Samsung Electronics a prezentat astăzi primul selfie din lume trimis în spațiu. Autoportretul a fost făcut de actorul, modelul și filantropul Cara Delevingne. Primul selfie trimis în spațiu a fost prezentat în timpul unui eveniment la care au participat mai multe celebrități, în noul spațiul de experiență Samsung KX de la Londra.

Selfie-ul este primul dintre multe altele pe care Samsung îl va duce în stratosferă luna aceasta, ca parte a programului SpaceSelfie. Acest program a fost conceput de gigantul high-tech sud-coreean, prin care oferă șansa tuturor celor înscriși să-și trimită propriile poze în spațiu. Misiunea SpaceSelfie va fi realizată cu ajutorul lui Samsung Galaxy S10 5G.

Primul selfie trimis în spațiu făcut cu Samsung Galaxy S10 5G

Evenimentul a fost găzduit de DJ-ul Clara Amfo de la Radio 1 BBC. Aceasta a prezentat-o pe Cara Delevingne, în timp ce ea a dezvăluit primul ei SpaceSelfie făcut cu Samsung Galaxy S10 5G. Cara Delevingne arată semnul păcii și poartă o cască de astronaut cu fundalul Pământului în spatele său.

Cara Delevingne a spus: „Sunt onorată să fiu pionierul SpaceSelfie al companiei Samsung! Pentru a sărbători, am vrut să iau primul selfie care să meargă în spațiu. Abia aștept ca fanii mei să mi se alăture în spațiu și să aibă și ei un SpaceSelfie al lor.”

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Cara Jocelyn Delevingne născută în 12 august 1992 este un fotomodel, actriță și cântăreață engleză. În 2012 și 2014, Delevingne a câștigat premiul „Modelul anului” din partea British Fashion Awards. În 2014, Delevingne s-a clasat pe locul 6 în topul modelelor după venituri, a avut câștiguri de 3,5 milioane de dolari.[/vc_message]

În 2014, cel mai cunoscut selfie din lume, cu Ellen DeGeneres prezentatoarea premiilor Oscar, a fost luat cu un Samsung Galaxy Note 3. Cinci ani mai târziu, Samsung a făcut un pas mai departe cu acest prim SpaceSelfie, făcut cu un Galaxy S10, în prim plan având-o pe Cara Delevingne.

Spiritul de pionierat al companiei Samsung cu SpaceSelfie

SpaceSelfie oferă utilizatorilor Samsung șansa de a se alătura modelului Cara Delevingne în spațiu prin încărcarea unei fotografii pe site-ul web „Mission Control” al companiei Samsung. Adresa este www.samsung.com/spaceselfie. Fotografiile făcute cu Samsung Galaxy S10 vor fi trimise în spațiu unde vor primi în fundal o vedere unică a planetei Pământ. Această fotografie va fi trimisă înapoi pe pământ pentru ca proprietarul său să o poată împărtăși pe rețelele de socializare.

Am făcut istorie prezentând primul selfie trimis în spațiu. Spiritul nostru de pionierat continuu arată că lucrurile uimitoare se întâmplă pe ecranele Samsung – chiar și în stratosferă.” A spus Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europe. „Etosul nostru este să faci ceea ce nu poți și Samsung SpaceSelfie face asta. Ne depășim continuu limitele a ceea ce este posibil cu inovația, iar lansarea SpaceSelfie nu este diferită.