Acasă Stiri Detalii dintr-o broșură pentru vânzare, confirmă specificațiile lui Note 8

Detalii dintr-o broșură pentru vânzare, confirmă specificațiile lui Note 8

Samsung va dezvălui oficial Galaxy Note 8 pe 23 august, dar un site australian Ausdroid a publicat o broșură care va fi folosită pentru vânzare, care confirmă multe dintre caracteristicile lui Note 8.

Materialul de marketing pentru Samsung Galaxy Note 8 confirmă detaliile camerei foto duble, opțiunile de culoare pentru piața australiană și alte detalii despre viitorul super-telefon, multe dintre ele deja vehiculate în presă și prezentate și de noi pe iLoveSamsung.

Am văzut deja mai multe imagini și prezentări ale acestui smartphone. Au fost, de asemenea, nenumărate informații care detaliază specificațiile și caracteristicile pe care probabil le va avea.

Scurgerile de știri aproape sigur nu se vor opri până când telefonul nu va fi anunțat oficial, deci nu este surprinzător să mai vedem apărând și ceva nou. Redactorii de la Ausdroid.net au primit o broșură de vânzări pentru Galaxy Note 8, în care se care confirmă câteva detalii importante despre viitorul telefon.

Broșura de marketing despre Galaxy Note 8, care a apărut, intenționat sau nu, ne arată că Note 8 va fi echipat cu un display QHD+ Infinity de 6,3 inch cu suport pentru S Pen. De asemenea, va include un scaner de iris și o încărcare fără fir. Galaxy Note 8 va fi protejat împotriva prafului și apei printr-o certificare IP68.

Camera dublă de pe Galaxy Not 8 va avea lentile f / 1,7 cu suport pentru zoom optic 2x și stabilizare optică a imaginii. Diafragma f / 1,7 va ajuta la fotografiile care vor fi făcute în condiții lumină slabă.

Samsung Galaxy Note 8 va fi compatibil cu software-ul Smart Switch pentru a vă ajuta să vă transferați fotografiile, contactele și muzica de pe vechiul telefon.

Smart Switch este o aplicație ce transferă date între dispozitivele Galaxy. Puteți să trimiteți datele personale salvate de pe vechiul dispozitiv Galaxy către noul dispozitiv Galaxy. Puneți telefoanele la cel mult 20 cm distanță și rulați aplicația pe ambele. Se pot trimite date despre persoanele de contact, mesaje din telefon, date multimedia, alarme, fotografii, videoclipuri.

Din moment ce acesta este un dispozitiv din gama Note, va fi foarte ușor să scrieți note sau să desenați, caracteristica „Memorare ecran” va fi la bord pentru a reține ceea ce desenați sau scrieți cu stiloul chiar și atunci când ecranul este oprit.

Samsung va oferi smartphone-ul Note 8 în culorile Midnight Black și Maple Gold, pentru piața australiană. Noua opțiune de culoare Deep Sea Blue poate fi limitată la anumite piețe.

Broșura nu dezvăluie nici o informație referitoare la prețuri pentru Galaxy Note 8.

Vom afla totul oficial peste câteva zile, după luni de speculații și presupuneri care dau farmec acestui moment premergător lansării unui telefon mobil, mai ales de acest calibru.

SourceAusDroid

Stiri

Samsung Galaxy M32 cu quad-camera și baterie de 6.000mAh

Samsung lucrează la un nou smartphone din seria M care va avea numele de scenă Samsung Galaxy M32. Despre acesta au fost...

Autenticitate, diversitate și artă urbană, colaj video inspirat de seria Galaxy A

Samsung România a reunit o serie de artiști din zona urbană locală (graffiti, street dance și skateboarding) pentru a spune povestea noii...

Seria Galaxy Note 10 și Galaxy S10 primesc patch-ul de securitate din iunie

Samsung își continuă obiceiul bun de a oferi actualizări de securitate în timp util. Compania a lansat săptămâna trecută actualizarea din iunie...

Samsung a lansat actualizarea la Android 11 pentru Galaxy A30s

Samsung și-a actualizat majoritatea smartphone-urilor la Android 11 și One UI 3. La sfârșitul săptămânii trecute compania a lansat actualizarea la Android...

Emoția de pe stadion în propria casă cu The Premiere

Divertismentul în propria locuință a căpătat semnificații noi în ultimii ani. Canalele sportive, serviciile de streaming și rețelele sociale au transformat modul...

Samsung JetBot: aspiratoarele robot cu LiDAR vin în Europa

Samsung aduce acum în Europa noile aspiratoare robot din seria Samsung JetBot 90. Cu prețuri care încep de la 499 de euro,...

Samsung Galaxy S21 FE cu 8GB de RAM reperat pe Geekbench

Știm deja că Samsung va lansa un Galaxy S21 Fan Edition mai târziu în acest an. Se așteaptă ca viitorul smartphone Samsung...