Acasă Cum sa... Nu uitați să vă activați butonul virtual pentru camera foto pe Samsung...

Nu uitați să vă activați butonul virtual pentru camera foto pe Samsung Galaxy A (2017)

Noua familie de smartphone Galaxy A (2017), oferă o caracteristică impresionantă/set, pentru etichetele lor de preț, o cameră selfie de MP16 care este, probabil, una dintre cele mai notabile atracții, cel puțin pe Galaxy A5 și A7 la (A3, vine cu o cameră de 8 MP).

Cu cele mai multe smartphone-uri, puteți face o fotografie prin simpla apăsare a butoanelor de volum. Unii utilizatori preferă să apese butonul de pe ecran.

Samsung a încercat să ia preferințele personale ale fiecăruia în considerare. Puteți adăuga un buton virtual pentru camera foto, care îl puteți muta oriunde doriți pe ecranul aplicației camerei: apăsați butonul virtual și este imaginea este capturată.

Ei bine, ne-am gândit să vă reamintim că dacă ați achiziționat oricare dintre noile modele de telefoane Galaxy A, ar trebui să activați butonul plutitor al camerei, din setările aplicației camerei foto.

Butonul flotant al aparatului de fotografiat este un buton suplimentar de declanșare, care îl puteți deplasa oriunde în interiorul aplicației camerei, astfel încât să puteți găsi mai ușor butonul declanșator implicit sau tastele de volum pentru a face fotografii mai echilibrate.

Butonul flotant poate fi, de asemenea plasat chiar lângă butonul implicit de declanșare, astfel încât să puteți avea un buton de ansamblu mai mare pentru a apăsa mai ușor atunci când fotografiați (de exemplu când faceți autoportrete folosind degetul mare pentru a atinge declanșatorul, lucru care poate ajuta cu adevărat).

Pentru a activa acest lucru, trebuie doar să mergeți la aplicația Cameră foto și accesați Setări (partea din dreapta sus a ecranului).

Derulați în jos meniul și veți găsi butonul Aparat foto plutitor. Activați-l și butonul va apărea în aplicația Cameră foto.

Doar un memento: puteți declanșa camera apăsând butonul camerei de două ori. Nu este nevoie să căutați pictograma aparatului foto de pe ecranul de pornire.

Aparatul de fotografiat Leica, Seria 0, Nr.116 este unul dintre cele doar 25 de modele create în 1923 drept prototip pentru Leica A, prima cameră foto compactă de succes. Aparatul a fost cumpărat de un anonim, la o licitație la Galerie Westlicht în Viena. Licitația a început de la 300.000 €, aparatul fiind estimat la 600.000 €. Prețul final a fost de 1,8 milioane de euro. 

Această caracteristică este, de asemenea, disponibilă pe Samsung Galaxy S8 și S8+, și sperăm Samsung va aduce la toate dispozitivele alimentate cu Android Nougat această aplicație pentru aparatul de fotografiat.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...

Samsung este pe primul loc pe piața smartphone-urilor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. și-a păstrat primul loc pe piața globală a smartphone-urilor în al doilea trimestru al anului 2021. Deși cota sa...

Vestă antiglonț Glock pentru Samsung Galaxy Z Flip 3

În două săptămâni, Samsung își va prezenta oficial noul telefon cu clapetă în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. Samsung Galaxy Z Flip...