Atunci când facem o fotografie, uneori folosim funcția de zoom a camerei pentru a surprinde cât mai multe detalii. Texturile și culorile unice pe care le posedă deserturile sunt un astfel de exemplu. Atunci când faceți o prăjitură mai deosebită sau vreți să surprindeți detaliile unei flori, folosirea zoom-ului camerei vă permite să vedeți lucruri uimitoare. Dar o cameră Macro, cum este cea de pe Galaxy A51 și Galaxy A71, surprinde și mai multe detalii.

Modulul foto compus din patru camere aflat pe Galaxy A51 și Galaxy A71 are și o cameră Macro de 5MP. Aceasta, comparativ cu o lentilă normală a camerei, poate fotografia un subiect și dezvălui foarte multe detalii în fotografie. Poate face fotografii de la o distanță foarte mică, între 30 până la 50 mm.

Pentru a vedea ce poate această tehnologie revoluționară din spatele camerei Macro în acțiune, Samsung Newsroom a folosit camera Macro de pe Galaxy A51. A realizat mai multe fotografii cu deserturi diferite și, după cum rezultă din fotografii, și apetisante. Imaginea realizată cu această cameră surprinde chiar și picăturile mici de apă de pe prăjitura proaspăt scoasă din frigider. Acesta este scopul pentru care Samsung a introdus o cameră Macro pe telefoanele sale, să surprindă toate detaliile.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy A51 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7272031||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy A71 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7349441||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Detalii incredibile luate cu Galaxy A51 și A71 folosind camera Macro

Unul dintre avantajele camerei Macro de pe Galaxy A51 și Galaxy A71, este capacitatea sa de a surprinde detalii pe care ochii umani nu sunt capabili să le perceapă. Camera Macro înregistrează absolut toate detaliile suprafeței unui obiect. Mai mult decât atât, camera se poate concentra automat pe un subiect, fără a fi nevoie ca utilizatorul să regleze setările manual.

Pentru a obține o imagine bună cu alimente, fructe sau orice altceva de foarte aproape, trebuie să aveți lumină suficientă. Pentru fotografiile tip portret, se recomandă evitarea oricăror iluminări din spatele unui subiect. Fotografierea produselor alimentare este diferită, deoarece este vorba despre adăugarea tridimensionalității la detaliile bidimensionale. Dacă puteți utiliza bine iluminarea de fundal, puteți folosi efecte de lumină pentru a arăta dinamismul subiectului dvs., cum ar fi umiditatea strălucitoare sau culorile vii.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Fotografia macro este făcută de foarte aproape pentru a surprinde multe detalii. Până acum camerele macro au fost apanajul aparatelor foto profesionale. Macro-fotografia este folosită, pentru animale, plante sau alte obiecte mici, cum ar fi bijuterii, monede, timbre, printre altele.[/vc_message]

Un studio foto profesional folosește un reflector pentru a direcționa lumina pentru a realiza fotografii de cea mai bună calitate. Când vă aflați într-o cafenea sau acasă sau în alte spații mai puțin luminoase, folosiți o bucată de hârtie albă sau spatele unei cărți de vizită, care poate funcționa ca reflector. Plasați hârtia în partea laterală a camerei smartphone-ului pentru a amplifica lumina.

Cum să deveniți fotograf expert cu Galaxy A51 și A71 folosind camera Macro

Chiar dacă două persoane comandă exact același lucru la o cafenea sau un restaurant, aproape niciodată cele două feluri de mâncare nu sunt identice. Garniturile ar putea fi amplasate diferit, texturile s-ar putea suprapune diferit și culorile pot varia. Acordând atenție detaliilor specifice desertului puteți face o fotografie la cel mai înalt nivel.

Prăjiturile care sunt stratificate cu diferite texturi, consistențe sau culori, sunt foarte plăcute din punct de vedere estetic, pe cât sunt de atrăgătoare pentru o fotografie. Mai ales dacă sunt deserturi cu fructe bogat colorate. Pentru a obține o fotografie perfectă a desertului tău, este esențial ca fiecare detaliu să iasă în evidență. Camera Macro este instrumentul perfect pentru a face acest lucru. Indiferent de complexitatea desertului, fructe, creme, glazuri sau alte artificii făcute la prăjitură pentru a fi mai atrăgătoare, camera Macro surprinde absolut totul.