Canalele WhatsApp: ce sunt și cum funcționează?

499
Canalale WhatsApp
Sursă foto: Pocket-lint

WhatsApp nu este străin de noile funcții și completări ale setărilor sale și tocmai asta reprezintă WhatsApp Channels. Canalale WhatsApp este un nou mod de a folosi WhatsApp care a fost testat de destul de mult timp. Această nouă caracteristică face mai ușor să obțineți actualizări de la persoanele de care sunteți interesat prin WhatsApp.

Acum, via Pocket-lint, vă prezentăm toate toate informațiile cheie de care aveți nevoie despre Canalele Whats App. Veți afla ce sunt Canalele – Channels, cum funcționează și cum vă puteți înscrie pentru a primi notificări sau diferite informații. Nu este un fel de grup pe WhatsApp.

Ce sunt canalele WhatsApp și cum funcționează?

Canalele WhatsApp funcționează aproximativ ca urmărirea unei pagini pe Facebook – mai degrabă decât să fiți „prieteni” cu o persoană, adică. Canalele sunt un instrument de difuzare unidirecțională pentru ca administratorii să poată trimite text, fotografii, videoclipuri, autocolante și sondaje. Prin urmare, Canalele vă oferă posibilitatea de a vă înscrie în mod eficient pentru actualizări de la organizații, creatori și comunități, fără ca nimeni altcineva să știe că faceți acest lucru. Pe cine decizi tu să urmărești este alegerea ta și este o chestie privată.

De exemplu, puteți urmări Canalul UTA Arad (dacă și când va fi creat acest canal) pentru a obține actualizări de la club sau Suporter Club UTA cu o frecvență pe care o aleg administratorii săi. Cu toate acestea, ar putea exista și un Canal pentru un grup de suporteri în zonă, ca un exemplu suplimentar despre cum puteți găsi mai multe informații locale.

UTA Arad este unul dintre cele mai titrate cluburi de fotbal din România. Echipa a fost înființată de baronul Francisc von Neuman în 18 aprilie 1945. Culorile clubului (alb – roșu) au fost inspirate de culorile lui Arsenal Londra, Neuman fiind un fan al acestei echipe.

Odată ce Canalele sunt disponibile în zona dvs., veți putea căuta într-un director de canale pentru a vă alătura, în funcție de preferințele dvs. Când vă alăturați unui canal WhatsApp, în timp ce administratorii canalului vor primi o notificare, ei nu vor avea acces la numărul de telefon sau detaliile dvs.

Veți primi mesaje noi ori de câte ori administratorii postează pe Canal, la fel ca de la un contact. Puteți revizui aceste postări oricând doriți. Veți putea reacționa cu emoji-uri și veți vedea cum reacționează alții. Totuși, persoanele de contact nu vor putea să vă vadă reacțiile precise, chiar dacă sunt pe același Canal.

Noua funcție va fi disponibilă în scurt timp la nivel global

Canalele WhatsApp s-au răspândit lent în întreaga lume, pe măsură ce WhatsApp a decis acest lucru. Funcția a fost testată în Columbia și Singapore și acum WahtsApp a confirmat că Channels va fi lansată la nivel global. Compania WhatsApp va aduce Canalele în mai multe țări și va oferi oricui posibilitatea de a crea un canal în următoarele luni.

Mesajele, imaginile și alte postări dispar după 30 de zile, iar administratorii pot limita redirecționarea mesajelor sau fișierelor dacă doresc, pentru a menține Canalele mai strict controlate. Vedeți pe I❤️Samsung cum să ascundeți fotografia de profil pe WhatsApp de anumite persoane!

La fel ca în aproape fiecare funcție importantă WhatsApp nouă, totuși, ar putea exista o oarecare variație în ceea ce privește exact momentul în care aveți acces la funcție. Asigurați-vă că vă mențineți aplicația actualizată și fiți atenți la fila Actualizări din partea de jos. Este cel mai bun indiciu că WhatsApp rulează acum versiunea care include Canalele.