Camerele foto triple vor trece la noua serie Galaxy A (2019)

1292

Conform unor ultime informații camerele foto triple despre care se spune că vor fi incluse pe Galaxy S10, vor trece la seria Galaxy A (2019). Dacă ar fi să credem această informație, Samsung este dispus să cheltuiască mai mult pe hardware, pentru smartphone-urile premium mid-range, în încercarea de a câștiga mai multă cotă de piață. Samsung nu a mai lansat un smartphone cu o cameră triplă în spate până acum, Galaxy S10 conform zvonurilor, va fi primul.

Unul dintre celelalte zvonuri despre Galaxy S10 este că acesta poate fi primul smartphone al companiei cu un senzor de amprentă digitală în ecran. Acum o recentă informație din Coreea de Sud, via The Investor, susține că tehnologia senzorilor de amprentă din afișaj va debuta, de asemenea, pe unele modele din seria Galaxy A (2019). În timp ce viitorul Galaxy S10 are probabil un scaner ultrasonic, cea mai recentă și performantă tehnologie, se spune că un scaner optic mai puțin avansat este studiat pentru a fi implementat în unele smartphone-uri din seria Galaxy A (2019).

Informația mai dezvăluie faptul că Samsung încearcă să adauge gamei Galaxy A, camera triplă și senzorul optic de amprentă digitală, înainte ca această serie să fie complet asimilată de seria Galaxy S. O echipă a companiei Samsung de dezvoltare a hardware-ului, care lucrează la alte smartphone-uri decât cele ale modelelor Galaxy S și Galaxy Note, a început cercetarea pentru adăugarea acestor caracteristici cheie la unele telefoane din următoarea serie Galaxy A (2019).

Una dintre caracteristicile luate în considerare este un aparat de fotografiat triple-camera cu „unghi super-larg” care îmbunătățește foarte mult fotografiatul peisajelor. Anul viitor, modelul Galaxy S10+ este de așteptat să prezinte cea mai avansată cameră de pe piață, ca telefon Samsung.

ET News – „Electronic Times” este portalul de știri nr. 1 din Corea de Sud, ziarul cel mai proeminent, specializat în tehnologia informației în scopul de a oferi o varietate de informații și servicii IT pe internet. ET News încearcă să devină cel mai bun portal IT din lume, fiind specializat pe națiuni pentru a oferi rapid știri și analize din domeniu la nivel mondial.

Nu este ceva obișnuit ca Samsung să lucreze în același timp la caracteristici majore, cum ar fi cele pentru seria high-end și mid-range. Cu toate acestea, se spune că Samsung își îndreaptă atenția asupra dispozitivelor bugetare, deoarece vânzările se află sub presiune în segmentul high-end.

De la fiasco-ul lui Note 7, Samsung a fost precaut cu privire la adoptarea de noi tehnologii sau piese de la noi furnizori. Dar pare să-și schimbe direcția strategică pentru a-și consolida competitivitatea telefoanelor bugetare„, a declarat o sursă din industrie pentru ET News sub protecția anonimatului. Aceeași sursă a adăugat că Samsung a decis, de asemenea, să folosească mai multe componente fabricate în China din considerente de preț.

Samsung a lansat în mod tradițional noile telefoane Galaxy A cu câteva luni înainte de noul model Galaxy S. Dacă compania nu va amâna lansarea seriei Galaxy A (2019) pentru anul viitor, este destul de posibil ca modelul Galaxy S10 să nu fie primul smartphone Samsung cu un senzor de amprentă digitală sau cu un sistem cu trei camere.

VIATheInvestor
SURSĂSamMobile