Acasă Stiri Descoperiți o altă lume cu noua cameră Macro de pe Galaxy A51...

Descoperiți o altă lume cu noua cameră Macro de pe Galaxy A51 și A71

Atunci când facem o fotografie, uneori folosim funcția de zoom a camerei pentru a surprinde cât mai multe detalii. Texturile și culorile unice pe care le posedă deserturile sunt un astfel de exemplu. Atunci când faceți o prăjitură mai deosebită sau vreți să surprindeți detaliile unei flori, folosirea zoom-ului camerei vă permite să vedeți lucruri uimitoare. Dar o cameră Macro, cum este cea de pe Galaxy A51 și Galaxy A71, surprinde și mai multe detalii.

Modulul foto compus din patru camere aflat pe Galaxy A51 și Galaxy A71 are și o cameră Macro de 5MP. Aceasta, comparativ cu o lentilă normală a camerei, poate fotografia un subiect și dezvălui foarte multe detalii în fotografie. Poate face fotografii de la o distanță foarte mică, între 30 până la 50 mm.

Pentru a vedea ce poate această tehnologie revoluționară din spatele camerei Macro în acțiune, Samsung Newsroom a folosit camera Macro de pe Galaxy A51. A realizat mai multe fotografii cu deserturi diferite și, după cum rezultă din fotografii, și apetisante. Imaginea realizată cu această cameră surprinde chiar și picăturile mici de apă de pe prăjitura proaspăt scoasă din frigider. Acesta este scopul pentru care Samsung a introdus o cameră Macro pe telefoanele sale, să surprindă toate detaliile.

Detalii incredibile luate cu Galaxy A51 și A71 folosind camera Macro

Unul dintre avantajele camerei Macro de pe Galaxy A51 și Galaxy A71, este capacitatea sa de a surprinde detalii pe care ochii umani nu sunt capabili să le perceapă. Camera Macro înregistrează absolut toate detaliile suprafeței unui obiect. Mai mult decât atât, camera se poate concentra automat pe un subiect, fără a fi nevoie ca utilizatorul să regleze setările manual.

Pentru a obține o imagine bună cu alimente, fructe sau orice altceva de foarte aproape, trebuie să aveți lumină suficientă. Pentru fotografiile tip portret, se recomandă evitarea oricăror iluminări din spatele unui subiect. Fotografierea produselor alimentare este diferită, deoarece este vorba despre adăugarea tridimensionalității la detaliile bidimensionale. Dacă puteți utiliza bine iluminarea de fundal, puteți folosi efecte de lumină pentru a arăta dinamismul subiectului dvs., cum ar fi umiditatea strălucitoare sau culorile vii.

Fotografia macro este făcută de foarte aproape pentru a surprinde multe detalii. Până acum camerele macro au fost apanajul aparatelor foto profesionale. Macro-fotografia este folosită, pentru animale, plante sau alte obiecte mici, cum ar fi bijuterii, monede, timbre, printre altele.

Un studio foto profesional folosește un reflector pentru a direcționa lumina pentru a realiza fotografii de cea mai bună calitate. Când vă aflați într-o cafenea sau acasă sau în alte spații mai puțin luminoase, folosiți o bucată de hârtie albă sau spatele unei cărți de vizită, care poate funcționa ca reflector. Plasați hârtia în partea laterală a camerei smartphone-ului pentru a amplifica lumina.

Cum să deveniți fotograf expert cu Galaxy A51 și A71 folosind camera Macro

Chiar dacă două persoane comandă exact același lucru la o cafenea sau un restaurant, aproape niciodată cele două feluri de mâncare nu sunt identice. Garniturile ar putea fi amplasate diferit, texturile s-ar putea suprapune diferit și culorile pot varia. Acordând atenție detaliilor specifice desertului puteți face o fotografie la cel mai înalt nivel.

Prăjiturile care sunt stratificate cu diferite texturi, consistențe sau culori, sunt foarte plăcute din punct de vedere estetic, pe cât sunt de atrăgătoare pentru o fotografie. Mai ales dacă sunt deserturi cu fructe bogat colorate. Pentru a obține o fotografie perfectă a desertului tău, este esențial ca fiecare detaliu să iasă în evidență. Camera Macro este instrumentul perfect pentru a face acest lucru. Indiferent de complexitatea desertului, fructe, creme, glazuri sau alte artificii făcute la prăjitură pentru a fi mai atrăgătoare, camera Macro surprinde absolut totul.

Stiri

Millie Bobby Brown și BTS promovează noul Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de foarte puțin timp și deja suscită interes, nu numai din partea fanilor Samsung. Pentru...

Galaxy A42 5G ar putea veni cu procesorul Snapdragon 750G

Samsung a prezentat recent noul său smartphone 5G destinat segmentului de gamă medie cu Galaxy A42 5G. Cu toate acestea, compania nu...

Samsung Galaxy Tab Active 3: au apărut prețul și data lansării

În urmă cu mai bine de un an, Samsung a lansat Galaxy Tab Active Pro - o tabletă robustă cu un ecran...

Samsung a început lucrul la Android 11 pentru mai multe telefoane

Potrivit mai multor informații, dezvoltarea Android 11 a început pentru mai multe smartphone-uri premium de la Samsung. Aceste informații provin de la...

Diferențele dintre Exynos 1000 și Snapdragon 875 vor fi foarte mici

Cip-setul Exynos 990 care alimentează seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 a provocat multe controverse în acest an. Așa cum a...

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...