Acasă Stiri Detalii dintr-o broșură pentru vânzare, confirmă specificațiile lui Note 8

Detalii dintr-o broșură pentru vânzare, confirmă specificațiile lui Note 8

Samsung va dezvălui oficial Galaxy Note 8 pe 23 august, dar un site australian Ausdroid a publicat o broșură care va fi folosită pentru vânzare, care confirmă multe dintre caracteristicile lui Note 8.

Materialul de marketing pentru Samsung Galaxy Note 8 confirmă detaliile camerei foto duble, opțiunile de culoare pentru piața australiană și alte detalii despre viitorul super-telefon, multe dintre ele deja vehiculate în presă și prezentate și de noi pe iLoveSamsung.

Am văzut deja mai multe imagini și prezentări ale acestui smartphone. Au fost, de asemenea, nenumărate informații care detaliază specificațiile și caracteristicile pe care probabil le va avea.

Scurgerile de știri aproape sigur nu se vor opri până când telefonul nu va fi anunțat oficial, deci nu este surprinzător să mai vedem apărând și ceva nou. Redactorii de la Ausdroid.net au primit o broșură de vânzări pentru Galaxy Note 8, în care se care confirmă câteva detalii importante despre viitorul telefon.

Broșura de marketing despre Galaxy Note 8, care a apărut, intenționat sau nu, ne arată că Note 8 va fi echipat cu un display QHD+ Infinity de 6,3 inch cu suport pentru S Pen. De asemenea, va include un scaner de iris și o încărcare fără fir. Galaxy Note 8 va fi protejat împotriva prafului și apei printr-o certificare IP68.

Camera dublă de pe Galaxy Not 8 va avea lentile f / 1,7 cu suport pentru zoom optic 2x și stabilizare optică a imaginii. Diafragma f / 1,7 va ajuta la fotografiile care vor fi făcute în condiții lumină slabă.

Samsung Galaxy Note 8 va fi compatibil cu software-ul Smart Switch pentru a vă ajuta să vă transferați fotografiile, contactele și muzica de pe vechiul telefon.

Smart Switch este o aplicație ce transferă date între dispozitivele Galaxy. Puteți să trimiteți datele personale salvate de pe vechiul dispozitiv Galaxy către noul dispozitiv Galaxy. Puneți telefoanele la cel mult 20 cm distanță și rulați aplicația pe ambele. Se pot trimite date despre persoanele de contact, mesaje din telefon, date multimedia, alarme, fotografii, videoclipuri.

Din moment ce acesta este un dispozitiv din gama Note, va fi foarte ușor să scrieți note sau să desenați, caracteristica „Memorare ecran” va fi la bord pentru a reține ceea ce desenați sau scrieți cu stiloul chiar și atunci când ecranul este oprit.

Samsung va oferi smartphone-ul Note 8 în culorile Midnight Black și Maple Gold, pentru piața australiană. Noua opțiune de culoare Deep Sea Blue poate fi limitată la anumite piețe.

Broșura nu dezvăluie nici o informație referitoare la prețuri pentru Galaxy Note 8.

Vom afla totul oficial peste câteva zile, după luni de speculații și presupuneri care dau farmec acestui moment premergător lansării unui telefon mobil, mai ales de acest calibru.

SourceAusDroid

Stiri

Galaxy S22 cu Exynos mai bun decât modelul cu Snapdragon pe Geekbench

Viitorul model Galaxy S22, varianta de bază, a apărut pe Geekbench cu un procesor Qualcomm Snapdragon 895. Săptămâna trecută și modelul Samsung...

Samsung Galaxy S22+ va avea o cameră foto de 50MP

După ce Samsung a lansat trei telefoane cu seria Galaxy S21 la începutul acestui an, un al patrulea model este așteptat la...

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...