Acasă Stiri Conform Samsung caracteristica S Pen a lui Note 9 va fi îmbunătățită

Conform Samsung caracteristica S Pen a lui Note 9 va fi îmbunătățită

Conform firmei Samsung Electronics mai multe caracteristici ale viitorului smartphone Samsung Galaxy Note 9 vor fi îmbunătățite, în special celebrul stilou S Pen va fi și el din nou în centrul atenției.

Fanii și criticii lui Samsung au fost foarte interesați să afle cum a putut compania să revină cu atâta vigoare după problemele cauzate de retragerea phabletului Galaxy Note 7. A făcut acest lucru în mod atât de spectaculos cu Galaxy S8 și S8+ și mai recent cu Galaxy Note 8, încât Note 7 aproape că a fost uitat. Este evident că Samsung nu se va opri aici. Doi importanți reprezentanți ai companiei Samsung, într-un interviu acordat pentru site-ul news.samsung.com au răspuns problemelor de mai sus și au spus printre altele că unele caracteristici ale lui Galaxy Note 9 precum stiloul S Pen vor fi îmbunătățite.

Acest lucru a fost dezvăluit de BJ Kang și Cue Kim de la Grupul Global pentru Planificarea Produselor Samsung pentru mobile, în cadrul unui interviu. Ei au arătat, de asemenea, că procesul de planificare a produsului pentru Galaxy Note 8 a fost mult mai intens decât oricând. Compania a prelungit perioada de evaluare și testare pentru a garanta o siguranță maximă a produsului.

Cue Kim a spus că pentru Galaxy Note 8, Samsung s-a concentrat pe îmbunătățirea substanțială a unor caracteristici precum camera foto, stiloul S Pen și un afișaj mai mare. Acest lucru a fost urmarea faptului că sondajele și cercetările făcute de Samsung în rândul clienților gamei Galaxy Note au scos în evidență că aceste caracteristici sunt cele care au plăcut cel mai mult utilizatorilor acestui model de telefon.

Samsung este un conglomerat sud-coreean multinațional, cu sediul în Seul fondat în 1938. Samsung în limba coreeană înseamnă trei stele. Samsung produce aproximativ o cincime din totalul exporturilor din Corea de Sud. Veniturile Samsung au fost egale cu 17% din PIB-ul Coreei de Sud de 1.082 miliarde dolari USA.

 BJ Kang a adăugat că prioritatea principală a lui Samsung este de a răspunde nevoilor consumatorului. Firma sud-coreeană respectă în primul rând nevoile și cerințele consumatorilor și apoi analizează dacă noile tehnologii sunt capabile să răspundă acestor nevoi.

De asemenea, BJ Kang a mai adăugat că, de obicei, când un proiect de Galaxy Note, sau de orice alt model de smartphone Samsung se termină, echipa face o mică pauză înainte de a începe să lucreze la următorul dispozitiv. De data aceasta, Samsung nu a făcut nici o pauză, chiar dacă procesul de proiectare și planificare a produselor pentru Galaxy Note 8 a fost unul foarte provocator. Samsung are deja în vedere acest modul de abordare pentru dezvoltarea noilor sale modele emblematice, printre acestea aflându-se și Samsung Galaxy Note 9.

Samsung va avea în continuare ca prioritate nevoile utilizatorilor și va proiecta și inova ținând cont de părerile fanilor.

De asemenea, Samsung caută noi modalități de îmbunătățire a funcțiilor viitorului Galaxy Note 9, cum ar fi S Pen-ul, care va veni cu îmbunătățiri semnificative.

Următorul Galaxy Note este prevăzut pentru lansare în toamna anului viitor, astfel încât echipa are mult timp la dispoziție pentru a veni cu ceva grozav, peste actualul Galaxy Note 8.

Stiri

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...

Galaxy A12 și Galaxy A02s prezentate, vor fi la vânzare în ianuarie 2021

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane bugetare care aparțin liniei Galaxy A 2021. Este vorba despre Galaxy A12 și Galaxy A02s,...

Samsung nu va lansa pe Galaxy Z Flip 2 la următorul eveniment Unpacked

Nu au existat prea multe zvonuri despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2. Era de așteptat ca gigantul tech să lanseze acest...

Un viitor smartphone Samsung Galaxy Note rulabil dotat cu S Pen

Smartphone-ul rulabil pare a fi noua tendință pentru 2021. Diverși producători au anunțat că au în curs de dezvoltare un astfel de...

Samsung va beneficia din nou din furnizarea de ecrane OLED pentru Apple

Samsung a fost ales, alături de LG Electronics și BOE, pentru a furniza ecrane OLED pentru Apple. Majoritatea ecranelor și în special...

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...