Acasă Stiri Șeful Samsung Mobile confirmă momentul când va fi anunțat Galaxy Note 8

Șeful Samsung Mobile confirmă momentul când va fi anunțat Galaxy Note 8

Au fost multe știri despre data când Samsung va dezvălui Galaxy Note 8, aflat în Taiwan, șeful Samsung Mobile confirmă momentul când va fi anunțat Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 va fi anunțat până la sfârșitul lunii august!

Multe companii și fanii acestui brand se așteptau de la Samsung să ramână la tradiție și să anunțe viitorul smartphone Note 8 la IFA 2017 Berlin în luna septembrie, dar majoritatea zvonurilor afirmă că Samsung va organiza un eveniment separat pentru prezentarea noul telefon pilot.

Am început să auzim nu cu mult timp în urmă că evenimentul Samsung va avea loc în New York City și că va fi programat spre sfârșitul lunii august. Chiar și anumite date calendaristice au fost avansate, deși nimic nu a fost confirmat încă oficial de Samsung.

Cu toate acestea, se pare că șeful departamentului de telefonie mobilă al companiei Samsung a scăpat porumbelul din gură.

Președintele Samsung Mobile, Dongjin Koh, cunoscut mai bine în mediul media ca DJ Koh, a declarat că Galaxy Note 8 va fi anunțat la sfârșitul lunii august.

DJ Koh și câțiva directori Samsung au vizitat săptămâna aceasta Taiwanul pentru a se întâlni cu directori din industria telecomunicațiilor locale. Mai târziu, aceștia au avut împreună cu mass-media locală o conferință de presă.

Potrivit știrilor din Taiwan, DJ Koh a spus că există un număr considerabil de utilizatori de Galaxy Note în Taiwan. Compania a vândut mai mult de 2,3 milioane unități din gama Note în Taiwan începând cu anul 2011.

De asemenea, a menționat că Galaxy Note 8 va fi anunțat până la sfârșitul lunii august.

Măcar acum nu mai avem nici un dubiu cu privire la momentul prezentării, mai urmează să aflăm locul și data.

DJ Koh a adăugat că Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat la vânzare în primă fază la începutul lunii septembrie în Statele Unite, Corea de Sud și Marea Britanie, în timp ce alte piețe vor trebui să aștepte până în octombrie.

El nu a spus nimic despre prețul noului smartphone pilot sau despre data exactă la care va avea loc evenimentul. Șeful Samsung Mobile nu a confirmat nici unde va avea loc evenimentul.

Totuși DJ Koh a afirmat despre viitorul smartphone Samsung că va oferi o „inovație semnificativă“ Samsung Galaxy Note 8 „poate fi conectat la toate produsele Samsung, inclusiv la telefoane mobile, frigidere, televizoare, aparate electrocasnice etc, astfel încât telefonul inteligent va fi mai mult decât un telefon inteligent„.

Având în vedere că evenimentul trebuie să aibă loc până la sfârșitul lunii următoare, va fi o chestiune de doar câteva săptămâni înainte ca locul și data acestui eveniment să devină cunoscut.

Stiri

La Mulți Ani celor care își serbează ziua onomastică de Sfântul Nicolae!

Sfântul Nicolae se sărbătorește în ziua de 6 decembrie. Este o tradiție în mai multe țări europene, ziua de 6 decembrie fiind stabilită ca...

Apple iPad Air 4 vs Samsung Galaxy Tab S7 – Care tabletă este mai bună?

La nivel mondial piața tabletelor este dominată de Apple și Samsung. Compania americană este pe primul loc la general urmată de Samsung....

Samsung Tizen este cea mai mare platformă de streaming TV din lume

Tizen OS este un sistem de operare bazat pe Linux dezvoltat de Samsung Electronics Co. și Intel Corp. Conform Strategy Analytics, acum...

Galaxy Z Fold2 și Xcover Pro primesc patch-ul de securitate din decembrie

Samsung a lansat cele mai recente patch-uri de securitate Android pentru unele dintre dispozitivele sale, cu mult înainte de publicarea oficială de...

Samsung Galaxy Buds Pro: fotografii cu noile căști wireless

Este posibil ca setul wireless Samsung Galaxy Buds Pro să fie succesorul căștilor Galaxy Buds Live. Aceste căști fără fir au forma...

Galaxy Chromebook 2, un puternic laptop Samsung în lucru

Samsung lucrează la o continuare directă a excelentului său Galaxy Chromebook. Detalii foarte multe lipsesc în prezent, dar este pentru prima dată...

Samsung a brevetat un inel care poate încărca wireless cu energie

Se știe că oamenii se gândesc întotdeauna la lucruri noi mai ales când este vorba de Samsung. Compania este în topul mondial...