Camerele de pe seria Samsung Galaxy S20 pot avea Super ISO

776
Sursa Foto: letsgodigital.org

Pe 11 februarie va fi primul mare eveniment „Galaxy Unpacked” organizat de Samsung în 2020. La acest eveniment, Samsung va introduce noile smartphone-uri Galaxy S20 , precum și pliabilul Galaxy Z Flip. Între timp, o mulțime de detalii și specificații au devenit deja cunoscute despre cele două modele Samsung. Acum am aflat că Samsung a brevetat Super ISO, pentru performanțe superioare a camerelor pe timp de noapte.

Știm că noua serie Galaxy S are trei modele: S20, S20+ și S20 Ultra. Acesta din urmă primește cel mai bun sistem de camere de pe piață. Camera principală este de 108MP, în plus, telefonul va suporta un zoom optic 10x și zoom digital 100x. Și parcă nu era de ajuns, acum primește și Super ISO.

Super ISO pe viitoarea serie Samsung Galaxy S20

Se pare că noile smartphone-uri din seria S vor excela și atunci când vine vorba de performanța ISO. Acest lucru face posibilă realizarea de înregistrări digitale detaliate, chiar și în condiții slabe de lumină și în orele de seară. Samsung a înregistrat o marcă comercială Super ISO. Modelele Galaxy S20 vor primi probabil Super ISO, pentru fotografii de seară foarte detaliate. În general, cu cât sensibilitatea ISO este mai ridicată, cu atât este necesară mai puţină lumină pentru a realiza o fotografie.

Samsung Electronics a solicitat o marcă comercială în Marea Britanie la IPO (Oficiul pentru Proprietate Intelectuală) pentru numele „Super ISO”. Aplicația este încadrată în clasa 9, cu descrierea: senzori de imagine de cameră pentru tablete și smartphone-uri; Senzori de imagine pentru camere inteligente; Senzori de imagine pentru camere video; software pentru operarea senzorului de imagine; software pentru procesarea imaginilor digitale.

ISO – International Organization for Standardization a fost fondată în 23 februarie 1947. Este o organizație internațională de stabilire a normelor în toate domeniile cu excepția electricității și a electronicii. Are sediul în Geneva, Elveția și funcționează în 164 de țări.

Samsung Galaxy S10 a primit anul trecut un interval ISO între 50 – 800. Acesta a fost extins ulterior cu actualizarea Android 10 la ISO 3.200. Acesta este, desigur, încă foarte mic, când vedem că Sony Xperia XZ2 Premium din 2018 are un ISO până la 51.200 pentru fotografii și până la ISO 12.800 pentru videoclipuri.

Camerele seriei Galaxy S20 cu specificații excelente

Sensibilitatea la lumină a senzorului este determinată cu valorile ISO (International Organization for Standardization). În condiții de iluminare precare – acest lucru poate fi seara, dar și pentru fotografii interioare, de exemplu – senzorul are adesea lumină insuficientă pentru a putea face fotografii și videoclipuri detaliate. Creșterea valorii ISO permite camerei să capteze mai multă lumină, rezultând fotografii mai clare cu mai multe detalii.

În mai puțin de două săptămâni, Samsung va dezvălui toate detaliile despre seria Galaxy S20. Atunci, fără îndoială, vom ști mai multe despre departamentul foto. Modelul standard este de așteptat să aibă o cameră triplă (12MP unghi larg + 12MP unghi ultra larg + 64MP telefoto). La modelul „+”, se adaugă o cameră 3D ToF. Modelul de top, Samsung Galaxy S20 Ultra primește cele mai bune camere, acest telefon este echipat cu o cameră de 108MP, un teleobiectiv de 48MP, una cu unghi Ultra-wide de 12 megapixeli și în sfârșit o cameră ToF.

SURSĂLetsgoDigital