Acasă Cum sa... Nu uitați să vă activați butonul virtual pentru camera foto pe Samsung...

Nu uitați să vă activați butonul virtual pentru camera foto pe Samsung Galaxy A (2017)

Noua familie de smartphone Galaxy A (2017), oferă o caracteristică impresionantă/set, pentru etichetele lor de preț, o cameră selfie de MP16 care este, probabil, una dintre cele mai notabile atracții, cel puțin pe Galaxy A5 și A7 la (A3, vine cu o cameră de 8 MP).

Cu cele mai multe smartphone-uri, puteți face o fotografie prin simpla apăsare a butoanelor de volum. Unii utilizatori preferă să apese butonul de pe ecran.

Samsung a încercat să ia preferințele personale ale fiecăruia în considerare. Puteți adăuga un buton virtual pentru camera foto, care îl puteți muta oriunde doriți pe ecranul aplicației camerei: apăsați butonul virtual și este imaginea este capturată.

Ei bine, ne-am gândit să vă reamintim că dacă ați achiziționat oricare dintre noile modele de telefoane Galaxy A, ar trebui să activați butonul plutitor al camerei, din setările aplicației camerei foto.

Butonul flotant al aparatului de fotografiat este un buton suplimentar de declanșare, care îl puteți deplasa oriunde în interiorul aplicației camerei, astfel încât să puteți găsi mai ușor butonul declanșator implicit sau tastele de volum pentru a face fotografii mai echilibrate.

Butonul flotant poate fi, de asemenea plasat chiar lângă butonul implicit de declanșare, astfel încât să puteți avea un buton de ansamblu mai mare pentru a apăsa mai ușor atunci când fotografiați (de exemplu când faceți autoportrete folosind degetul mare pentru a atinge declanșatorul, lucru care poate ajuta cu adevărat).

Pentru a activa acest lucru, trebuie doar să mergeți la aplicația Cameră foto și accesați Setări (partea din dreapta sus a ecranului).

Derulați în jos meniul și veți găsi butonul Aparat foto plutitor. Activați-l și butonul va apărea în aplicația Cameră foto.

Doar un memento: puteți declanșa camera apăsând butonul camerei de două ori. Nu este nevoie să căutați pictograma aparatului foto de pe ecranul de pornire.

Aparatul de fotografiat Leica, Seria 0, Nr.116 este unul dintre cele doar 25 de modele create în 1923 drept prototip pentru Leica A, prima cameră foto compactă de succes. Aparatul a fost cumpărat de un anonim, la o licitație la Galerie Westlicht în Viena. Licitația a început de la 300.000 €, aparatul fiind estimat la 600.000 €. Prețul final a fost de 1,8 milioane de euro. 

Această caracteristică este, de asemenea, disponibilă pe Samsung Galaxy S8 și S8+, și sperăm Samsung va aduce la toate dispozitivele alimentate cu Android Nougat această aplicație pentru aparatul de fotografiat.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...