descărcare din industrie cu o tehnologie avansată de...

Samsung Galaxy A22 5G în lucru, mai multe detalii despre el

Era clar încă de la lansare că Samsung Galaxy A32 5G nu va rămâne cel mai ieftin telefon Samsung 5G mult timp....

Samsung va lansa trei noi procesoare Exynos în 2021

Samsung se numără printre acei producători de smartphone-uri, foarte rari, care își produc și propriile procesoare. Gigantul tech sud-coreean dezvoltă permanent noi...

Următorul Samsung Galaxy Watch ar putea rula Werar OS în loc de Tizen

Mai multe dovezi din ultimul timp indică faptul că Samsung dezvoltă un dispozitiv purtabil cu Wear OS numit în cod intern „Merlot”....

Samsung îmbrățișează noile standarde de eficiență energetică ale UE

În martie 2021 se vor introduce noile etichete energetice ale Uniunii Europene pentru aparatele de uz casnic. Acest lucru a fost stabilit...