Acasă Cum sa... Nu uitați să vă activați butonul virtual pentru camera foto pe Samsung...

Nu uitați să vă activați butonul virtual pentru camera foto pe Samsung Galaxy A (2017)

Noua familie de smartphone Galaxy A (2017), oferă o caracteristică impresionantă/set, pentru etichetele lor de preț, o cameră selfie de MP16 care este, probabil, una dintre cele mai notabile atracții, cel puțin pe Galaxy A5 și A7 la (A3, vine cu o cameră de 8 MP).

Cu cele mai multe smartphone-uri, puteți face o fotografie prin simpla apăsare a butoanelor de volum. Unii utilizatori preferă să apese butonul de pe ecran.

Samsung a încercat să ia preferințele personale ale fiecăruia în considerare. Puteți adăuga un buton virtual pentru camera foto, care îl puteți muta oriunde doriți pe ecranul aplicației camerei: apăsați butonul virtual și este imaginea este capturată.

Ei bine, ne-am gândit să vă reamintim că dacă ați achiziționat oricare dintre noile modele de telefoane Galaxy A, ar trebui să activați butonul plutitor al camerei, din setările aplicației camerei foto.

Butonul flotant al aparatului de fotografiat este un buton suplimentar de declanșare, care îl puteți deplasa oriunde în interiorul aplicației camerei, astfel încât să puteți găsi mai ușor butonul declanșator implicit sau tastele de volum pentru a face fotografii mai echilibrate.

Butonul flotant poate fi, de asemenea plasat chiar lângă butonul implicit de declanșare, astfel încât să puteți avea un buton de ansamblu mai mare pentru a apăsa mai ușor atunci când fotografiați (de exemplu când faceți autoportrete folosind degetul mare pentru a atinge declanșatorul, lucru care poate ajuta cu adevărat).

Pentru a activa acest lucru, trebuie doar să mergeți la aplicația Cameră foto și accesați Setări (partea din dreapta sus a ecranului).

Derulați în jos meniul și veți găsi butonul Aparat foto plutitor. Activați-l și butonul va apărea în aplicația Cameră foto.

Doar un memento: puteți declanșa camera apăsând butonul camerei de două ori. Nu este nevoie să căutați pictograma aparatului foto de pe ecranul de pornire.

Aparatul de fotografiat Leica, Seria 0, Nr.116 este unul dintre cele doar 25 de modele create în 1923 drept prototip pentru Leica A, prima cameră foto compactă de succes. Aparatul a fost cumpărat de un anonim, la o licitație la Galerie Westlicht în Viena. Licitația a început de la 300.000 €, aparatul fiind estimat la 600.000 €. Prețul final a fost de 1,8 milioane de euro. 

Această caracteristică este, de asemenea, disponibilă pe Samsung Galaxy S8 și S8+, și sperăm Samsung va aduce la toate dispozitivele alimentate cu Android Nougat această aplicație pentru aparatul de fotografiat.

Stiri

Samsung Odyssey noua gamă de monitoare într-un turneu de eSports

După lansarea performantului monitor de gaming G5, Samsung provoacă comunitatea de gameri europeni de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) să-și pună echipamentul la încercare....

Samsung Galaxy F41 aproape de lansare, are pagină oficială de asistență

Un nou și puțin cunoscut smartphone Samsung este foarte aproape de lansare. Samsung Galaxy F41 ar putea fi lansat în curând după...

Samsung a lansat mașini de spălat „Grande AI” de capacitate mai mică

Săptămâna aceasta Samsung a lansat o nouă serie de mașini de spălat cu uscător Grande AI. Noua serie este compusă din mașini...

Samsung primește 48 de premii la concursul internațional IDEA 2020

Compania Samsung a anunțat că a primit 48 de premii de design IDEA 2020. Aceste premii, cele mai renumite în SUA, sunt...

Cota Samsung pe piața telefoanelor pliabile va ajunge la 80% în 2020

Cu Huawei care se luptă să supraviețuiască din cauza sancțiunilor comerciale impuse de guvernul SUA și Motorola care încă nu lansează produse...

Samsung Galaxy A52: au apărut primele specificații

Faptul că Samsung va lansa un Galaxy A52 era ceva de așteptat după înregistrarea unei serii de nume de marcă, în urmă...

Galaxy Watch 3: actualizare pentru îmbunătățirea funcțiilor de sănătate

Galaxy Watch 3 a adus o mulțime de funcții esențiale orientate spre viitor pentru utilizatorii preocupați de sănătate și fitness. Odată cu...