Acasă Stiri Samsung Galaxy C9 Pro cu 128 GB este în pregătire

Samsung Galaxy C9 Pro cu 128 GB este în pregătire

Samsung Galaxy C9 Pro a fost lansat exclusiv în China, în urmă cu câteva luni înainte ca Samsung să decidă să-l vândă și pe alte piețe, cum ar fi Malaezia și India.

De câteva săptămâni Galaxy C9 Pro a fost lansat în India. Varianta care Samsung a lansat-o până în prezent are 64GB de stocare internă, dar se pare că Samsung ar putea oferi în curând o altă variantă cu 128GB de stocare internă.

Un Samsung Galaxy C9 Pro cu 128GB de stocare a fost reperat pe site-ul de certificare TENAA din China.

Aceasta sugerează că societatea sud-coreeană ar putea oferi această variantă cu dublă capacitate de stocare internă, pe unele piețe din lume.

Listarea TENAA arată că totul va rămâne în aceiași parametri pentru Samsung Galaxy C9 Pro, va avea același ecran de 6 inch Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 653, 6GB de RAM extensibilă până la 256GB prin intermediul unui card microSD, o cameră de 16MP spate și una la fel pentru selfie și o baterie de 4.000mAh.

Android 6.0 Marshmallow dă putere dispozitivului.

Gama de opțiuni de conectivitate, include Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, GPS, USB tip C este inclus. Are, de asemenea, un radio FM.

Senzor de amprente în partea din față, busolă, senzor de proximitate și accelerometru.

 Accelerometru sesizează schimbările de poziţie ale telefonului prin măsurarea acceleraţiilor unghiulare şi liniare pe cele trei axe x, y, z. Un accelerometru poate determina cu precizie orientarea telefonului în spaţiu. Accelerometrul poate calcula poziţia display-ului, astfel încât, imaginile să fie afişate în mod corect (în format portret sau peisaj). 

Originalul Galaxy C9 Pro este listat cu număr de model SM-C9000, în timp ce varianta actualizată este listată cu numărul de model SM-C9008. Singura diferență între cele două este opțiunea de 128 BG.

Nu există nici o confirmare de la Samsung când vom vedea acest Galaxy C9 Pro cu 128 GB disponibil pentru cumpărare. În prezent nu există informații cu privire la preț și disponibilitate.

În altă ordine de idei, un Samsung Galaxy C5 Pro a fost, de asemenea, reperat pe TENAA, și se presupune a fi o variantă mai mică a lui Galaxy C9 Pro.

Stiri

Samsung a vândut de două ori mai multe telefoane decât Apple în Q3 2020

Samsung și-a menținut fără probleme coroana pentru poziția numărul unu pe piața globală a smartphone-urilor. Mai mult decât atât, gigantul high-tech a...

RSNA 2020: Samsung prezintă cele mai recente inovații în radiologie

Samsung își expune portofoliul de imagistică medicală cu cele mai recente inovații în domeniul radiologiei în ultrasunete, radiografie digitală și tomografie computerizată...

Galaxy A32 5G, noi imagini și informații despre cel mai ieftin telefon 5G

În septembrie, Samsung a prezentat smartphone-ul Galaxy A42 5G pe piețele europene. Telefonul cu procesor Snapdragon 750G este cel mai accesibil telefon...

Samsung pe primul loc în cota de piață în Rusia și zona Golfului

Samsung conduce autoritar piața smartphone-urilor la nivel global. Totuși în China Samsung este departe de primul loc. Dar mai sunt unele zone...

Seria Galaxy S21 va fi considerabil mai ieftină decât seria S20

Prețurile pentru viitoarea serie Samsung Galaxy S21 au apărut deja online. Sigur momentan relative, se mai pot schimba multe până atunci, dar...

Interfața One UI 2.5 ajunge la Galaxy A31 și Galaxy M51 cu o actualizare

Samsung lansează noua sa actualizare pentru a implementa interfața One UI 2.5 pentru Galaxy A31 și Galaxy M51. Actualizarea va aduce mai...

Apple Inc. parteneriat cu Samsung pentru camera periscopică a iPhone-ului

Au trecut câteva săptămâni de când Apple a lansat pe piață noua sa serie de iPhone 12 și acum tot mai multe...