Aceleași camere din seria S23 și pe seria Galaxy S24, schimbări la software

272
Aceleasi camere din seria S23 si pe seria seria Galaxy S24
Sursa foto: via phonearena.com

Samsung a făcut tot posibilul pentru a face pe toată lumea entuziasmată de sistemul de camere din seria Galaxy S23. În special camerele de pe Galaxy S23 Ultra. Cu toate acestea au existat destule probleme cu aceste camere încă de la lansare. Câteva exemple simple sunt artefactele cu efectul HDR care vor remediate în curând și o problemă ciudată a algoritmului care a ruinat calitatea fotografiei cu zoom. Acest lucru se va schimba cu seria Galaxy S24.

Exemplele date mai sus sunt doar câteva, dar sunt și altele când vine vorba de software-ul camerei Samsung, potrivit PhoneArena. Compania s-a străduit întotdeauna să livreze cel mai uimitor și mai recent hardware pentru camere. Totuși, tot acest accent pe umplerea telefonului cu cea mai nouă tehnologie, de multe ori, nu este susținut de eficiența acestei tehnologii.

Camere identice cu seria Galaxy S23 pe seria Galaxy S24, dar software nou

Vestea bună este că lucrurile s-ar putea schimba cu seria Galaxy S24. Această serie va fi lansat probabil la începutul anului 2024, așa cum a fost seria Galaxy S23 și generațiile dinainte. Acum, cunoscutul Yogesh Brar a distribuit o postare pe Twitter în care afirmă că Samsung intenționează să nu includă camere noi în următoarea sa linie emblematică, inclusiv Galaxy S24 Ultra. Samsung se va concentra doar pe software-ul camerei pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor efectuate.

Că rămân aceleași camere de pe Galaxy S23 Ultra pe Galaxy S24 Ultra nu este neapărat sfârșitul lumii. Din multe puncte de vedere, pare o alegere inteligentă. Seria Galaxy S23 a fost în mare parte o actualizare iterativă față de seria Galaxy S22 în materie de camere. Apoi, Galaxy S23 Ultra a primit o cameră de 200MP în comparație cu shooter-ul de 108MP al lui S22 Ultra. Probabil este timpul ca Samsung să se ocupe acum mai mult de software.

Un algoritm pentru ceea ce ar fi fost primul software a fost scris de Ada Lovelace în secolul al XIX-lea, pentru motorul analitic. Ea a arătat cum ar calcula motorul numerele Bernoulli. Ada Lovelace este considerată prima programatoare de computere.

Desigur, nu este ca și cum Samsung se descurcă îngrozitor în ceea ce privește software-ul, dar, în același timp, se simte că există destul loc pentru creștere acolo. Înainte de a se întâmpla asta, totuși, a scăpa de întârzierea obturatorului care a afectat telefoanele Samsung de secole și a te asigura că erori ridicole precum acel algoritm menționat mai devreme dispar, ar fi un început excelent.