Mai puține caracteristici Galaxy AI pe telefoanele Galaxy A

73
Samsung Galaxy A Galaxy AI features with One UI 6.1
Sursa foto: AndroidCentral.com

Încă de la lansarea seriei Galaxy S24 cu Galaxy AI Samsung a spus că funcțiile de inteligență artificială vor trece și pe alte modele emblematice. Acest lucru s-a întâmplat, mai multe telefoane și tablete emblematice din anii precedenți, inclusiv seria Galaxy S21 din 2021 au primit unele caracteristici Galaxy AI. Dar se punea problema dacă aceste funcții bazate pe inteligență artificială vor ajunge și în seria Galaxy A.

O informație recentă sugerează că Samsung se pregătește să lanseze actualizarea One UI 6.1 la câteva câteva telefoane mid-range mai târziu în luna mai. Se spune că actualizarea va sosi pentru Galaxy S21 FE, Galaxy A53 și A54 pe 14 mai în Canada, după o lansare prealabilă în Coreea și Europa. Ca în cazul seriei S21, care a primit doar Circle to Search, modelele mid-range vor primi mai puține caracteristici AI. Scăderea caracteristicilor pentru seria Galaxy A, dar și Galaxy S21 FE se datorează probabil capabilităților hardware ale telefoanelor.

Potrivit AndroidCentral, speculațiile sugerează că utilizatorii nu vor primi multe funcții Galaxy AI, deoarece S21 FE poate primi doar Cercul pentru căutare. Diverse șoapte pe la colțuri spun că One UI 6.1 pentru dispozitivele mai vechi va ajunge la sfârșitul acestei luni.

Zvonul provine de pe X de la TheOneCID. Acesta afirmă că actualizarea One UI 6.1, cu Galaxy AI, va ajunge pe Galaxy S21 FE, Galaxy A53 și A54 în mai. De exemplu, actualizarea ar putea ajunge pe 14 mai în Canada, deși aici ajunge după o lansare în alte țări. Se pare că Samsung va începe să actualizeze aceste dispozitive în Coreea și Europa mai repede de 14 mai.

În 14 mai 1948 – Israelul este declarat stat independent și este stabilit un guvern provizoriu. Imediat după declarație, statul Israel este atacat de statele arabe vecine, declanșând războiul arabo-israelian din 1948.

Zvonurile despre ce primește Galaxy S21 FE vorbesc despre o singură funcție AI, Circle to Searc. Samsung a menționat anterior că multe dintre caracteristicile Galaxy AI țin de capabilitățile hardware. În acest fel probabil că gigantul coreean va ține cont de acest lucru. Dar, știm că One UI 6.1 aduce și alte îmbunătățiri dincolo de AI pe dispozitive. De exemplu la Always On Display, widget-uri de ceas noi pentru ecranul de blocare, noutăți la controlul bateriei, îmbunătățirile de utilizare și multe altele.

Nu pare în acest moment că Samsung va aduce instrumente Galaxy AI pe dispozitivele sale din seria Galaxy A. Este posibil să ajungă doar Circle to Search, la fel cum a primit seria Galaxy S21. Este încă devreme să știm exact, va trebui să așteptăm și să vedem ce aduce Samsung pentru aceste dispozitive.