Capodoperele de la Rijksmuseum Amsterdam pe smartphone-uri Galaxy

846

Samsung și KPN au realizat un parteneriat exclusiv pentru Galaxy S9+ și Note 9, conform SamsungNews. Acest lucru s-a realizat pentru a face patrimoniul cultural al Olandei mai accesibil într-un mod modern. Clienții care cumpără un Galaxy S9 / S9+ sau un Galaxy Note 9, de la KPN, vor primi un voucher care poate fi răscumpărat pentru o husă cu tematică Rembrandt și două bilete pentru Muzeul Rijksmuseum.

Samsung a mai făcut în trecut astfel de parteneriate cu telefoane și accesoriile tematice cu Red Bull, Batman și Comitetul Internațional Olimpic. În același timp, aplicația Rijks este instalată pe aceste telefoane cu Rijksstudio și puteți alege între 600.000 de opere de artă din colecția Rijksmuseum ca imagini de fundal. Imaginile capodoperelor pot fi folosite fără drepturi de autor și adăugate la alte colecții. Acest parteneriat durează până la data de 4 noiembrie a acestui an.

Capodopere ale artei universale pentru bucuria utilizatorilor Samsung.

Rijksmuseum are o colecție minunată atunci când vine vorba de arta și istoria olandeză„, spune Gerben van Walt Meijer, directorul Marketing Mobile al Samsung Olanda. „Toată lumea știe Rondul de Noapte a lui Rembrandt, dar Rijksmuseum are mult mai multe. Prin această colaborare, facem colecția accesibilă prin intermediul telefoanelor pentru ca oamenii să se bucure de aceste capodopere„.

Smartphone-urile Samsung, mai ales Galaxy S9 și Galaxy Note 9 sunt cu adevărat performante, uluitoare și seducătoare. Dar capodoperele din muzeul olandez Rijksmuseum din Amsterdam sunt o seducție și mai mare. „Cea mai mare seducție a omului este munca lui„. Este un citat din Pablo Picasso, un geniu al picturii mondiale.

Pablo Picasso pictor, sculptor, gravor, ceramist, poet și dramaturg spaniol. Este considerat unul dintre cei mai influenți artiști ai secolului 20. La 11 mai 2015 „Femeile din Alger” a stabilit recordul pentru cel mai mare preț plătit vreodată pentru o pictură. S-a vândut pentru 179,3 milioane de dolari.

Suntem mândri de această colaborare între Samsung și KPN„, spune Francine Hijmans, Manager la Rijksmuseum. „Lucrăm împreună cu Samsung care face posibilă o nouă inovație în designul mobil. Aducem colecția noastră mai aproape de oameni și facem arta accesibilă unui public mai tânăr„.

KPN este cel mai mare operator de telefonie fixă și mobilă din Olanda. În Olanda, KPN are 6,3 milioane de clienți de telefonie fixă. Divizia sa mobilă, KPN Mobile, are peste 33 de milioane de abonați în Olanda, Germania, Belgia, Franța și Spania.