Capacitatea de încărcare rapidă la Galaxy S21 FE 5G dezvăluită de 3C

554
Capacitatea de incarcare rapida la Galaxy S21 FE 5G dezvaluita de 3C
Sursa Foto: gizmochina.com

Recent am scris că producția lui Samsung Galaxy S21 FE a fost suspendată din cauza problemelor legate de lanțul de aprovizionare. Este vorba despre cip-uri și baterii. Samsung a respins zvonul spunând că producția telefonului Fan Edition nu a fost suspendată. Prin urmare, este de așteptat ca dispozitivul să fie lansat în Q3 anul acesta, mai târziu decât era pronosticat.

Sosirea sa pare să se apropie, deoarece a primit certificări de la TUV Rheinland și 3C din China. Numerele de model SM-G990B, SM-G990N, SM-G990B și SM-G9900 au apărut în baza de date a TUV Rheinland. Acestea sunt numerele de model pentru Samsung Galaxy S21 FE. Modelul SM-G9900 a fost de asemenea reperat la site-ul de certificare China Compulsory Certificate (3C) din China. Listarea arată că este un telefon 5G echipat cu un încărcător rapid de 25W.

Galaxy S21 FE cu ecran AMOLED Infinity-O de 6,4 inch

Samsung Galaxy S20 FE 5G care a debutat în septembrie anul trecut a venit și cu suport de încărcare rapidă de 25W. Este posibil ca Galaxy S21 FE 5G să vină cu încărcare wireless și încărcare fără fir inversă, ca modelul precedent.

Sunt informații că Galaxy S21 FE 5G ar putea înlocui seria Galaxy Note, care nu va fi lansată anul acesta. Există zvonuri vagi care sugerează că S21 FE 5G poate veni cu suport S Pen. Am scris recent că ar putea costa între 630 și 720 USD în Coreea de Sud. Mai multe fotografii publicate de Evan Blass au arătat că va veni în mai multe culori: verde, alb, albastru, violet și gri.

Albul este cea mai deschisă culoare și este acromatic (fără nuanță). Obiectele albe reflectă și împrăștie complet toate lungimile de undă vizibile ale luminii. Albul pe ecrane este creat dintr-un amestec de lumină roșie, albastră și verde.

Știm că Samsung Galaxy S21 FE va avea un ecran AMOLED Infinity-O cu diagonala de 6,4 inch (16,26 centimetri). În departamentul foto va avea trei camere la spate de 12MP și una frontală de 32MP. Este așteptat la bord sistemul de operare Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 888 va fi inima telefonului, însoțit de 6 și 8GB de memorie RAM, conform GizmoChina. Ca stocare va avea 256GB și va fi alimentat cu energie de la o baterie de 4.500mAh.