Caracteristici ale camerelor de la Galaxy S21 vin la Samsung Galaxy A52

587
Caracteristicile camerelor de Galaxy S21 vin la Samsung Galaxy A52
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung Galaxy A52 a fost lansat cu toate caracteristicile pe care trebuie să le aibă un smartphone de nivel mediu. Chiar și unele din seria Galaxy S21. Este succesorul lui Galaxy A51 și vine cu o mulțime de caracteristici îmbunătățite de la acesta. Are o cameră foto mai bună, baterie îmbunătățită, afișaj și un procesor mai performant.

Acum, a fost lansată o nouă versiune de firmware pentru Samsung Galaxy A52. Cu noua versiune acest telefon recent lansat, primit mai multe funcții pentru camere și îmbunătățiri pentru funcțiile existente. În primul rând, Samsung a adăugat câteva caracteristici de camera de la Galaxy S21 la smartphone-ul Galaxy A52. A adăugat trei efecte în modul Portret pentru o experiență mai bună a camerei.

Samsung Galaxy A52 primește caracteristici foto de la Galaxy S21

În modul Portret al camerei, utilizatorii pot folosi acum mono cu tonalitate înaltă, cu tonalitate joasă și efect de fundal. Aceste efecte vă vor permite să schimbați culoarea de fundal în negru, alb sau cea selectată de aplicația camerei. Actualizarea lui Samsung Galaxy A52 promite, de asemenea, calitate și performanțe mai bune ale camerelor după instalare.

Mai mult, utilizatorii vor avea și o stabilitate mai bune a apelurilor în privința performanței ecranului tactil. În cele din urmă, compania a lansat cu această ocazie și patch-ul securitate din aprilie pentru Galaxy A52. Aici vor intra rezolvarea unor vulnerabilități detectate în sistemul de operare Android, precum și rezolvarea unor probleme din partea Samsung. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A52 și Galaxy A51!

După ce un patch de securitate a fost instalat nu veți vedea nicio diferență în funcționarea telefonului. Nu îl observați, deoarece el rezolvă probleme sau corectează unele erori, adesea foarte mici, în securitatea dispozitivului, de care hackerii pot profita.

Versiunea de firmware este A525FXXU1AUD2 și a fost lansată în Indonezia și Filipine. Dimensiunea fișierului este de 415MB, incluzând și patch-ul de securitate din aprilie pentru Galaxy A52. Această versiune va fi lansată și în celelalte regiuni în următoarele zile sau săptămâni, conform TizenHelp. Bineînțeles actualizarea nu va ajunge la toată lumea odată, fiind lansată prin OTA va ajunge treptat în toate țările.

Vă recomandăm să utilizați o rețea Wi-Fi pentru descărcare, iar bateria să fie minimum 50% încărcată. Descărcarea și instalarea nu va consuma atât, dat pentru siguranță să aveți rezervă de enerie.