Acasă Cum sa... Nu uitați să vă activați butonul virtual pentru camera foto pe Samsung...

Nu uitați să vă activați butonul virtual pentru camera foto pe Samsung Galaxy A (2017)

Noua familie de smartphone Galaxy A (2017), oferă o caracteristică impresionantă/set, pentru etichetele lor de preț, o cameră selfie de MP16 care este, probabil, una dintre cele mai notabile atracții, cel puțin pe Galaxy A5 și A7 la (A3, vine cu o cameră de 8 MP).

Cu cele mai multe smartphone-uri, puteți face o fotografie prin simpla apăsare a butoanelor de volum. Unii utilizatori preferă să apese butonul de pe ecran.

Samsung a încercat să ia preferințele personale ale fiecăruia în considerare. Puteți adăuga un buton virtual pentru camera foto, care îl puteți muta oriunde doriți pe ecranul aplicației camerei: apăsați butonul virtual și este imaginea este capturată.

Ei bine, ne-am gândit să vă reamintim că dacă ați achiziționat oricare dintre noile modele de telefoane Galaxy A, ar trebui să activați butonul plutitor al camerei, din setările aplicației camerei foto.

Butonul flotant al aparatului de fotografiat este un buton suplimentar de declanșare, care îl puteți deplasa oriunde în interiorul aplicației camerei, astfel încât să puteți găsi mai ușor butonul declanșator implicit sau tastele de volum pentru a face fotografii mai echilibrate.

Butonul flotant poate fi, de asemenea plasat chiar lângă butonul implicit de declanșare, astfel încât să puteți avea un buton de ansamblu mai mare pentru a apăsa mai ușor atunci când fotografiați (de exemplu când faceți autoportrete folosind degetul mare pentru a atinge declanșatorul, lucru care poate ajuta cu adevărat).

Pentru a activa acest lucru, trebuie doar să mergeți la aplicația Cameră foto și accesați Setări (partea din dreapta sus a ecranului).

Derulați în jos meniul și veți găsi butonul Aparat foto plutitor. Activați-l și butonul va apărea în aplicația Cameră foto.

Doar un memento: puteți declanșa camera apăsând butonul camerei de două ori. Nu este nevoie să căutați pictograma aparatului foto de pe ecranul de pornire.

Aparatul de fotografiat Leica, Seria 0, Nr.116 este unul dintre cele doar 25 de modele create în 1923 drept prototip pentru Leica A, prima cameră foto compactă de succes. Aparatul a fost cumpărat de un anonim, la o licitație la Galerie Westlicht în Viena. Licitația a început de la 300.000 €, aparatul fiind estimat la 600.000 €. Prețul final a fost de 1,8 milioane de euro. 

Această caracteristică este, de asemenea, disponibilă pe Samsung Galaxy S8 și S8+, și sperăm Samsung va aduce la toate dispozitivele alimentate cu Android Nougat această aplicație pentru aparatul de fotografiat.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este Tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...