Acasă Stiri Samsung Galaxy C9 Pro cu 128 GB este în pregătire

Samsung Galaxy C9 Pro cu 128 GB este în pregătire

Samsung Galaxy C9 Pro a fost lansat exclusiv în China, în urmă cu câteva luni înainte ca Samsung să decidă să-l vândă și pe alte piețe, cum ar fi Malaezia și India.

De câteva săptămâni Galaxy C9 Pro a fost lansat în India. Varianta care Samsung a lansat-o până în prezent are 64GB de stocare internă, dar se pare că Samsung ar putea oferi în curând o altă variantă cu 128GB de stocare internă.

Un Samsung Galaxy C9 Pro cu 128GB de stocare a fost reperat pe site-ul de certificare TENAA din China.

Aceasta sugerează că societatea sud-coreeană ar putea oferi această variantă cu dublă capacitate de stocare internă, pe unele piețe din lume.

Listarea TENAA arată că totul va rămâne în aceiași parametri pentru Samsung Galaxy C9 Pro, va avea același ecran de 6 inch Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 653, 6GB de RAM extensibilă până la 256GB prin intermediul unui card microSD, o cameră de 16MP spate și una la fel pentru selfie și o baterie de 4.000mAh.

Android 6.0 Marshmallow dă putere dispozitivului.

Gama de opțiuni de conectivitate, include Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, GPS, USB tip C este inclus. Are, de asemenea, un radio FM.

Senzor de amprente în partea din față, busolă, senzor de proximitate și accelerometru.

 Accelerometru sesizează schimbările de poziţie ale telefonului prin măsurarea acceleraţiilor unghiulare şi liniare pe cele trei axe x, y, z. Un accelerometru poate determina cu precizie orientarea telefonului în spaţiu. Accelerometrul poate calcula poziţia display-ului, astfel încât, imaginile să fie afişate în mod corect (în format portret sau peisaj). 

Originalul Galaxy C9 Pro este listat cu număr de model SM-C9000, în timp ce varianta actualizată este listată cu numărul de model SM-C9008. Singura diferență între cele două este opțiunea de 128 BG.

Nu există nici o confirmare de la Samsung când vom vedea acest Galaxy C9 Pro cu 128 GB disponibil pentru cumpărare. În prezent nu există informații cu privire la preț și disponibilitate.

În altă ordine de idei, un Samsung Galaxy C5 Pro a fost, de asemenea, reperat pe TENAA, și se presupune a fi o variantă mai mică a lui Galaxy C9 Pro.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...