Caracteristicile camerelor din seria Galaxy S22 vin pe alte dispozitive Galaxy

271
Caracteristicile camerelor din seria Galaxy S22 vin pe alte dispozitive Galaxy
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Camerele din seria Galaxy S22 au multe caracteristici pentru ca utilizatorii să poată profita la maximum de fotografii. Cu o cameră excelentă de 108MP, oricine poate produce imagini de mai bună calitate, datorită caracteristicilor sale incredibile. Samsung introduce întotdeauna noi funcții pe cele mai recente dispozitive, iar cu seria Galaxy S22 compania a adus și mai multe.

Acum, aceste caracteristici exclusive trec și la alte dispozitive Samsung Galaxy. Compania Samsung a început să lanseze mai multe din noile funcții ale camerelor din seria Galaxy S22 la modelele mai vechi. Acum se lansează pentru seria Galaxy S21, iar ulterior, secvenţial, actualizarea va fi disponibilă pentru alte dispozitive.

Samsung a menționat că nu toate caracteristicile vor veni la telefoanele mai vechi. Cele mai recente modele emblematice vor primi toate caracteristicile, dar celor mai vechi le vor lipsi unele dintre ele. Samsung a promis, de asemenea, că va aduce o funcție acceptată (o singură funcție) pentru seria Galaxy S10, Note 10, Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite și Samsung Galaxy Z Fold în a doua jumătate a anului.

Caracteristici foto de la seria Galaxy S22 trec la alte modele

După seria Galaxy S21 vor beneficia de aceste funcții și seriile Galaxy S20 și Note 20, conform TizenHelp. De asemenea, modele pliabile Fold și Flip cu toate variantele lor vor primi și ele aceste caracteristici. Amintim aici portrete de noapte îmbunătățite; funcția de încadrare automată; îmbunătățire efecte video; și efecte pentru încadrarea automată.

TizenHelp este un site web tehnologic ce publică știri și recenzii despre smartphone-uri, ceasuri inteligente, trackere de fitness, căști audio și boxe inteligente. A fost fondat în decembrie 2015 și are sediul în Pune, India.

Iată lista tuturor funcțiilor camerelor care vin pe dispozitivele acceptate:

  • Portrete de noapte îmbunătățite. Seria Galaxy S20, seria Galaxy S21, seria Note 20, Galaxy Z Fold 2 și Z Fold 3.
  • Funcție de încadrare automată îmbunătățită/acceptată. Seria Galaxy S21, Galaxy S21 FE, Fold 2, Fold 3, Galaxy Z Flip și Flip 3.
  • Îmbunătățirea efectelor la apelurile video. Seria Galaxy S20, seria Galaxy S21, seria Note 20, Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE, Z Flip, Z Flip 3, Z Fold 2 și Z Fold 3. În plus, seria Galaxy S10, seria Note 10, Galaxy Z Fold, S10 Lite și Note 10 Lite vor primi în a doua jumătate a anului 2022.
  • Suport pentru efecte de încadrare automată. Seria Galaxy S21, Galaxy S21 FE, Galaxy Z Flip, Z Flip 3, Fold 2 și Fold 3.
  • Calitate îmbunătățită a aplicației App Store Camera. Seria Galaxy S21, Galaxy S21 FE, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3.

În plus, compania a îmbunătățit Pro Mode Zoom pentru a suporta teleobiective pe Galaxy Z Fold 3. Aplicația Expert RAW este pregătită și pentru Galaxy Z Fold 3 și va fi lansată în această lună. Cel mai recent firmware pentru seria Galaxy S21 este acum lansat în Coreea cu toate caracteristicile menționate.