Capacitatea acumulatorilor de pe Galaxy J8 și J8+ dezvăluită

1289

În urmă cu câteva zile am scris despre două telefoane care ar putea fi lansate ca Samsung Galaxy J8 și Galaxy J8+. Un smartphone cu numărul de model SM-J800FN, care ar putea fi conform numerotării numerelor de model de către Samsung, Galaxy J8, a fost reperat pe un site de benchmarking și la Wi-Fi Alliance. Modelul SM-J805G, care ar fi un Galaxy J8+, a apărut și el pe un site de benchmarking la începutul acestei luni.

Acum site-ul ANATEL – Brazilian National Telecommunications Agency a publicat fotografii ale bateriilor lui Galaxy J8 și J8+. Agenția Națională de Telecomunicații din Brazilia a avut dreptate când a publicat fotografii cu bateria care va fi pe Galaxy S9, înainte de apariția acestuia pe piață. Bateriile în cauză sunt de 3.000 mAh (11,55 Wh) pentru Galaxy J8 și 3.500 mAh (13,48 Wh ) pentru Galaxy J8+.

Datorită informațiilor anterioare știm că Galaxy J8 (2018) va avea un procesor octa-core Exynos 7885 de 1,6 GHz cu un GPU Mali-G71. Acesta va include, de asemenea, 4 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare la bord. Printre celelalte specificații se numără un Infinity Display de 5,5 inch cu ecran plat, o cameră foto spate de 13MP și o cameră foto frontală de 8MP. Samsung Galaxy J8+, pe de alta parte, va fi dotat cu un chipset Snapdragon 625, cuplat cu 4GB de memorie RAM. Sistemul de operare Android 8.0 Oreo va fi pe cele două dispozitive.

Se pare că cele două J8 și J8+ cu afișaje Infinity cu ecran plat, merg pe urmele lui Galaxy A8 și A8+ (2018) lansate la începutul acestui an. Este probabil o strategie a firmei Samsung de a oferi telefoane cu Infinity Display și la alte game cu prețuri mai scăzute, pentru a acoperi în final toate gamele de telefoane.

Deși J8 și J8+ vin în duet, aceasta este prima dată când apar împreună într-o informație dintr-o sursă sigură și într-adevăr par să urmeze pașii celor două Galaxy A8 și A8+.

ANATEL monitorizează indicatorii de performanță ai furnizorilor de telefonie fixă și mobilă din Brazilia. A fost înființată în 1997 și este o agenție specială independentă din punct de vedere administrativ și financiar. Nu este subordonată ierarhic nici unei agenții guvernamentale.

Acestea vor fi primele modele Galaxy J8, informații despre data apariției și preț nu avem deocamdată. Având în vedere că telefoanele au trecut de Wi-Fi Alliance aceste două smartphone-uri pot fi lansate în orice moment.

SURSĂSamMobile