Câteva lucruri ce trebuie să le știți despre camerele foto pe Galaxy S20

563
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Seria Samsung Galaxy S20 a fost și mai este în centru atenției prin experiența sa inovatoare a camerelor foto. Dotată cu senzori foto de înaltă rezoluție a venit cu funcții precum Zoom Spațial și Single Take, înregistrare video 8K și alte funcții de top.

Seria Galaxy S20 vă oferă aceste capabilități inovatoare ale camerei pentru a putea face fotografii de cel mai înalt nivel. În acest sens departamentul foto aflat pe Galaxy S20 oferă o serie de funcții dezvoltate pentru a vă ajuta să capturați, să vizualizați, să editați și să împărtășiți fotografii și videoclipuri cât mai perfecte.

Vă prezentăm, prin intermediul NewsSamsung, câteva lucruri extrem de utile și care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența când faceți fotografii cu Galaxy S20.

Comutați rapid, când filmați în 4K UHD, între camerele spate și față

Filtrul personalizat – Custom Filter vă permite să creați și să personalizați propriile filtre foto folosind fotografii existente, inclusiv cele pe care le-ați făcut folosind aplicația Camera. Acum puteți personaliza fotografiile pentru a se potrivi cu propriile preferințe. Puteți face acest lucru ca estetică și culoare a fotografiilor, atât înainte cât și după realizarea lor.

În plus, aveți parte de cea mai perfectă experiență video posibilă. Puteți comuta între camerele din față și cele din spate în timp ce înregistrați un videoclip 4K UHD. În acest fel nu veți pierde niciodată șansa de a surprinde momentele de neprețuit din fiecare unghi. În timp ce înregistrați un videoclip, selectați pictograma „comutator de cameră” din partea dreaptă jos a ecranului pentru a schimba între camerele frontale și cele din spate.

UHD Ultra-high-definition. Termenul este folosit pentru display-uri care au un raport de aspect de 16: 9 sau mai mare și care poate afișa un videoclip nativ la o rezoluție minimă de 3840 × 2160 pixeli. Primele afișaje capabile să afișeze conținut 4K au apărut în 2001.

Vizualizați mai ușor tot ce ați fotografiat sau filmat

Cu funcția Curățare vizualizare – Clean View, aplicația Galerie poate grupa până la 100 de imagini consecutive într-un singur pachet pe baza când au fost înregistrate pentru o vizualizare ușoară. Apoi, puteți examina cu ușurință fiecare pachet și puteți selecta poza preferată pentru a servi drept miniatura grupului.

Galeria oferă, de asemenea, funcții de căutare îmbunătățite. În comparație cu iterația anterioară, căutarea îmbunătățită arată acum o serie mai diversă de rezultate atunci când căutați după cuvinte cheie. Dacă cuvântul cheie nu a fost găsit, Galaxy S20 vă va sugera termeni similari pentru a vă ajuta să găsiți ceea ce căutați. Este o îmbunătățire evidentă față de seria Galaxy S10.

Editați și partajați rapid fotografii și video

Funcția Evidențiați bobina – Highlight reel creează un clip video dinamic din fotografiile și videoclipurile preferate. Puteți pur și simplu să vă bucurați de această selecție a celor mai bune instantanee sau să vă personalizați selecția modificând durata, adăugând text, modificând volumul de fundal sau muzică și multe altele.

Pentru a vă ajuta să partajați rapid fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție cu prietenii, Samsung le-a oferit utilizatorilor Partajare rapidă – Share Quickly. Vă permite să vedeți cu ușurință ce utilizatori sunt în apropiere, astfel încât să puteți selecta și partaja imagini și videoclipuri de înaltă rezoluție cu mai multe persoane – doar apăsând pe pictogramă.